NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Διάλογος μεταξύ εμένα σε σπίτι φίλου και με υπάλληλο της εξυπηρέτησης πελατών NOVA σχετικά με πιθανό πρόβλημα του Nova HD Pace 831:

- Εγώ: Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με την εγκατάσταση του δέκτη 831. Ενώ έχω βάλει άλλο δέκτη και κατεβάζω κανονικά τα κανάλια του Hotbird από το πιάτο μου, με τον 831 δεν μπορώ να κατεβάσω κανάλια της NOVA από τον Hotbird. Έχω κάνει ότι αναγράφουν οι οδηγίες ακριβώς αλλά NOVA Promo κανάλι δεν υπάρχει (όπως και όλα τα άλλα). Κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις, κάνει αυτόματη σάρωση ο δέκτης και κανάλια δεν κατεβάζει.
-Nova: Πάμε να τα κάνουμε όλα πάλι από την αρχή.
- Εγώ: Ωραία....
-Nova: μπλα, μπλα, μπλα, μπλα

Τέλος πάντων τα κάναμε όλα πάλι αλλά τίποτα.
Ρωτάω στο τέλος ο αφελής αφού έχω αρχίζει να βάζω τη φαντασία μου να τρέχει......

- Εγώ: Η κάρτα δεν είναι ενεργοποιημένη μήπως φταίει αυτό; Αν και από ότι διαβάζω στις οδηγίες, πρέπει μετά να καλέσω να ενεργοποιήσουμε την κάρτα.
-Nova: Δεν την έχετε βάλει μέσα στο δέκτη;
- Εγώ: Σαφώς και όχι, από τη στιγμή που δεν αναγράφεται πουθενά στις οδηγίες και επίσης γνωρίζω πως ο συγκεκριμένος δέκτης έχει πολλά προβλήματα αν δεν κάνουμε τις διαδικασίες όπως ακριβώς αναγράφονται στις οδηγίες.
-Nova: Ναι μα είναι αυτονόητο το να έχετε βάλει την κάρτα για να κατέβουν τα κανάλια !
- Εγώ: Όχι κοπέλα μου ! Κάνεις λάθος. Το τι είναι αυτονόητο για σας στη NOVA δεν είναι για κανέναν άλλον άνθρωπο πάνω στον πλανήτη ΓΗ ! Με όλους τους δέκτες κατεβάζεις τα κανάλια και αν βάλεις ποτέ κάρτα συνδρομητική τότε βλέπεις, το αντίθετο δεν είναι αυτονόητο αλλά ΤΡΕΛΑ ! Στο φινάλε να το αναγράψετε στις οδηγίες με ψιλά γράμματα πως υπάρχουν και αυτονόητα θέματα για μας τους χαζούς που δε γνωρίζουμε από δορυφορικά. Αλλιώς μη δίνετε οδηγίες χρήσεως με τις συσκευές, απλά αφήστε μας να κάνουμε το αυτονόητο κάθε φορά, δηλαδή να τις πετάμε γιατί για τα σκουπίδια είναι !

μπλα, μπλα, μπλα, μπλα.... :flipout: :flipout: :flipout:

Οι novabox, όπως και οι panasat πριν από αυτούς, χαρακτηρίζονται από τη nova ως "αποκωδικοποιητές" και όχι ως δορυφορικοί δέκτες. Άρα μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε να λειτουργούν και σαν κανονικοί δέκτες. Η nova πουλάει συνδρομή που αποτελείται από ένα (κουτό; ) κουτί "αποκωδικοποιητή" και μια κάρτα που πρέπει να συνδυάζονται μαζί για να "αποκωδικοποιούνται" οι υπηρεσίες που προσφέρει. Τίποτα παραπάνω δυστυχώς.

Η ιδεατή κατάσταση, όπου θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε την κάρτα της nova με έναν πραγματικό δορυφορικό δέκτη (ένα κουτί, ένα τηλεκοντρόλ, ένα σετ καλωδίων, PVR χωρίς δεσμεύσεις, δυνατότητα και άλλων συνδρομών μόνο με κάρτες, π.χ. Sky.De, κλπ. κλπ.) ενώ πιθανόν ήταν εφικτή με προ-HD κάρτες, μάλλον απομακρύνεται.

Ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος:

Γιατί η nova προσφέρει με το nova plus (novabox PVR) "διπλό LNB" στους νέους συνδρομητές αλλά "τετραπλό LNB" στους υφιστάμενους;

http://www.nova.gr/el-gr/products/1685-.cmt?

Ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος:

Γιατί η nova προσφέρει με το nova plus (novabox PVR) "διπλό LNB" στους νέους συνδρομητές αλλά "τετραπλό LNB" στους υφιστάμενους;

http://www.nova.gr/el-gr/products/1685-.cmt?

χαχαχα....το ειχα δει και γω και μου εκανε εντυπωση!!........ισως γιατι θελει να ξεστοκαρει...ισως να εχει σχεση με την υπηρεσια multiview που θα ερθει σε 1-2 μηνες....τοτε για multiview με 2 δεκτες 865 θα χρειαζεσαι τετραπλο LNB...

χαχαχα....το ειχα δει και γω και μου εκανε εντυπωση!!........ισως γιατι θελει να ξεστοκαρει...ισως να εχει σχεση με την υπηρεσια multiview που θα ερθει σε 1-2 μηνες....τοτε για multiview με 2 δεκτες 865 θα χρειαζεσαι τετραπλο LNB...

Ναι, για multiview μάλλον , αλλά 1ον το διπλό δεν αρκεί; Και 2ον γιατί μόνο στους υφιστάμενους; Οι νέοι δεν θα θέλουν; Μάλλον τα έχουν μπερδέψει λίγο.

Γιατί δεν υπάρχει τριπλό lnb !!!!! :D

Υπάρχει απλή εξήγηση.

Ο 865 θέλει δύο καλώδια, ένα για pvr και ένα για απλή θέαση, το multiview επιπλέον χρειάζεται άλλο ένα, ή αν θέλεις να πάρεις και 2ο 865 (μαζόχας...:D) τότε θέλεις 2.

Γιατί δεν υπάρχει τριπλό lnb !!!!! :D

Υπάρχει απλή εξήγηση.

Ο 865 θέλει δύο καλώδια, ένα για pvr και ένα για απλή θέαση, το multiview επιπλέον χρειάζεται άλλο ένα, ή αν θέλεις να πάρεις και 2ο 865 (μαζόχας...:D) τότε θέλεις 2.

Κανένα πρόβλημα, ναι, τετραπλό lnb για multiview, όταν έρθει.

Αλλά πάλι δεν εξηγείται η διαφορά μεταξύ νέων και υφιστάμενων. Αν είμαι νέος συνδρομητής δηλαδή, για να πάρω multiview, όταν έρθει, θα πρέπει να αλλάξω lnb; Και αν είμαι υφιστάμενος με εξοπλίζουν καλύτερα από την αρχή για το μελλοντικό multiview; Συγγνώμη, αλλά ή κάτι δεν καταλαβαίνω καλά, ή μάλλον είναι μπερδεμένα τα πράγματα.

Απλά φροντίζουν να καλύψουν και "μελλοντικά" τους υφιστάμενους.....

Η συσκευασία του 865 είναι ο δέκτης και μέσα στο μεγάλο κουτί το πιάτο, 2 καλώδια 30μ. και το dual lnb. Αυτά έρχονται έτοιμα από το εργοστάσιο.

Η άλλη συσκευασία είναι το Nova Upgrade kit που περιλαμβάνει Quad LNB και 2 καλώδια 30 μ.

Που τα είδες τα λεφτά ???? :D

Δώσε και από εδώ τίποτα !!!!!

Απλά φροντίζουν να καλύψουν και "μελλοντικά" τους υφιστάμενους.....

Κάτι σαν προσφορά δηλαδή. Πληρώστε το ίδιο με τους νέους για το πακέτο, αλλά θα σας δώσουμε καλύτερο lnb (μηδαμινής διαφοράς σε αξία από το διπλό που δίνουμε στους ανίδεους νέους). Ωραία ...

Ρε σεις, αφήστε τη γκρίνια......

Αρκετά δεν τραβάμε δεξιά και αριστερά κάθε μέρα !!!!!

Εδώ θα τα ξεσπάμε ????

Αν ήταν έτσι εγώ θα έπρεπε καθημερινά να ρίχνω καντήλια εδώ μέσα.....

Αυτό είναι το προϊόν, τόσο το χρεώνουν... αν δεν μας αρέσει πολύ απλά δεν το αγοράζουμε...

Απλά πράγματα, μη χαλιόμαστε για χαζομάρες....

Σας χαιρετώ γιατί ακόμα δεν έχω πάει σπίτι !!!!-bye-

υ.γ. για να γίνει κάποιος καλύτερος (υπηρεσίες, εταιρείες, άνθρωποι) θα κάνει λάθη, από αυτά θα πρέπει να μάθει. Αν δεν μάθει τότε κακό του κεφαλιού του !!!!:antlers:

Ρε σεις, αφήστε τη γκρίνια......

Αρκετά δεν τραβάμε δεξιά και αριστερά κάθε μέρα !!!!!

Εδώ θα τα ξεσπάμε ????

Αν ήταν έτσι εγώ θα έπρεπε καθημερινά να ρίχνω καντήλια εδώ μέσα.....

Αυτό είναι το προϊόν, τόσο το χρεώνουν... αν δεν μας αρέσει πολύ απλά δεν το αγοράζουμε...

Απλά πράγματα, μη χαλιόμαστε για χαζομάρες....

Σας χαιρετώ γιατί ακόμα δεν έχω πάει σπίτι !!!!-bye-

υ.γ. για να γίνει κάποιος καλύτερος (υπηρεσίες, εταιρείες, άνθρωποι) θα κάνει λάθη, από αυτά θα πρέπει να μάθει. Αν δεν μάθει τότε κακό του κεφαλιού του !!!!:antlers:

Αν αναφέρεσαι στην παρατήρηση για το lnb, δεν είναι γκρίνια. Σαν καταναλωτής ψάχνω το προϊόν πριν το πάρω και βλέπω ανακολουθίες στις προσφορές. Αν δεν τις αναφέρουμε, πώς θα βελτιωθεί το προϊόν και η υπηρεσία; Η εταιρία (που είναι μονοπώλιο στο είδος της υπηρεσίας που παρέχει) δεν πρόκειται να το κάνει από μόνη της έτσι εύκολα.

Η λογική "αυτό είναι, άμα θέλεις πάρ'το" δεν είναι και η πιο σωστή νομίζω. Αυτά.

Last edited:

Φίλε AFam, μπορεί να μην έχουμε να φάμε, θα έχουμε τετραπλό LNB της Nova! Σωθήκαμε!!!

Δυστυχώς -αν γνώριζα- τι αγόραζα δεν θα το έπαιρνα. Αλλά όταν κάνεις εξάμηνη σύμβαση και τους αναφέρεις πως θέλεις να ακυρώσεις την συμφωνία και να πάρεις πίσω τα λεφτά για την εξαμηνιαία προπληρωμένη συνδρομή, καθώς εκ μέρος της Nova δεν τηρήθηκαν όσα αναγράφηκαν στο διαφημιστικό φυλλάδιο σου λένε (το άκουσα τρεις φορές): "Ναι κύριε μου, μπορείτε να διακόψετε όποια στιγμή θέλετε, το ποσό μένει ενεργό μέσα. Απλά να ξέρετε πως η Nova χρεώνει πέναλτι έναντι περίπου 100 για διακοπές που γίνονται για ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Ρίξε πάντως μία ματιά στα blogs η Forthnet δέχεται τα εξ αμάξης για τηλεφωνικές διακοπές, λανθασμένους λογαριασμούς, μικρές ταχύτητες internet και ανύπαρκτη τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης. Καλύτεροι είπες? Αμέ! Με τετραπλό LNB και μπόλικα "θα" γίνεσαι... ήρωας!

Προς τα που κοιτάει η Κάντζα να ρίξω φάσκελο?

Καλά να 'μαστε! Υγεία να έχουμε... να φωνάζουμε!

Αν ήξερα που μένεις θα σου έδειχνα την κατεύθυνση αλλά ντεν ξέρω μάνα μου !!!! :D

Άσχετα με το αν είναι ή δεν είναι σωστή η λογική "αυτό είναι αν σου αρέσει", είναι η πραγματικότητα.

Κακά τα ψέματα, εγώ όταν υπογράφω πρώτα διαβάζω και μετά ρίχνω τη τζίφρα. Και εννοώ τους όρους του συμβολαίου, ακόμα και τα μικρά γράμματα.

Δυστυχώς στη χώρα μας δεν έχουμε μάθει να το κάνουμε αυτό .... ήρθε η ώρα να γίνει.
Και ειδικά από τη στιγμή που έχουμε απαιτήσεις.

Από τη άλλη, όταν δεν έχουμε να φάμε δεν πάμε να κάνουμε συνδρομή πολυτελείας....

Η Forthnet στην Καλιθέα δεν είναι; :-)

Επειδή με ενδιαφέρει λίγο γιατί έχω αρχίσει να το ψάχνω λίγο παραπάνω, τι δεν τηρήθηκε από τη Nova; Μη πάθουμε καμιά νίλα και μου φαίνεται και καλή περίπτωση, δεδομένου ότι είμαι ήδη στη Forthnet και δεν έχω παράπονο μέχρι στιγμής...

Αν ήξερα που μένεις θα σου έδειχνα την κατεύθυνση αλλά ντεν ξέρω μάνα μου !!!! :D

Άσχετα με το αν είναι ή δεν είναι σωστή η λογική "αυτό είναι αν σου αρέσει", είναι η πραγματικότητα.

Κακά τα ψέματα, εγώ όταν υπογράφω πρώτα διαβάζω και μετά ρίχνω τη τζίφρα. Και εννοώ τους όρους του συμβολαίου, ακόμα και τα μικρά γράμματα.

Δυστυχώς στη χώρα μας δεν έχουμε μάθει να το κάνουμε αυτό .... ήρθε η ώρα να γίνει. Και ειδικά από τη στιγμή που έχουμε απαιτήσεις.

Από τη άλλη, όταν δεν έχουμε να φάμε δεν πάμε να κάνουμε συνδρομή πολυτελείας....

Εντάξει έχουμε καταλάβει ότι λειτουργείς σαν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Nova. Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν, δηλαδή.

1. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Γιατί η σύμβαση δεν αναφέρει για εκατοστάρα πρόστιμο, αλλά απλά για "ειδικό τέλος διακοπής". Τώρα αν η Nova έχει υψηλότερο τέλος διακοπής που είναι όσο μία πεντάμηνη συνδρομή, τότε αυτό συγκαταλέγεται στο "Αυτό έχεις, σκάσε και κολύμπα".

2. Στο διαφημιστικό φυλλάδιο έγινε λόγος για 200 τηλεοπτικά κανάλια. το φυλλάδιο είχε φωτογραφία της κάρτας και του 831 στο εξώφυλλο.

3. Μικρά γράμματα η σύμβαση της Nova δεν έχει. Είναι πέντε σελίδες Α4 με γράμματα 10px Arial. Τα μικρά γράμματα είναι κρυμμένα πίσω από τις λέξεις... όπου κρύβεται ο Αλέξης.

4. Δεν νομίζω πως χρειάζοναι λοιπόν υποδείξεις για το που πρέπει να βάλει κανείς την τζίφρα του. Δόξα το Θεό ούτε αφελής είμαι, ούτε τίποτα. Στην προκειμένη η εταιρία κρύβει τα πραγματικά στοιχεία από τους μελλοντικούς της συνδρομητές, καθώς ούτε έλεγχος γίνεται ούτε τίποτα.

5. Είναι εύκολο να μιλάς για είδος πολυτελείας, όταν το κράτος δεν έχει μεριμνήσει να φτάνει ενημέρωση και ψυχαγωγία πραγματικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και το σήμα από την Ιταλία να είναι πιο ισχυρό από το τοπικό Αρτινό κανάλι. Να βλέπεις Ειδήσεις στα ιταλικά στην συχνότητα του MEGA.

6. Σε ευχαριστώ για την όποια βοήθεια μου έχεις προσφέρει και όποια απορία μου έλυσες στο παρελθόν. Αλλά η Γκεμπελίστικη προπαγάνδα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνει. Η Nova δεν είναι θεά Αφροδίτη όπως την παρουσιάζεις, ούτε το απόλυτο ΠΡΟΪΟΝ της χρονιάς. Είναι δεκαετία στους δορυφόρους, με 360 χιλιάδες συνδρομητές, συσσωρευμένο χρεός κοντά στα 200 εκατομμύρια Ευρώ και έχει μπερδέψει τα μπούτια της με την συσκευή ΒΙΝΤΕΟ 831 που κυκλοφόρησε. Αν δεν είχε την Σούπερ Λίγκα θα είχε προ πολλού τινάξει τα πέταλα. -bye-

Last edited:

Και όχι Χορταρέας δεν έχω γίνει για να προβλέπω το μέλλον. Αν το γνώριζα πόσο αδιάφορη και χάλια είναι η εταιρία, να είσαι σίγουρος πως θα είχα πάει σε κοντινότερο φροντιστήριο να μάθω Ιταλικά ... μπας και λύσω το πρόβλημα με τις παρεμβολές εκ των έξω. Θα μου έβγαινε και φθηνότερα!

Last edited:

Μετά τον Πάνο είμαι ευτυχής που έγινα και εγώ το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Νοβα !!!!!:flipout::flipout: (το εκλαμβάνω ως κομπλιμέντο...:D)

Το σταματάω εδώ γιατί τελικά φαίνεται ξεκάθαρα ότι και δεν με ξέρεις και δεν με καταλαβαίνεις (ή δεν θέλεις γιατί σου αρέσει η γκρίνια, ή γιατί δεν πρέπει να υπάρχει η "άλλη" άποψη)!!!!!

υ.γ. είμαι περίεργος, ποια ήταν η απορία που σου έλυσα στο παρελθόν και ποια η βοήθεια που σου έδωσα ?????

Διάλογος μεταξύ εμένα σε σπίτι φίλου και με υπάλληλο της εξυπηρέτησης πελατών NOVA σχετικά με πιθανό πρόβλημα του Nova HD Pace 831:

- Εγώ: Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με την εγκατάσταση του δέκτη 831. Ενώ έχω βάλει άλλο δέκτη και κατεβάζω κανονικά τα κανάλια του Hotbird από το πιάτο μου, με τον 831 δεν μπορώ να κατεβάσω κανάλια της NOVA από τον Hotbird. Έχω κάνει ότι αναγράφουν οι οδηγίες ακριβώς αλλά NOVA Promo κανάλι δεν υπάρχει (όπως και όλα τα άλλα). Κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις, κάνει αυτόματη σάρωση ο δέκτης και κανάλια δεν κατεβάζει.
-Nova: Πάμε να τα κάνουμε όλα πάλι από την αρχή.
- Εγώ: Ωραία....
-Nova: μπλα, μπλα, μπλα, μπλα

Τέλος πάντων τα κάναμε όλα πάλι αλλά τίποτα.
Ρωτάω στο τέλος ο αφελής αφού έχω αρχίζει να βάζω τη φαντασία μου να τρέχει......

- Εγώ: Η κάρτα δεν είναι ενεργοποιημένη μήπως φταίει αυτό; Αν και από ότι διαβάζω στις οδηγίες, πρέπει μετά να καλέσω να ενεργοποιήσουμε την κάρτα.
-Nova: Δεν την έχετε βάλει μέσα στο δέκτη;
- Εγώ: Σαφώς και όχι, από τη στιγμή που δεν αναγράφεται πουθενά στις οδηγίες και επίσης γνωρίζω πως ο συγκεκριμένος δέκτης έχει πολλά προβλήματα αν δεν κάνουμε τις διαδικασίες όπως ακριβώς αναγράφονται στις οδηγίες.
-Nova: Ναι μα είναι αυτονόητο το να έχετε βάλει την κάρτα για να κατέβουν τα κανάλια !
- Εγώ: Όχι κοπέλα μου ! Κάνεις λάθος. Το τι είναι αυτονόητο για σας στη NOVA δεν είναι για κανέναν άλλον άνθρωπο πάνω στον πλανήτη ΓΗ ! Με όλους τους δέκτες κατεβάζεις τα κανάλια και αν βάλεις ποτέ κάρτα συνδρομητική τότε βλέπεις, το αντίθετο δεν είναι αυτονόητο αλλά ΤΡΕΛΑ ! Στο φινάλε να το αναγράψετε στις οδηγίες με ψιλά γράμματα πως υπάρχουν και αυτονόητα θέματα για μας τους χαζούς που δε γνωρίζουμε από δορυφορικά. Αλλιώς μη δίνετε οδηγίες χρήσεως με τις συσκευές, απλά αφήστε μας να κάνουμε το αυτονόητο κάθε φορά, δηλαδή να τις πετάμε γιατί για τα σκουπίδια είναι !

μπλα, μπλα, μπλα, μπλα.... :flipout: :flipout: :flipout:
ΘΕΟΣ !!!! :grinning-smiley-043

Εντάξει έχουμε καταλάβει ότι λειτουργείς σαν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Nova. Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν, δηλαδή.

1. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Γιατί η σύμβαση δεν αναφέρει για εκατοστάρα πρόστιμο, αλλά απλά για "ειδικό τέλος διακοπής". Τώρα αν η Nova έχει υψηλότερο τέλος διακοπής που είναι όσο μία πεντάμηνη συνδρομή, τότε αυτό συγκαταλέγεται στο "Αυτό έχεις, σκάσε και κολύμπα".

2. Στο διαφημιστικό φυλλάδιο έγινε λόγος για 200 τηλεοπτικά κανάλια. το φυλλάδιο είχε φωτογραφία της κάρτας και του 831 στο εξώφυλλο.

3. Μικρά γράμματα η σύμβαση της Nova δεν έχει. Είναι πέντε σελίδες Α4 με γράμματα 10px Arial. Τα μικρά γράμματα είναι κρυμμένα πίσω από τις λέξεις... όπου κρύβεται ο Αλέξης.

4. Δεν νομίζω πως χρειάζοναι λοιπόν υποδείξεις για το που πρέπει να βάλει κανείς την τζίφρα του. Δόξα το Θεό ούτε αφελής είμαι, ούτε τίποτα. Στην προκειμένη η εταιρία κρύβει τα πραγματικά στοιχεία από τους μελλοντικούς της συνδρομητές, καθώς ούτε έλεγχος γίνεται ούτε τίποτα.

5. Είναι εύκολο να μιλάς για είδος πολυτελείας, όταν το κράτος δεν έχει μεριμνήσει να φτάνει ενημέρωση και ψυχαγωγία πραγματικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και το σήμα από την Ιταλία να είναι πιο ισχυρό από το τοπικό Αρτινό κανάλι. Να βλέπεις Ειδήσεις στα ιταλικά στην συχνότητα του MEGA.

6. Σε ευχαριστώ για την όποια βοήθεια μου έχεις προσφέρει και όποια απορία μου έλυσες στο παρελθόν. Αλλά η Γκεμπελίστικη προπαγάνδα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνει. Η Nova δεν είναι θεά Αφροδίτη όπως την παρουσιάζεις, ούτε το απόλυτο ΠΡΟΪΟΝ της χρονιάς. Είναι δεκαετία στους δορυφόρους, με 360 χιλιάδες συνδρομητές, συσσωρευμένο χρεός κοντά στα 200 εκατομμύρια Ευρώ και έχει μπερδέψει τα μπούτια της με την συσκευή ΒΙΝΤΕΟ 831 που κυκλοφόρησε. Αν δεν είχε την Σούπερ Λίγκα θα είχε προ πολλού τινάξει τα πέταλα. -bye-
Συγνωμη που επεμβαινω αλλα δεν εχει καμμια λογικη το να βαζεις ταμπελες σε ατομα... αν σκεπτομαστε ολοι ετσι τοτε και εσυ καλλιστα ,μπορει να παει καποιος οτι δουλευεις για λογαριασμο αλλης ανταγωνιστικης εταιρειας και καταλαβαινεις οτι δεν βγαζει πουθενα ολο αυτο... συμφωνω μαζι σου οτι το προιον της nova δεν ειναι καλο , κι εγω το εχω και ξερω τις αδυναμιες του , αλλα δεν βγαινει κατι με τους τσακωνους και τις προστριβες εδω.. ισως μια ομαδικη κινηση να ελυνε καποια προβληματα...
Φιλικα παντα...

Status
Not open for further replies.