NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Αυτή η εταιρία είναι πραγματικά και οριστικά για τα μπάζα. Αν υπήρχε βραβείο "ΑΝΤΙ-ΠΡΟΪΟΝ της ΧΡΟΝΙΑΣ" θα ήταν πρώτο-πρώτο στην λίστα μου. Μπορώ δηλαδή να επιστρέψω τον 831 και να πάρω μόνο καρτούλα??? Παίρνω τηλέφωνο και τους τον στέλνω πακέτο? Αν γίνεται, το κάνω απόψε κιόλας!

δηλαδη μπορει να υπαρξει παντρεμα της καρτουλας με pace EDITION HD,ετσι απλα ή θελει καποιο"πειραγμα"? αν ειναι να εχω 2 lnb και να μου ειναι αχρηστα προτιμω να παω να παρω εναν τετοιο αποκωδικοπ και να κανω τη δουλεια μου.

Re: Nova HD Pace 831

παρε κανα edision να παντρεψεις την καρτα σου με αυτον (ναι γινεται)

Υπάρχει κάποιο link για αυτό για να ξεμπερδεύουμε ?

στειλε ρε ψηλε κανε pm με κανενα λινκ!

Αυτά ΜΟΝΟ με pm ..
ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ !

Όποιος διανοηθεί να το αθετήσει, θα κάνει καιρό να ξαναμπεί στο forum ....

Για να είμαστε αγαπημένοι...

Φίλιππος

ρε παιδια-αφηστε τα παντρεματα και τα ξεπαντρεματα και προσεξτε λιγο τι γραφετε.
τουλαχιστον πειτε τα με Pm...

:bang: sorry
αλλα αυτο μου ειπε η κοπελιτσα στη νοβα , οχι για edision βεβαια ,

αλλα μας εσκασε αυτη η γοβα

Last edited:

ειναι τοσο δυσκολο να το φτιαξουν η να βγαλουν μια αναβαθμιση ας παρουν απο την pace τα fw ετοιμα να τελειωνουμε!

Αν πατήσετε ΟΚ και σας βγει η λίστα προγραμμάτων, έχετε παρατηρήσει κάτι? Εμένα μου βγαίνουν τυχαία κάτι περίεργα "new_ident__failure" ή "new_ident__failure2".
Εδώ με αυτά που μας συμβαίνουν όχι ξεδέσμευση από τον Novabox θα πρέπει να μας κάνουν... αλλά να μας σκάσουν και αποζημίωση! Θα ανεβάσουμε και πίεση στα νιάτα μας με δ' αυτους!

Επειδή μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά... (όπου ξερά οι παράνομοι και χλωρά οι νόμιμοι πελάτες).....

Μήπως γνωρίζετε οι παλαιοί στα δορυφορικά (γιατί οι καινούργιοι ούτε με σφαίρες) πότε το Sky UK έδωσε στους πελάτες του φουλ λειτουργίες στον δέκτη του ???? Και εννοώ λειτουργίες alt, timeshift, scope κλπ.....

Ένα μικρό κουίζ....

Οι νεώτεροι θα καταλάβετε για ποιο λόγο κάνω την ερώτηση μόλις πάρουμε τις πρώτες απαντήσεις...

edit.... τα έπαιξε το net

Last edited:

Απο satleo.gr

Φτιάξτε το δικό σας πρόγραμμα με τη νέα υπηρεσία Nova plus και υποδεχτείτε το μέλλον της τηλεόρασης μόνο από τη Nova, την πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα. Με την υπηρεσία Nova plus αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις τηλεόραση γιατί έχεις τον απόλυτο έλεγχο στη τηλεόρασή σου. Μέσω της νέας υπηρεσίας έχεις δυνατότητες:
* εγγραφής μέχρι 100 ώρες προγράμματος,
* παγώματος και rewind του ζωντανού προγράμματος,
* εγγραφής και ταυτόχρονης παρακολούθησης άλλου προγράμματος,
* αναπαραγωγής εγγραφής,
* δημιουργία και διαχείριση λίστας εγγραφών,
* προγραμματισμού μελλοντικής εγγραφής και τοποθέτησης σελιδοδεικτών (bookmarks) στο εγγεγραμμένο πρόγραμμα.

Η υπηρεσία Nova Plus εξασφαλίζεται με την απόκτηση του νέου αποκωδικοποιητή NovaBox HD PVR 865 που ταυτόχρονα δίνει στον συνδρομητή τη δυνατότητα να βλέπει το καλύτερο περιεχόμενο της Nova σε ποιότητα Full High Definition. Ο νέος αποκωδικοποιητής NovaBox HD PVR 865, έχει: δυνατότητα Full High Definition (MPEG4, 1920 x 1080i), ήχο Dolby Digital surround (5.1.), σκληρό δίσκο 320GΒ (που εξασφαλίζει έως και 100 ώρες εγγραφών), θύρες HDMI, USB και Ethernet και κοστίζει 249 ευρώ. Για όσους συνδυάσουν για πρώτη φορά Forthnet και Nova μαζί ο αποκωδικοποιητής κοστίζει 149 ευρώ.

Χωρίς κανένα επιπλέον μηναίο κόστος για τη νέα υπηρεσία Nova plus έχεις τον απόλυτο έλεγχο της τηλεόρασης αλλά και την ανεξαρτησία στον ελεύθερο χρόνου σου. Mόνο από τη Nova. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες σε όλα τα καταστήματα Forthnet, όπου μπορούν να παρακολουθήσουν επίδειξη των δυνατοτήτων της νέας υπηρεσίας από φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό. (Δελτίο Τύπου NOVA)

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δεν βλέπεις ό,τι έχει η τηλεόραση την στιγμή που την ανοίγεις, βλέπεις ό,τι θέλεις. Δεν βλέπεις τις αγαπημένες σου σειρές/ταινίες/δελτία όταν προγραμματίζονται από τα κανάλια, τα βλέπεις όποτε εσύ θέλεις. Δεν προγραμματίζεις τον ελεύθερο χρόνο σου βάση του προγράμματος της τηλεόρασης, αλλά βάση των επιθυμιών σου. Δεν καθηλώνεσαι στη τηλεόραση όταν έχει κάτι ενδιαφέρον, μπορείς πλέον να παγώνεις το πρόγραμμα και να το ξαναρχίζεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Επειδή μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά... (όπου ξερά οι παράνομοι και χλωρά οι νόμιμοι πελάτες).....

Μήπως γνωρίζετε οι παλαιοί στα δορυφορικά (γιατί οι καινούργιοι ούτε με σφαίρες) πότε το Sky UK έδωσε στους πελάτες του φουλ λειτουργίες στον δέκτη του ???? Και εννοώ λειτουργίες alt, timeshift, scope κλπ.....

Ένα μικρό κουίζ....

Οι νεώτεροι θα καταλάβετε για ποιο λόγο κάνω την ερώτηση μόλις πάρουμε τις πρώτες απαντήσεις...

Μήπως και το λέω εντελώς καλοπροαίρετα είναι λίγο άκυρο να ταυτίζουμε την μπάμια με το φασολάκι? Δεν νομίζω πως η Nova έχει τις δυνατότητες και ούτε καν' αγγίζει το προϊόν του SKY, μήτε του Ιταλικού, μήτε του Γερμανικού και λιγότερο του Αγγλικού.

Το γεγονός ότι (μερικοί) αναπαυόμαστε σε ό,τι προβληματισμούς είχαν/έχουν σε άλλες πλατφόρμες είναι μία νοοτροπία που καταδεικνύει και δικαιολογεί απολύτως την ανύπαρκτη, σφοδρή και χυδαία προβληματική πολιτική σε όλα τα επίπεδα. Γιατί σώνει και ντε να πρέπει να δικαιολογούμε αυτή την κρίση σκωληκοειδίτιδας? Αυτό το υποπροϊόν, αυτόν τον δέκτη που τρέμεις να τον ανοίξεις το πρωί μην βρεθείς προ...εκπλήξεων.

Η Nova αδυνατεί να προσφέρει τα πιο απλά: λόγω ελλείψεων στην τεχνογνωσία (;), λόγω μονοπωλίου (;), λόγω αδιαφορίας (;), λόγω ελλείψεων ελεγκτικών μηχανισμών να προσφέρει ακόμη και τα πιο απλά που δεν είναι άλλο από ΟΡΘΗ λειτουργία του δέκτη.

Και όχι ο δέκτης δεν λειτουργεί ορθά. Γιατί και η πρόκληση: "Αφήστε ανοιχτό το δέκτη και τις νύχτες, όταν πάτε διακοπές και βάλτε και γεννήτρια για να είστε και μέσα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος" δείχνει προβληματική λειτουργία, κυρίως όταν υπάρχει το Standby. Θα μπορούσαν να αναφερθούν τουλάχιστον δέκα προβλήματα που εμφανίζονται/εμφανίστηκαν και δεν είναι ούτε θέμα τεχνικού, εγκατάστασης ή συνδρομητή...αλλά καθαρά θέμα Nova.

Δεν με ενδιαφέρει για τα χρήματα που έχω δώσει -και στις εποχές που ζούμε ένα παραπάνω- εάν η Nova βγάλει μελλοντικά Multiview, παράmultiview, πλας, βαζ...παρασκευάς! Με ενδιαφέρει να μην με κοροϊδεύει και να μπορώ να πω πως "αξίζει τα λεφτά του". Αυτό μέχρι στιγμής δεν μπορώ να το πω.

Το να έχει ο Βασίλης (επιλογή τυχαία) παραπάνω υπηρεσίες από μένα που ακριβοπλήρωσα έναν δέκτη που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε δοθεί ως πιλοτικός και να πληρώνουμε τα ίδια φράγκα, προκαλεί και μόνο αυτό.

Θα μπορούσα να την καταλάβω και θα έστεκε το παράδειγμα σου, μόνο αν ξεκινούσε σήμερα η Nova. Θα έλεγα: "Καλά, νωρίς είναι. Αρχές είναι... θα στρώσει". Αυτή όμως, υπάρχει εδώ και δέκα χρόνια. Έχει 300 χιλιάδες συνδρομητές, καυχιέται για εμπειρίες, πρωτιές, αποκλειστικά.

Ο 831 βγήκε στην αγορά χωρίς να έχει ελεγχθεί (το τονίζω!), χωρίς να έχει περάσει πιλοτική φάση. Θα με ενδιέφερε ίσως αν ήμουν γκατζετάκιας και με είχαν εν γνώση μου ως πιλοτάρη. Δεν είμαι όμως, είμαι ενεργός συνδρομητής και ζητώ απλά...αυτά που προσφέρονται σε όλους τους άλλους. Στους Panasιώτες.

Δεν μπορώ να πω, κάτι έκανε! Έβαλε το 11835. Τουλάχιστον τώρα, για τα εκατό λεπτά στην αναμονή θα μας χρεώνει με μία αστική μονάδα.

Πολλά φρουφρούρια και αρώματα...με ωραίες διαφημιστικές καμπάνιες. Υπήρχε ένα τραγούδι, Ευσταθία την λένε την κοπέλα: Ζαμπόν δίχως λιπαρά, έλεγε η κοπελιά! Κάτι τέτοιο είναι και η Nova.

Να κάνεις καταγγελία στο ΙΝΚΑ, στο ΕΣΡ. Μα εκεί και να τους πεις για την Nova θα σε έχουν στην αναμονή επί ώρες. Τους φρόντισαν...δε όντως. Μέχρι τελευταία ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ είχαν 50% έκπτωση στην συνδρομή. Για να έχουν καλύτερο ρεπορτάζ όταν κοιτάνε τις μαϊμούδες στο Discovery, φαίνεται.

Μέχρι και τα τηλεοπτικά δορυφορικά περιοδικά του κλάδου... πριν βγει ο δέκτης μίλαγαν για ΥΠΕΡΠΡΟΪΟΝ, για μεγάλο όργανο. Έλαγαν πόσο μπροστά μας πάει η Nova... Δηλαδή είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Το πιεσόμετρο παρακαλώ!

Άσε το πιεσόμετρο στην άκρη, αυτό το χρησιμοποιούμε για τα σοβαρά προβλήματα.

Ήρθες εκεί που έπρεπε να έρθεις και χαίρομαι.

Και εξηγούμαι (η ερώτηση που έκανα στους παλαιούς ισχύει ακόμα) :

Σαφώς και δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο πακέτων, αν παρακολουθήσεις τα Αγγλικά φόρουμ για το sky θα μείνεις έκπληκτος με αυτά που γράφουν οι Άγγλοι πελάτες. Προβλήματα, προβλήματα, προβλήματα. Ελαττωματικοί δέκτες, καμμένα τροφοδοτικά, χτυπημένοι σκληροί, προβληματικό μενού και πάει λέγοντας.

Το sky έχει πάνω από 8 μύρια συνδρομητές, έκλεισε 20ετία πλέον (αν θυμάμαι καλά), αλλά τα προβλήματα υπάρχουν. Και ας έχει πλέον διψήφιο προς τη μέση αριθμό HD καναλιών.

Πολλές φορές όμως εδώ μέσα πολλοί φίλοι συμφορουμίτες έχουν επικαλεστεί το συγκεκριμένο πακέτο (sky) για την ποιότητα και το τι δίνει στους πελάτες του σε σύγκριση με τη Νόβα. Και πολλές φορές έχουμε πει ότι αυτή η σύγκριση είναι μέγα λάθος.
Το sky μπορεί να μην έχει λύσει το πρόβλημα του sharing, αλλά δεν έχει παράνομες κάρτες κλώνους να το πειρατεύουν όπως και δεν επιτρέπει μέσα στο ίδιο σου το σπίτι να μοιράζεις σε όσους δέκτες θέλεις. Το pvr του είναι δωρεάν αλλά αν θέλεις θέαση σε άλλη tv το πληρώνεις έξτρα.....

Όλα αυτά είναι λίγο food for thought (τροφή για σκέψη) !!!
:antlers:

Επειδή μάλλον είμαι αρκετά χαζός για να καταλάβω ορισμένα πράγματα... η περίφημη υπηρεσία NovaPlus τι ακριβώς θέλει να μας πει???

1) Αυτά που περιγράφει δεν είναι λειτουργίες του PVR αποκωδικοποιητή? Τι σχέση έχει η Nova? Τα ίδια (σχεδόν) κάνω και με τα επίγεια κανάλια, με το κουτί που έχω? Δεν άκουσα καμία Digea ή κανένα Plaisio να μου "πουλάει" υπηρεσίες.
2) Μία πιο ηλίθια/ειρωνική ερώτηση... εγώ που δεν έχω την υπηρεσία NovaPlus, πως μπορώ και κάνω αυτά που μου περιγράφει με τον παλιό PVR αποκωδικοποιητή μου???
3) Η αυξομείωση του ήχου είναι και αυτό υπηρεσία της Nova?
4) Αν τελικά δεν είμαι τόσο χαζός όσο νομίζω, αυτή η ιστορία, έστω και αν μιλάμε για μία "υπηρεσία" χωρίς χρέωση, δεν αποτελεί παραπλανητική διαφήμιση, δηλαδή κάτι το παράνομο?

Στον PVR 3001 είναι: Τεχνικές Ρυθμίσεις -> Εγκατάσταση Τηλεόρασης -> Εγκατάσταση τηλεόρασης για TV1 -> Έξοδος SCART -> Έξοδος TV scart

θα δω αν μπορει να γινει και στον 831

...
αρα σαν να λεει παρε τον 831 καντο τακο να σου ειναι χρησιμος , παρε κανα edision να παντρεψεις την καρτα σου με αυτον (ναι γινεται), και ετσι εχεις και πιο φθηνο pvr δεκτη και το diseq σου και HD και να μην σπας τα νευρα σου ποτε και αν και τα σχολια του καθενα που ακουσε απο καποιο γνωστο απο μεσα, που ισως να ειναι και ο νυχτοφυλακας της nova

Υπάρχει κάποιο link για αυτό για να ξεμπερδεύουμε ?

Αυτά ΜΟΝΟ με pm ..
ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ !

Όποιος διανοηθεί να το αθετήσει, θα κάνει καιρό να ξαναμπεί στο forum ....

Για να είμαστε αγαπημένοι...

Φίλιππος

1. Δεν το κατάλαβα ή κάτι μου ξεφεύγει;
Γιατί "θα κάνει καιρό να ξαναμπεί στο forum";
Ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα περί "σπασίματος", αλλά έχοντας την κάρτα της Nova (συνδρομή, πληρωμένη) να βλέπεις και αλλά ελεύθερα κανάλια!!!
Που είναι το παράνομο; Δεν ειρωνεύομαι - πραγματικά δεν κατάλαβα τι το τρομερό είπε ο konnnos;

2. Να μην κλείνουμε τον δέκτη;;;!!!
Χτες έβαλα το χέρι μου πάνω του - αυγά άνετα τηγανίζεις!!!
(Να μια εναλλακτική λύση του HD 831)
Πόσο παραπάνω ΔΕΗ θα έχω λόγο του ανοιχτού πάντα δέκτη άραγε;

Υ.Γ Εγώ κατάφερα να κάνω δυο μπουκέτα - στο δευτερο μπικαν MAD κτλ, γιατι το MAD πάντα μπαίνει στην λίστα πρώτο-πρώτο!!!
Καμία αναβάθμιση δεν είδα ακόμα .... περιμένω ...

μολις μιλησα με το τεχνικο τμημα στη νοβα,
diseq ξεχαστε το , ουτε στο 831 ουτε στο 865, οταν θα γινουν αναβαθμισεις θα αφορουν αλλα θεματα και οχι diseq,

καμια εγγυηση ποτε και αν θα γινει, δεν ειναι στο προγραμμα απλα...

βρειτε τεχνικο που να εμπιστευεστε να σας βρει αλλη λυση...

αυτο μολις τωρα απο το τηλεφωνο

αρα σαν να λεει παρε τον 831 καντο τακο να σου ειναι χρησιμος , παρε κανα edision να παντρεψεις την καρτα σου με αυτον (ναι γινεται), και ετσι εχεις και πιο φθηνο pvr δεκτη και το diseq σου και HD και να μην σπας τα νευρα σου ποτε και αν και τα σχολια του καθενα που ακουσε απο καποιο γνωστο απο μεσα, που ισως να ειναι και ο νυχτοφυλακας της nova

ΑΥΤΑ

1. Δεν το κατάλαβα ή κάτι μου ξεφεύγει;
Γιατί "θα κάνει καιρό να ξαναμπεί στο forum";
Ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα περί "σπασίματος", αλλά έχοντας την κάρτα της Nova (συνδρομή, πληρωμένη) να βλέπεις και αλλά ελεύθερα κανάλια!!!
Που είναι το παράνομο; Δεν ειρωνεύομαι - πραγματικά δεν κατάλαβα τι το τρομερό είπε ο konnnos;

μαλλον δεν διαβασες καλα το μηνυμα του ή δεν καταλαβες οτι
οποιαδηποτε επεμβαση σε προιον της εταιριας,ειναι παρανομη.
στην συγκεκριμενη περιπτωση ο χρηστης παρακαμπτει το συστημα προστασιας/ασφαλειας της καρτας και αρα ειναι παρανομος.

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

μαλλον δεν διαβασες καλα το μηνυμα του ή δεν καταλαβες οτι
οποιαδηποτε επεμβαση σε προιον της εταιριας,ειναι παρανομη.
στην συγκεκριμενη περιπτωση ο χρηστης παρακαμπτει το συστημα προστασιας/ασφαλειας της καρτας και αρα ειναι παρανομος.

Τίποτα παράνομο δεν υπάρχει (ποιον νόμο ακριβώς παραβιάζεις δηλαδή; ), το μόνο που υπάρχει είναι παραβίαση άρθρων της σύμβασης που υπογράφεις με τη nova, πράγμα που της δίνει το δικαίωμα να σου διακόψει τη συνδρομή (αν το αντιληφθεί).

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Τίποτα παράνομο δεν υπάρχει (ποιον νόμο ακριβώς παραβιάζεις δηλαδή; ), το μόνο που υπάρχει είναι παραβίαση άρθρων της σύμβασης που υπογράφεις με τη nova, πράγμα που της δίνει το δικαίωμα να σου διακόψει τη συνδρομή (αν το αντιληφθεί).

εαν η παραβιαση αρθρων δεν ειναι παρανομια τοτε ας συνεχισουμε να μαθουμε και οι υπολοιποι.
απο την στιγμη που εχεις υπογραψει συμβολαιο,εννοηται οτι δεχεσαι τους ορους.
εαν δεν τους αποδεχεσαι δεν υπογραφεις και εαν στην συνεχεια τους αγνοησεις,προφανως εχεις κανει παρανομια.
δικηγορος δεν ειμαι,αλλα ξερω οτι για ολα τα συμβολαια,αυτα ισχυουν.

Status
Not open for further replies.