Re: Nova HD Pace 831
Επειδή μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά... (όπου ξερά οι παράνομοι και χλωρά οι νόμιμοι πελάτες).....
Μήπως γνωρίζετε οι παλαιοί στα δορυφορικά (γιατί οι καινούργιοι ούτε με σφαίρες) πότε το Sky UK έδωσε στους πελάτες του φουλ λειτουργίες στον δέκτη του ???? Και εννοώ λειτουργίες alt, timeshift, scope κλπ.....
Ένα μικρό κουίζ....
Οι νεώτεροι θα καταλάβετε για ποιο λόγο κάνω την ερώτηση μόλις πάρουμε τις πρώτες απαντήσεις...
Μήπως και το λέω εντελώς καλοπροαίρετα είναι λίγο άκυρο να ταυτίζουμε την μπάμια με το φασολάκι? Δεν νομίζω πως η Nova έχει τις δυνατότητες και ούτε καν' αγγίζει το προϊόν του SKY, μήτε του Ιταλικού, μήτε του Γερμανικού και λιγότερο του Αγγλικού.
Το γεγονός ότι (μερικοί) αναπαυόμαστε σε ό,τι προβληματισμούς είχαν/έχουν σε άλλες πλατφόρμες είναι μία νοοτροπία που καταδεικνύει και δικαιολογεί απολύτως την ανύπαρκτη, σφοδρή και χυδαία προβληματική πολιτική σε όλα τα επίπεδα. Γιατί σώνει και ντε να πρέπει να δικαιολογούμε αυτή την κρίση σκωληκοειδίτιδας? Αυτό το υποπροϊόν, αυτόν τον δέκτη που τρέμεις να τον ανοίξεις το πρωί μην βρεθείς προ...εκπλήξεων.
Η Nova αδυνατεί να προσφέρει τα πιο απλά: λόγω ελλείψεων στην τεχνογνωσία (

, λόγω μονοπωλίου (

, λόγω αδιαφορίας (

, λόγω ελλείψεων ελεγκτικών μηχανισμών να προσφέρει ακόμη και τα πιο απλά που δεν είναι άλλο από ΟΡΘΗ λειτουργία του δέκτη.
Και όχι ο δέκτης δεν λειτουργεί ορθά. Γιατί και η πρόκληση: "Αφήστε ανοιχτό το δέκτη και τις νύχτες, όταν πάτε διακοπές και βάλτε και γεννήτρια για να είστε και μέσα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος" δείχνει προβληματική λειτουργία, κυρίως όταν υπάρχει το Standby. Θα μπορούσαν να αναφερθούν τουλάχιστον δέκα προβλήματα που εμφανίζονται/εμφανίστηκαν και δεν είναι ούτε θέμα τεχνικού, εγκατάστασης ή συνδρομητή...αλλά καθαρά θέμα Nova.
Δεν με ενδιαφέρει για τα χρήματα που έχω δώσει -και στις εποχές που ζούμε ένα παραπάνω- εάν η Nova βγάλει μελλοντικά Multiview, παράmultiview, πλας, βαζ...παρασκευάς! Με ενδιαφέρει να μην με κοροϊδεύει και να μπορώ να πω πως "αξίζει τα λεφτά του". Αυτό μέχρι στιγμής δεν μπορώ να το πω.
Το να έχει ο Βασίλης (επιλογή τυχαία) παραπάνω υπηρεσίες από μένα που ακριβοπλήρωσα έναν δέκτη που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε δοθεί ως πιλοτικός και να πληρώνουμε τα ίδια φράγκα, προκαλεί και μόνο αυτό.
Θα μπορούσα να την καταλάβω και θα έστεκε το παράδειγμα σου, μόνο αν ξεκινούσε σήμερα η Nova. Θα έλεγα: "Καλά, νωρίς είναι. Αρχές είναι... θα στρώσει". Αυτή όμως, υπάρχει εδώ και δέκα χρόνια. Έχει 300 χιλιάδες συνδρομητές, καυχιέται για εμπειρίες, πρωτιές, αποκλειστικά.
Ο 831 βγήκε στην αγορά χωρίς να έχει ελεγχθεί (το τονίζω!), χωρίς να έχει περάσει πιλοτική φάση. Θα με ενδιέφερε ίσως αν ήμουν γκατζετάκιας και με είχαν εν γνώση μου ως πιλοτάρη. Δεν είμαι όμως, είμαι ενεργός συνδρομητής και ζητώ απλά...αυτά που προσφέρονται σε όλους τους άλλους. Στους Panasιώτες.
Δεν μπορώ να πω, κάτι έκανε! Έβαλε το 11835. Τουλάχιστον τώρα, για τα εκατό λεπτά στην αναμονή θα μας χρεώνει με μία αστική μονάδα.
Πολλά φρουφρούρια και αρώματα...με ωραίες διαφημιστικές καμπάνιες. Υπήρχε ένα τραγούδι, Ευσταθία την λένε την κοπέλα: Ζαμπόν δίχως λιπαρά, έλεγε η κοπελιά! Κάτι τέτοιο είναι και η Nova.
Να κάνεις καταγγελία στο ΙΝΚΑ, στο ΕΣΡ. Μα εκεί και να τους πεις για την Nova θα σε έχουν στην αναμονή επί ώρες. Τους φρόντισαν...δε όντως. Μέχρι τελευταία ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ είχαν 50% έκπτωση στην συνδρομή. Για να έχουν καλύτερο ρεπορτάζ όταν κοιτάνε τις μαϊμούδες στο Discovery, φαίνεται.
Μέχρι και τα τηλεοπτικά δορυφορικά περιοδικά του κλάδου... πριν βγει ο δέκτης μίλαγαν για ΥΠΕΡΠΡΟΪΟΝ, για μεγάλο όργανο. Έλαγαν πόσο μπροστά μας πάει η Nova... Δηλαδή είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Το πιεσόμετρο παρακαλώ!