NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Ανεκδοτο ειναι αυτο?
:award:
Θα έλεγα δύο ανέκδοτα κιόλας!
1. Δεν υπάρχει σκεπτικό από την πλευρά της Nova για αναβάθμιση προς το παρόν.
2. Η τελευταία έγινε αρχές Οκτωβρίου και έλυσε μεγάλο μέρος των προβλημάτων.

Φαντάζομαι πως ήταν μέχρι το αρχές Οκτωβρίου (το update τι διόρθωσε; )

:award:
Φαντάζομαι πως ήταν μέχρι το αρχές Οκτωβρίου (το update τι διόρθωσε; )

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Υ.Γ. Μπορεί πλάκα πλάκα να γκρινιάζουμε για τη νόβα (και έχουμε δίκιο) αλλά προσωπικά προτιμώ το μονοπώλιο. Σε παλαιότερες εποχές με μία συνδρομή έβλεπα τα πάντα ενώ χθες έψαχνα να δω το el classico !!!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Υ.Γ. Μπορεί πλάκα πλάκα να γκρινιάζουμε για τη νόβα (και έχουμε δίκιο) αλλά προσωπικά προτιμώ το μονοπώλιο. Σε παλαιότερες εποχές με μία συνδρομή έβλεπα τα πάντα ενώ χθες έψαχνα να δω το el classico !!!!!

Ναι αλλά ο ελαφρύς ανταγωνισμός επέφερε και ελαφρά μείωση του στυλ συνδυασμού υπηρεσιών (forthnet+nova)

Ναι αλλά ο ελαφρύς ανταγωνισμός επέφερε και ελαφρά μείωση του στυλ συνδυασμού υπηρεσιών (forthnet+nova)

Δεν θα διαφωνήσω αλλά προβλέπω σε λίγα χρόνια να καταντήσουμε σαν την Κύπρο όπου πρέπει να έχεις 3-4 συνδρομές. (Για να μην πω ότι αυτό που γράφεις οφείλεται στο γεγονός ότι η Νόβα πήγε στη Forthnet και όχι λόγω του ανταγωνισμού)
Συνολικά στο τέλος θα πληρώνεις περισσότερα.:rifle:

Υ.Γ. Εννοείται πως τα ελληνικά μπουκέτα αξίζουν μόνο και μόνο για τα αθλητικά και γι´αυτό αναφέρομαι μόνο σε αυτά, αν κάποιος θέλει κάτι άλλο καλύτερα ας κοιτάξει προ εξωτερικό.

ακούγετε τιποτα για νεα κανάλια HD απο νοβα? χτες έβλεπα τον αγώνα μπαρτσελονα - ρεαλ απο το ιταλικό Sky HD. Ενα εχω να πω... το κανάλι και γενικά η ποιοτητα μετάδοσης ειναι πολυ μπροστά... μετα απο αυτα που ειδα δεν ξερω πως θα ξανα παρακολουθησω τα novasports καναλια

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Είσαι στους τυχερούς που έχουν συνδρομή στο sky italia και φυσιολογικά η nova φαντάζει λίγη μπροστά του.

ακούγετε τιποτα για νεα κανάλια HD απο νοβα? χτες έβλεπα τον αγώνα μπαρτσελονα - ρεαλ απο το ιταλικό Sky HD. Ενα εχω να πω... το κανάλι και γενικά η ποιοτητα μετάδοσης ειναι πολυ μπροστά... μετα απο αυτα που ειδα δεν ξερω πως θα ξανα παρακολουθησω τα novasports καναλια

Μήπως υπερβάλλεις λίγο; Κι εγώ έχω τον τελικό του Μουντιάλ σε 1080 capture και δεν είναι κάπου καλύτερο από μια HD μετάδοση της nova.

Μην είσαι Καταλανός και τα βλέπεις αλλιώς; :grinning-smiley-043Εκτός αν εννοείς ότι χρησιμοποιήθηκαν περισσότερες κάμερες κλπ.

Μήπως υπερβάλλεις λίγο; Κι εγώ έχω τον τελικό του Μουντιάλ σε 1080 capture και δεν είναι κάπου καλύτερο από μια HD μετάδοση της nova.

Μην είσαι Καταλανός και τα βλέπεις αλλιώς; :grinning-smiley-043Εκτός αν εννοείς ότι χρησιμοποιήθηκαν περισσότερες κάμερες κλπ.

δεν με κατάλαβες....

δεν αναφερόμουν στην ποιότητα της εικόνας του καναλιού Της νοβα. και τα δικα της HD εχουν αξιοπρεπή εικόνα... ΑΛΛΑ στην ποιότητα προγράμματος. οι Ιταλοι ειναι πολυ μπροστά, τι σχολιασμός , τι μετάδοσή , τι pregame ,τι ανάλυση του αγώνα μετα , μουσική επένδυση και τόσα αλλα που καλύτερα να μην τα έβλεπα για να μην μελανχOλησω με την δική μας την μιζέρια...

Είμαι λίγο off topic, αλλά μετά το χθεσινό παιχνίδι εγώ δεν ξέρω πώς θα ξαναδώ ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχει σκεπτικό από την πλευρά της Nova για αναβάθμιση προς το παρόν. Η τελευταία έγινε αρχές Οκτωβρίου και έλυσε μεγάλο μέρος των προβλημάτων.

Ποτε έγινε στις αρχές Οκτωβρίου και δεν το πήραμε χαμπάρι. ολοι εδω στις τόσες σελίδες περιμένουμε... Αρχικά τελος Οκτωβρίου, μετα μέχρι 15 Νοεμβρίου, μετά τελος Νοεμβριου, μ.Χ..... :slapface:

Ποτε έγινε στις αρχές Οκτωβρίου και δεν το πήραμε χαμπάρι. ολοι εδω στις τόσες σελίδες περιμένουμε... Αρχικά τελος Οκτωβρίου, μετα μέχρι 15 Νοεμβρίου, μετά τελος Νοεμβριου, μ.Χ..... :slapface:
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με NOVA (κατόπιν email μου) μου ανέφεραν πως η αναβάθμιση για το Diseqc προβλέπεται για την Άνοιξη του 2011.

τελικα εβαλα καλωδιο ηδμι και λυθηκανε τα προβληματα της εικονας...

γεια σου ρε didimos gr!!!εμ δεν ειμασταν καταλληλα προετοιμασμενοι γιαυτο xexe

Ούτε άνοιξη, ούτε τίποτα. Η Nova πέρασε μία αναβάθμιση αρχές Οκτώβρη για το προβληματικό Novacinema HD και για το μπλοκάρισμα του DiseqC. Δεν ήταν ποτέ στα σχέδια να υπάρξουν περισσότερα κανάλια. Αυτά που έπρεπε να διορθώσει, τα διόρθωσε. Όποιος δεν γουστάρει ας σταματήσει να τους πληρώνει. Όσοι γκρινιάζετε τζάμπα κόπος! Από άνοιξη θα ξεκινήσει η διάθεση της Bravia KDL 980 που θα ζητά πάντρεμα κάρτα-δέκτη-τηλεόρασης και θα βλέπεις τα κανάλια της Nova μόνο με την συγκεκριμένη τηλεόραση.

Μετά να την παντρέψουμε και με τον καναπέ του σαλονιού για να μην βλέπει κανας παλιοπειρατής και στην κρεβατοκάμαρα!!!

Όσο αφορά τα υπόλοιπα κανάλια του δορυφόρου ο 865 pvr δεν συμφωνεί με το φίλο παραπάνω και κατεβάζει αρκετά περισσότερα από τον 831 !!!!

Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει πλέον και με τον 831...

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Ούτε άνοιξη, ούτε τίποτα. Η Nova πέρασε μία αναβάθμιση αρχές Οκτώβρη για το προβληματικό Novacinema HD και για το μπλοκάρισμα του DiseqC. Δεν ήταν ποτέ στα σχέδια να υπάρξουν περισσότερα κανάλια. Αυτά που έπρεπε να διορθώσει, τα διόρθωσε. Όποιος δεν γουστάρει ας σταματήσει να τους πληρώνει. Όσοι γκρινιάζετε τζάμπα κόπος! Από άνοιξη θα ξεκινήσει η διάθεση της Bravia KDL 980 που θα ζητά πάντρεμα κάρτα-δέκτη-τηλεόρασης και θα βλέπεις τα κανάλια της Nova μόνο με την συγκεκριμένη τηλεόραση.
Ηρεμα βρε........κουλ, ακομα δεν μας ηρθες στο φορουμ. Πηρες φορα, και πας:BDGBGDB55:

Status
Not open for further replies.