Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD
Αγαπητέ Σεραφείμ τι ακριβώς εννοείς πως δε θεωρείς σοβαρά τα γραφόμενά μου;Πιστεύεις δηλαδή πως ένας άνθρωπος που μπαίνει στην πάρεά σας, μιλάει και γράφει κατά αυτόν τον τρόπο,που σέβεται απόλυτα το συνομιλητή του, στα 35 του,κατέβασε μία ιδέα από το κεφάλι του έτσι επειδή του ήρθε στην τρέλα;Η κάτι για να είναι σωστό και σοβαρό πρέπει να είναι κάτι που έχεις δει με τα μάτια σου.Είσαι τεχνικός, γνώστης του αντικειμένου χιλιάδες φορές παραπάνω από μένα , αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν ξέρω να ξεχωρίσω την υγρασία, πως κατεβάζω προβλήματα από το κεφάλι μου η πως κάνω προπαγάνδα με ψεύτικες αναφορές.
Αν είχες σκεφτεί αυτά που σου λέω τώρα, ίσως να μην έλεγες πως δε θεωρείς σοβαρά αυτά που λέω.Αν πάλι επιμένεις λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σου αλλάξω τη γνώμη.
Επίσης για να μην παρεξηγούμαι θέλω να διευκρινίσω πως ακριβώς επειδή είμαστε (εγώ τουλάχιστον ) άγνωστοι,δεν τίθεται θέμα νεύρων και έντασης ούτε και παρεξήγησης με την κλασσική έννοια του όρου.Δε με ξέρεις, δε θα πιούμε μαζί καφέ οπότε κλάιν αν με θεωρείς ψεύτη η ανόητο. Απλώς το έχω γενικά αυτό όταν βλέπω κάποιον να αποκτά χωρίς λόγο μία λάθος γνώμη για κάποιον άλλον και μάλιστα τελείως άδικα,
θέλω να βοηθάω στην αποκατάσταση της αλήθειας.
Επίσης τώρα που πήρες μία ακόμα μαρτυρία παρεμφερή με τη δικιά μου, ίσως και λόγω των γνώσεών σου ασχοληθείς λίγο παραπάνω με το θέμα από το τι σου είπε απλά το ένστικτό σου.Καλό βράδυ και συγγνώμη αν ανέβασα τον τόνο.