NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
καλημερα , πριν λιγες μερες αναβαθμιστηκε και μενα ο δεκτης , να ρωτησω κατι στο μενου αδρανοποιηση εαν το λεω καλα δηλαδη ο δεκτης μετα απο ωρα σβηνει και μενει ανοιχτο το πορτοκαλι λαμπακι πως γινετε να μην σβηνει καθολου ο δεκτης ; .

Με την αναβάθμιση εμφανίζεται διαφορετικά η επιλογή των ρυθμίσεων.
Οι ρυθμίσεις πρέπει να είναι οι ακόλουθες:

Χρόνος απενεργοποίησης - Ποτέ
Τύπος απενεργοποίησης - Αναμονή

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Παρατήρησα ότι μετά την τελευταία μεγάλη αναβάθμιση ενώ πριν έδειχνε ότι λαμβάνει 700 κανάλια περίπου, τώρα δέιχνει 390 περίπου,,,,
Υπάρχει κάποια εξήγηση?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Περιορισμος στον αριθμό των συχνοτήτων που σκανάρει ο δεκτης.

Ειναι κρίμα, όμως ουδείς (εκτος εταιριας) γνωρίζει με σιγουρια.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Οταν είχα μιλήσει με nova πριν την αναβαθμίσει, μου είχαν πει ότι θα αφαιρεθούν διαφορα κανάλια από κάτι Σύριες Αρμενιες και από διαφορες αραβικές χώρες προφανώς γιατί ήταν αδιάφορα
Δεν ειναι και απαραίτητα κακό αυτό, υπήρχε αρκετή "σαβούρα"

Καλύτερα κανάλια-σαβούρα που παίζουν, παρά συχνότητες που δεν παίζουν (γιατί έχουν μείνει και τέτοιες).

Και μια πρόταση στη NOVA. Τα ραδιόφωνα (που τώρα είναι στα 7xxx του free) να μπουν σε χωριστό γκρουπ.

Όταν φτιάνεται το firmware του δέκτη,περνάνε μέσα σε αυτό μια λίστα με κανάλια,με τα στοιχεία (συχνότητα κλπ) που υπάρχουν εκείνη τη στιγμή.
Τα κανάλια δηλαδή που βλέπει ο χρήστης στις λίστες του δέκτη,είναι αυτά που είναι περασμένα μέσα στο firmware.Όταν κάποιο ελεύθερο κανάλι
αλλάζει συχνότητα,θα φαίνεται μεν στη λίστα του δέκτη,αλλά αν επιλεγεί από τον χρήστη θα φαίνεται ότι δεν υπάρχει σήμα.Γιατί πολύ απλά το κανάλι
έχει μεταφερθεί σε άλλη συχνότητα,η οποία δεν είναι περασμένη μέσα στο firmware του δέκτη.Και για να είναι δυνατή η λήψη του από τη νέα του
συχνότητα,απαιτείται μια ενημέρωση που δεν είναι κάτι που γίνεται αυτόματα.

Απο ότι έχω καταλάβει μέχρι στιγμής ειναι ότι αυτοί που αναβαθμίστηκαν αρχικά πήραν την έκδοση 53, αυτοί που αναβαθμίζονται αυτο το διάστημα πήραν την έκδοση 57, όσοι ομως έχουν την 53 δεν τους αναβαθμίζει στην 57 σωστά;

Η τελευταία είναι η 53.
Η 57 βγήκες για να διορθώσει κάποια bugs.
Μπες στο myaccount και κλικαρε αναβάθμιση του αποκωδικοποιητή.
Σε λίγα λεπτά θα έχεις την 57.

Θα πάω να το κανω και ευχαριστώ για την ενημέρωση. Η απορία μου ομως ειναι αφού διορθώνει κάποια bugs της 53 προφανώς θα έπρεπε να ειναι διαθέσιμη και απο το menu του δεκτη για όλους τους συνδρομητές.

Αν δεν κάνω λάθος, που δεν νομίζω βγήκε να εξαλείψει το πρόβλημα του HDMI σε κάποιες τηλεοράσεις όπως Samsung και LG νομίζω.
Δεν έχει διαφορές με την 53 γι αυτό και δίνετε σε όσους έχουν το πρόβλημα με το HDMI και όχι για όλους.

Η αποστολή της εντολής αναβάθμισης του αποκωδικοποιητή σου απέτυχε.

Παρακαλώ προσπάθησε ξανά σε μερικά λεπτά.

Αυτο το μήνυμα μου βγάζει συνέχεια, ίσως επειδή έχω multiview και δε μπορει να δώσει ταυτόχρονα και στους δυο δεκτες; Τη να πω .....

Και εγώ multiview έχω. Master ο 865.
Μόλις πάτησα την εντολή γιά αναβάθμιση, μέχρι να φτάσω στην κρεβατοκαμαρα πού είναι ο 831 είχε είδη ξεκινήσει η εγκατάσταση.
Πάντως μην σε αγχώνει μιας και διάφορες δεν θα δεις.
Όπως δεν είδα και εγώ.
Τσέκαρε και με τα από λίγες ώρες :smile:

Καλημέρα, γνωρίζει κανείς αν με τον νέο NovaBox παίζει κανονικά ο ήχος σε 4k Sony. Με τον 831 σε 57 έκδοση και latest firmware σε Sony που βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα, εξακολουθεί να υπάρχει το θέμα. Αν είναι να ζητήσω αντικατάσταση...

Η αποστολή της εντολής αναβάθμισης του αποκωδικοποιητή σου απέτυχε.

Παρακαλώ προσπάθησε ξανά σε μερικά λεπτά.

Αυτο το μήνυμα μου βγάζει συνέχεια, ίσως επειδή έχω multiview και δε μπορει να δώσει ταυτόχρονα και στους δυο δεκτες; Τη να πω .....

Δεν νομιζω να αλλαξει τιποτα
Οσο και να περιμενεις μαλλον το ιδιο μηνυμα θα βγαζει παντα
Το ιδιο προβλημα εχωκαιγω απο 3μηνο αλλα δεν με πολυενδιαφερει
αν καιγεσαι γραψε στο support και θα βρουν τη λυση

Δεν υπάρχει θέμα βιασύνης, ούτος η άλλος μόλις βγει η κανονική αναβάθμιση μέσα στης γιορτές που έχει προαναγγείλει η νόβα θα μπει στο menu ή θα γίνει force εγκατάσταση όπως η 53, θα περιμένω γιατί δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Status
Not open for further replies.