Μάλλον θα μπερδεύτηκες με το USB stick για την λήψη των επίγειων καναλιών. Αυτό ναι το δίνουν δωρεάν.
παιδια εγω που εχω την 53 αναβαθμιση πως περναω στην 57? μεσω myaccount (παλι) ή περιμενω?
παιδια εγω που εχω την 53 αναβαθμιση πως περναω στην 57? μεσω myaccount (παλι) ή περιμενω?
Νικόλα γειά ξανά!
έχω LG τηλεόραση και μέχρι στιγμής το θέμα που είχα ήταν που δεν συγκρατούσε την ρύθμιση 1080 στον δέκτη κάθε φορά που έκλεινα τον αποκωδικοποιητή. Ενημέρωσα το support εδώ: http://avclub.gr/forum/showthread.php/111900-***-Nova-official-support-***/page346 ποστ 3459
Παιδιά και εγώ την 57/1.0.4.21 έχω και η αναβάθμιση έγινε αυτόματα. Φίλε algedan σου έδωσε λύση το support; To έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό το θεματάκι αλλά νομίζω οφείλεται στο ότι στέλνω εικόνα σε δεύτερη τηλεόραση μέσω scart και εκεί κάπου το χάνει. Προς το παρόν το έχω στο auto και νομίζω δεν το χάνει. Θα σιγουρευτώ και θα ενημερώσω.
Τελικά μετά από κάποιες δοκιμές που έκανα, μάλλον φταίει αυτό που προανέφερα. Μία δοκιμή ήταν αυτή:
1) Έχω ρυθμίσει τον αποκωδικοποιητή σε 1080p.
2) Κλείνω και βγάζω από το ρεύμα την τηλεόραση που την έχω συνδεδεμένη με hdmi.
3) Κλείνω και βγάζω από το ρεύμα τον αποκωδικοποιητή.
4) Ανοίγω τον αποκωδικοποιητή και ανοίγω την τηλεόραση που την έχω συνδεδεμένη με scart και βλέπω 567p.
5) Ανοίγω μετά την τηλεόραση που την έχω συνδεδεμένη με hdmi και βλέπω 720p.
* Έκανα την ίδια δοκιμή αλλά στο 4ο βήμα άνοιξα την τηλεόραση που την έχω συνδεδεμένη με hdmi και είδα 1080p.
Οπότε όταν στέλνουμε από την αρχή σήμα μέσω scart ξερυθμίζετε.
algedan ενημέρωσέ μας αν σου έδωσε κάποια λύση το support.
Όσοι έχετε την 53/1.0.4.17 αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα;
Κι εγώ κάθε φορά που βάζω 1080i, το πιο πιθανό την επόμενη φορά που θα ανοίξω τον αποκωδικοποιητή είναι ότι θα έχει αλλάξει σε 720p. Πολύ σπάνια κρατάει το 1080i.Ξερυθμίζετε και εσάς η ανάλυση με την νέα αναβάθμιση; (Είτε στην 53 είτε στην 57)
Παιδιά αν μπορείτε πείτε μου αν αντιμετωπίζετε και εσείς το ίδιο θέμα για να ξέρω αν είμαι μόνο εγώ και ο φίλος algedan.
Κι εγώ κάθε φορά που βάζω 1080i, το πιο πιθανό την επόμενη φορά που θα ανοίξω τον αποκωδικοποιητή είναι ότι θα έχει αλλάξει σε 720p. Πολύ σπάνια κρατάει το 1080i.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.