NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
ΟΚ, μάλλον έχεις δίκιο και θα δοκιμάσω, αν και εδώ που βρίσκομαι σήμερα (με τον 831) δεν έχω τα sticks μαζί μου.
Σε ότι αφορά στο κατάστημα, σκέφτομαι ότι δεν όφειλαν να μου πουν ότι δωρεάν είναι μόνο αυτό για τα επίγεια αφού ζήτησα απλά "το stick που δίνει δωρεάν η Forthnet";

Πάντως το έχουμε διαβάσει ότι κατάστημα δεν έδινε το usb και παρακάτω το έδιναν. Για να μη σου πω ότι κάποιο κατάστημα ζήτησε και χρήματα.. Μακάρι να θυμάμαι λάθος.
Δεν είναι και όλα τα καταστήματα ίδια Μάκη.

Το μόνο ίσως που μπορεί να δικαιολογεί την άγνοια είναι ότι λίγοι θα ζητήσουν το usb για τα επίγεια.

Ακομη και το usb των επιγειων δεν δινεται παντου (τουλάχιστον όχι χωρις να ανοιξει κυπριακο ζητημα). Παραδειγμα, το καταστημα στο κεντρο του Ηρακλειου, το καλοκαιρι μου ειχε ζητησει χρηματα για τα επιγεια.

Πέρασα την αναβάθμιση από το myaccount. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η διαφοροποίηση στο σήμα που προφανώς με αυτό το f/w είναι άλλα ντ' άλλων.. Nova Sports 1 HD 79/84 (πριν την αναβάθμιση 82/100), Nova Sports 1 100/100. Κάπως έτσι πάει σε όλα τα κανάλια, σε άλλα γύρω στο 80/84, σε άλλα 90/92, σε άλλα 100/100. Στον ΟΤΕ, στο ίδιο πιάτο έχω σταθερό σε όλα γύρω στο 88/100.

συνεδεσα χθες τον 831 με μια καινουρια τηλεόραση Samsung UE48J6200 ! Το πρόβλημα είναι ότι ενώ είχα κανονικά εικόνα δεν είχα φωνή παρα τα reset και τις επανοφορές εργοστασιακών ρυθμίσεων! Να φταέι το HDMI? η κάποια ρύθμιση?

Τι ισχύει τελικά με τα USB sticks; Μου ήρθε μαζί με τον λογαριασμό ένα έντυπο που μιλούσε για αναβαθμιμένο δέκτη - USB sticks και τα καταστήματα, δεν ξεκαθάριζε αν είναι δωρεάν.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Μάλλον θα μπερδεύτηκες με το USB stick για την λήψη των επίγειων καναλιών. Αυτό ναι το δίνουν δωρεάν.

Αυτο το στικακι σε ποιους απευθυνεται ? Τι προσφερει ? (ειμαι νεος συνδρομητης οποτε δεν εχω παρακολουθησει την διαδρομη εξελιξη της nova .Στο ψαχτηρι το πιο σχετικο που βγαζει ειναι σχετικα με την nova επιγεια που αν καταλαβα καλα δεν υφισταται πια η οχι ? )

παιδια εγω που εχω την 53 αναβαθμιση πως περναω στην 57? μεσω myaccount (παλι) ή περιμενω?

Σαν να "έφτιαξε" λιγάκι η εικόνα με την 57 νομιζω?

edit: σε μερικά sd εννοώ....

Εγω ειχα την 53 και δυστυχως με την 57 δεν αλλαξε κατι στο τηλεχειριστηριο. Η εικονα ισως να ειναι λιγο διαφορετικη.

Κυριοι την καλημερα μου!
Μπαινω κατευθειαν στο ψητο. Εχω τον nova 831 αποκωδικοποιητη εδω και καποια χρονια.
Πριν λιγες μερες αναβαθμιστηκε αυτοματα μονος του. Περασε η καινουρια αναβαθμιση που αλλαξαν την εμφανιση, το μενου, προσθεσαν λειτουργιες κτλ. Χτες λοιπον πηγα να βαλω καποια καναλια στο favorite 1 απο τις ρυθμισεις του αποκωδικοποιητη. Εφαγα μεγαλη ξενερα οταν διαπιστωσα οτι δεν μπορω να ταξινομησω τα καναλια με την σειρα που θελω εγω. Τα βαζω με την σειρα που θελω, αλλα αποθηκευονται με βαση την σειρα που ειναι στη λιστα με ολα τα καναλια.

Ειναι δυνατον ρε παιδια να μην αποθηκευονται οπως τα θελουμε εμεις? Αν οχι, μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν την βρισκω?

Status
Not open for further replies.