NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Τι ισχύει τελικά με τα USB sticks; Μου ήρθε μαζί με τον λογαριασμό ένα έντυπο που μιλούσε για αναβαθμιμένο δέκτη - USB sticks και τα καταστήματα, δεν ξεκαθάριζε αν είναι δωρεάν.
 
Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Μάλλον θα μπερδεύτηκες με το USB stick για την λήψη των επίγειων καναλιών. Αυτό ναι το δίνουν δωρεάν.

Αυτο το στικακι σε ποιους απευθυνεται ? Τι προσφερει ? (ειμαι νεος συνδρομητης οποτε δεν εχω παρακολουθησει την διαδρομη εξελιξη της nova .Στο ψαχτηρι το πιο σχετικο που βγαζει ειναι σχετικα με την nova επιγεια που αν καταλαβα καλα δεν υφισταται πια η οχι ? )
 
παιδια εγω που εχω την 53 αναβαθμιση πως περναω στην 57? μεσω myaccount (παλι) ή περιμενω?
 
Σαν να "έφτιαξε" λιγάκι η εικόνα με την 57 νομιζω?

edit: σε μερικά sd εννοώ....
 
Εγω ειχα την 53 και δυστυχως με την 57 δεν αλλαξε κατι στο τηλεχειριστηριο. Η εικονα ισως να ειναι λιγο διαφορετικη.
 
Κυριοι την καλημερα μου!
Μπαινω κατευθειαν στο ψητο. Εχω τον nova 831 αποκωδικοποιητη εδω και καποια χρονια.
Πριν λιγες μερες αναβαθμιστηκε αυτοματα μονος του. Περασε η καινουρια αναβαθμιση που αλλαξαν την εμφανιση, το μενου, προσθεσαν λειτουργιες κτλ. Χτες λοιπον πηγα να βαλω καποια καναλια στο favorite 1 απο τις ρυθμισεις του αποκωδικοποιητη. Εφαγα μεγαλη ξενερα οταν διαπιστωσα οτι δεν μπορω να ταξινομησω τα καναλια με την σειρα που θελω εγω. Τα βαζω με την σειρα που θελω, αλλα αποθηκευονται με βαση την σειρα που ειναι στη λιστα με ολα τα καναλια.

Ειναι δυνατον ρε παιδια να μην αποθηκευονται οπως τα θελουμε εμεις? Αν οχι, μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν την βρισκω?
 
Fotaras δεν υπάρχει τρόπος να ταξινομήσεις τα κανάλια στα αγαπημένα με την σειρά που επιθυμείς. Το γνωρίζουν στη Nova, όμως για κάποιο λόγο που δεν λένε, επιβάλουν αυτόν τον τρόπο ταξινόμησης. Πάντως μέχρι και την επόμενη αναβάθμιση το πρόβλημα δεν έχει διορθωθεί. Περιμένουμε από έκδοση σε έκδοση μήπως δώσουν πίσω αυτή την δυνατότητα.

Το μέλλον θα δείξει!!!
 
Απαραδεκτοι και τραγικοι. Δεν φτανει που αν τα βαζεις σε καποιo favorite παραμενει η ιδια αριθμηση των καναλιων ( ενω πριν οταν τα εβαζες σε δικη σου λιστα η αριθμηση ηταν 1 , 2 , 3 , .... ) που σε μπερδευει , δεν αφηνουν να τα ταξινομησουμε κ οπως θελουμε.
Τροπος να γυρισω στο προηγουμενο firmware/αναβαθμιση υπαρχει?
 
Νικόλα γειά ξανά!
έχω LG τηλεόραση και μέχρι στιγμής το θέμα που είχα ήταν που δεν συγκρατούσε την ρύθμιση 1080 στον δέκτη κάθε φορά που έκλεινα τον αποκωδικοποιητή. Ενημέρωσα το support εδώ: http://avclub.gr/forum/showthread.php/111900-***-Nova-official-support-***/page346 ποστ 3459

Παιδιά και εγώ την 57/1.0.4.21 έχω και η αναβάθμιση έγινε αυτόματα. Φίλε algedan σου έδωσε λύση το support; To έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό το θεματάκι αλλά νομίζω οφείλεται στο ότι στέλνω εικόνα σε δεύτερη τηλεόραση μέσω scart και εκεί κάπου το χάνει. Προς το παρόν το έχω στο auto και νομίζω δεν το χάνει. Θα σιγουρευτώ και θα ενημερώσω.

Τελικά μετά από κάποιες δοκιμές που έκανα, μάλλον φταίει αυτό που προανέφερα. Μία δοκιμή ήταν αυτή:
1) Έχω ρυθμίσει τον αποκωδικοποιητή σε 1080p.
2) Κλείνω και βγάζω από το ρεύμα την τηλεόραση που την έχω συνδεδεμένη με hdmi.
3) Κλείνω και βγάζω από το ρεύμα τον αποκωδικοποιητή.
4) Ανοίγω τον αποκωδικοποιητή και ανοίγω την τηλεόραση που την έχω συνδεδεμένη με scart και βλέπω 567p.
5) Ανοίγω μετά την τηλεόραση που την έχω συνδεδεμένη με hdmi και βλέπω 720p.

* Έκανα την ίδια δοκιμή αλλά στο 4ο βήμα άνοιξα την τηλεόραση που την έχω συνδεδεμένη με hdmi και είδα 1080p.

Οπότε όταν στέλνουμε από την αρχή σήμα μέσω scart ξερυθμίζετε.
algedan ενημέρωσέ μας αν σου έδωσε κάποια λύση το support.

Όσοι έχετε την 53/1.0.4.17 αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα;

Ξερυθμίζετε και εσάς η ανάλυση με την νέα αναβάθμιση; (Είτε στην 53 είτε στην 57)
Παιδιά αν μπορείτε πείτε μου αν αντιμετωπίζετε και εσείς το ίδιο θέμα για να ξέρω αν είμαι μόνο εγώ και ο φίλος algedan.
 
Ξερυθμίζετε και εσάς η ανάλυση με την νέα αναβάθμιση; (Είτε στην 53 είτε στην 57)
Παιδιά αν μπορείτε πείτε μου αν αντιμετωπίζετε και εσείς το ίδιο θέμα για να ξέρω αν είμαι μόνο εγώ και ο φίλος algedan.
Κι εγώ κάθε φορά που βάζω 1080i, το πιο πιθανό την επόμενη φορά που θα ανοίξω τον αποκωδικοποιητή είναι ότι θα έχει αλλάξει σε 720p. Πολύ σπάνια κρατάει το 1080i.
 
Κι εγώ κάθε φορά που βάζω 1080i, το πιο πιθανό την επόμενη φορά που θα ανοίξω τον αποκωδικοποιητή είναι ότι θα έχει αλλάξει σε 720p. Πολύ σπάνια κρατάει το 1080i.

Οπότε μάλλον είναι γενικό το θέμα. Μήπως στέλνεις και εσύ εικόνα μέσω scart σε άλλη τηλεόραση;
 
Status
Not open for further replies.