Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831
Δεν επεμβαίνω σε προϊόν της - την κάρτα και τον δεκτή πήρα ΧΩΡΙΑ!
Το προϊόν της αποτελείται από δυο αυτοτελής κομμάτια, τα οποία δεν τα παραβιάζω! Επίσης έχουν διαφορετική εγγύηση!
ΕΑΝ θα πάρω και κάρτες από άλλα δορυφορικά πακέτα (όχι Nova) θα έχω ισάριθμους δέκτες;;; Δε θα μπορώ να βάλω και αυτές κάρτες στον δικό μου δέκτη;
Η μόνο NOVA έχει ανακαλύψει τέτοια πατέντα;
+1!
Συμφωνώ πως δεν παραβιάζουμε κανέναν νόμο!
Υ.Γ. Τώρα που τα λέμε δεν έχω διαβάσει την σύμβαση με την Nova αν έχει τέτοιον όρο ...
Ναι, αν υπάρχει τέτοιο παραγράφω - είμαστε παράνομοι.
Τι, όμως, γίνεται με τον δέκτη της που ΔΕΝ του δουλεύουν τα ΒΑΣΙΚΑ;
μαλλον δεν διαβασες καλα το μηνυμα του ή δεν καταλαβες οτι
οποιαδηποτε επεμβαση σε προιον της εταιριας,ειναι παρανομη.
στην συγκεκριμενη περιπτωση ο χρηστης παρακαμπτει το συστημα προστασιας/ασφαλειας της καρτας και αρα ειναι παρανομος.
Δεν επεμβαίνω σε προϊόν της - την κάρτα και τον δεκτή πήρα ΧΩΡΙΑ!
Το προϊόν της αποτελείται από δυο αυτοτελής κομμάτια, τα οποία δεν τα παραβιάζω! Επίσης έχουν διαφορετική εγγύηση!
ΕΑΝ θα πάρω και κάρτες από άλλα δορυφορικά πακέτα (όχι Nova) θα έχω ισάριθμους δέκτες;;; Δε θα μπορώ να βάλω και αυτές κάρτες στον δικό μου δέκτη;
Η μόνο NOVA έχει ανακαλύψει τέτοια πατέντα;
Τίποτα παράνομο δεν υπάρχει (ποιον νόμο ακριβώς παραβιάζεις δηλαδή; ), το μόνο που υπάρχει είναι παραβίαση άρθρων της σύμβασης που υπογράφεις με τη nova, πράγμα που της δίνει το δικαίωμα να σου διακόψει τη συνδρομή (αν το αντιληφθεί).
+1!
Συμφωνώ πως δεν παραβιάζουμε κανέναν νόμο!
Υ.Γ. Τώρα που τα λέμε δεν έχω διαβάσει την σύμβαση με την Nova αν έχει τέτοιον όρο ...
εαν η παραβιαση αρθρων δεν ειναι παρανομια τοτε ας συνεχισουμε να μαθουμε και οι υπολοιποι.
απο την στιγμη που εχεις υπογραψει συμβολαιο,εννοηται οτι δεχεσαι τους ορους.
εαν δεν τους αποδεχεσαι δεν υπογραφεις και εαν στην συνεχεια τους αγνοησεις,προφανως εχεις κανει παρανομια.
δικηγορος δεν ειμαι,αλλα ξερω οτι για ολα τα συμβολαια,αυτα ισχυουν.
Ναι, αν υπάρχει τέτοιο παραγράφω - είμαστε παράνομοι.
Τι, όμως, γίνεται με τον δέκτη της που ΔΕΝ του δουλεύουν τα ΒΑΣΙΚΑ;
Last edited: