Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD
Καλημέρα Χάρη, κανένα κόλλημα και προστριβή εκ μέρους μου και καμία παρεξήγηση όπως προείπα.Ένιωσα να γίνεται μία αδικία,έτυχε αυτή να είναι σε βάρος μου,προσπάθησα να αποκαταστήσω την αλήθεια και αυτό είναι όλο.Για το Σεραφείμ γνωρίζω πολύ καλά τι έχει προσφέρει και εδώ και σε άλλα φόρουμ και μάλιστα με έχει βοηθήσει και μένα παλιότερα σε κάποιο άλλο ιντερνετικό παρεάκι στο χώρο της τεχνολογίας.Επίσης στο πρώτο του σχόλιο όχι απλώς δεν αρπάχτηκα αλλά έκανα και πλακίτσα στην απάντηση μου για να χαλαρώσω τη διάθεση ενώ και αυτό είχε σκληρό και δύσπιστο κατά κάποιο τρόπο ύφος ( "αυτά που περιγράφεις είναι πρωτάκουστα").
Κανένα προσωπικό θέμα και αν αυτό το "δε θα πιούμε ποτέ μαζί καφέ οπότε κλάιν " που είπα ακούστηκε κάπως , ζητάω συγγνώμη και διευκρινίζω:
Είναι του χαρακτήρα μου να μην τσακώνομαι γενικά. Πολλώ δε μάλλον σε έναν χώρο που είμαι καινούργιος και μπήκα για να ζητήσω βοήθεια.Αυτό που πιστεύω και αυτό εννοούσα, είναι πως είναι εντελώς άτοπο και άχρηστο είτε να το παίζεις μάγκας, είτε να το παίζεις ξερόλας,ή έξυπνος απέναντι σε ανθρώπους που δεν ξέρεις και που δεν έχεις τίποτα να κερδίσεις από αυτούς λέγοντάς του ένα ψέμα η μία υπερβολή.Αν ήμουν στην παρέα μου καθισμένος σε ένα τραπέζι και έλεγα μία ιστορία για να εντυπωσιάσω το πλήθος ή το παρακείμενο γκομενάκι θα είχε ίσως κάποιο νόημα.Εδώ όμως είναι εντελώς παράλογο kai χωρίς καμία ουσία να επιχειρούσα κάτι τέτοιο.Είμαι απλώς ένα
nickname με καμιά 10αριά ποστ και δεν υπάρχει όφελος από πιθανή συμπεριφορά τέτοιου είδους.
Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ απολύτως.Απλώς να διευκρινίσω πως το τηλεκοντρόλ προκαλεί προβλήματα που μπορεί όντως να ομοιάζουν με προβλήματα του δέκτη.Εκτός από αυτά που ανέφερα πριν,έχει τύχει να μου κάνει ριστάρτ που με το παλιό φίρμγουερ νομίζω σήμαινε και χάσιμο των ρυθμίσεων, έχει συμβεί αυτό που είπε και ένας άλλος φίλος να δέχεται 10 εντολές μαζί ενώ μέχρι τότε δεν είχε δεχτεί καμία και να νομίζεις πως ο δέκτης τρελάθηκε και να γίνεται από δύσχρηστος έως άχρηστος και άλλα.
Ε λοιπόν εγώ πριν ανοίξω το τηλεκοντρόλ μου, νόμιζα πως ήταν προβλήματα του δέκτη.Προφανώς και δεν έχει σχέση με τα θέματα που λέτε εδώ του τύπου πχ δεν παίζει ήχο μετά την αναβάθμιση κλπ.
Παρεμπιπτόντως δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά σε μένα μετά την αναβάθμιση έχει σταματήσει να δέχεται τις εντολές από τα πλήκτρα αλλαγής καναλιών πάνω κάτω στο τηλεχειριστήριο.Εκτός και αν είναι και αυτό καθαρά θέμα του χειριστηρίου και από το πολύ οινόπνευμα του έβγαλα τα ματάκια ή το... μέθυσα.Ο 75χρονος πατέρας μου είχε συνηθίσει να αλλάζει κανάλια έτσι και τώρα του φαίνεται βουνό να πατήσει τα βελάκια δεξιά αριστερά και στη συνέχεια όταν φτάσει στο πρόγραμμα που θέλει να πατήσει το ΟΚ .
Για να τελειώνω και εγώ με αυτό το θέμα επαναλαμβάνω πως δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης όσο για αυτά που αναλύω στο παρόν σχόλιό μου δεν είναι για να ακούσω μία συγγνώμη ή να νουθετήσω κανέναν.Είμαστε πολύ ισχυρογνώμονες οι Έλληνες γενικά και δυνατοί χαρακτήρες και κάτι τέτοιο ακόμα και αν είχα την απαίτηση , που δεν την έχω, θα ήταν ουτοπικό.Ειδικά όπως είπα και πριν όταν δεν υφίσταται κανένας λόγος.Θα χαρώ πολύ αν και εσύ και τα υπόλοιπα παιδιά που ενεπλάκησαν στην κουβέντα τις τελευταίες ώρες μου δώσετε τα φώτα σας στο thread που άνοιξα εχτές στο πεδίο Αγορά νέας τηλεόρασης.