NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Καλημερα σε ολους.
Προκειται φυσικα για τον 831
Σημερα το πρωι και ενω ο δεκτης δουλευει κανονικα (με ολα τα προβληματα που εχουν προαναφερθει - τουλαχιστον 'ΒΛΕΠΩ') εμφανιστηκε το γνωστο φακελλακι πανω αριστερα στην οθονη. Οταν λοιπον παω να το ανοιξω απο το MENU ο δεκτης κρασαρει και κανει επανεκκινηση. Το προσπαθησα πολλες φορες με το ιδιο αποτελεσμα. Εχει συμβει σε καποιον αλλο αυτό ?

Παρε τηλ. την NOVA να σου δωσουν οδηγιες να κανεις εργοστασιακο reset.

Eιναι ενας συνδυασμος κουμπιων που εχει αναφερθει αλλα δεν τον θυμαμαι.

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Εγώ πάλι τους πήρα χθες τηλέφωνο και τους είπα για το πρόβλημα με τα κανάλια (οτι αντί για 150 ελεύθερα δορυφορικά, βλέπω μόνο... 5) αλλά και για το πρόβλημα με το epg (βλέπω μόνο τις επόμενενες δύο ώρες του προγράμματος) και αυτοί μου είπαν ότι το γνωρίζουν και το πρόβλημα θα ληθεί την επόμενη εβδομάδα με αναβάθμιση του δέκτη. Να σημειώσω ότι πριν είχα nova μέσω ontelecoms (iptv) και λειτουργούσαν όλα μια χαρα....!!!!

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Εγώ πάλι τους πήρα χθες τηλέφωνο και τους είπα για το πρόβλημα με τα κανάλια (οτι αντί για 150 ελεύθερα δορυφορικά, βλέπω μόνο... 5) αλλά και για το πρόβλημα με το epg (βλέπω μόνο τις επόμενενες δύο ώρες του προγράμματος) και αυτοί μου είπαν ότι το γνωρίζουν και το πρόβλημα θα ληθεί την επόμενη εβδομάδα με αναβάθμιση του δέκτη. Να σημειώσω ότι πριν είχα nova μέσω ontelecoms (iptv) και λειτουργούσαν όλα μια χαρα....!!!!
Εμένα τον Οκτώβριο μου έλεγαν τέλη Οκτωβρίου και τον Νοέμβριο τέλη Νοεμβρίου. Φοβάμαι να ξαναπάρω τηλέφωνο...

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Τελικα εχουν κι αλλοι το προβλημα με το EPG? γιατι και σε μενα απο χθες μου δειχνει μονο τα 2 επομενα προγραμματα

για την αναλυση μεσω Hdmi ποια ειναι καλυτερη απο αποψη ποιοτητας? η 1080i ή 720p ???

THN LE40B650 στην οποια απο τοτε που εβαλα το καλωδιο hdmi στον αποκωδικοποιητη εχω τρελλαθει με την εικονα τησ nova!!!

Εφόσον είσαι Full HD, παίζεις στα 1080. Δεν είμαι βέβαιος, γιατί εγώ έχω ξεμείνει HD Ready.

THN LE40B650 στην οποια απο τοτε που εβαλα το καλωδιο hdmi στον αποκωδικοποιητη εχω τρελλαθει με την εικονα τησ nova!!!

Η τηλεόραση σου έχει καλό scaler,οπότε επέλεξε το ''native by tv''.Ή αλλιώς το 1080.

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Παιδιά, ΔΕΝ υπάρχει σχέδιο, ημερομηνία για αναβάθμιση. Το λένε για να καθησυχάσουν τον κόσμο. Ξέρω σίγουρα πως θα μπει άλλο ένα πακέτο μόνο με Σούπερ Λίγκα (Start+League (StartPack, Novasport2-4, Highlights +HD) και θα κοστίζει 36 (χ. ΦΠΑ), αλλά αυτό όταν ξεκινήσει το Conn-X!

Last edited:

Μολις τωρα στο MENU μου εβγαλε οτι υπαρχει ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ. Παταω ΟΚ σβηνει ο δεκτης αναβοσβηνουν τα λαμπακια αλλα τιποτα παλι μου δειχνει για νεα αναβαθμηση. Κανω κατι λαθος?
Μηπως μετα χρειαζεται HARD RESET?

ναι αλλα μου φαινεται οτι καπου ειχα διαβασει οτι το 1080i το οποιο δεν ειανι fyll hd αναλυση ειναι ποιοτικα χειροτερο απο το 720p γιαυτο ρωταω εσεισ τι λετε?

ναι αλλα μου φαινεται οτι καπου ειχα διαβασει οτι το 1080i το οποιο δεν ειανι fyll hd αναλυση ειναι ποιοτικα χειροτερο απο το 720p γιαυτο ρωταω εσεισ τι λετε?

γενικοτερα και ανεξαιρετως δεκτη,συνηθως χρησ/ται η αναλυση 720p.
η 1080i δινει μια πιο soft αισθηση της εικονας,ενω η 720p,πιο σκληρη.
ολα βεβαια σχετικα με το setup και τα γουστα του καθενος.

Μολις τωρα στο MENU μου εβγαλε οτι υπαρχει ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ. Παταω ΟΚ σβηνει ο δεκτης αναβοσβηνουν τα λαμπακια αλλα τιποτα παλι μου δειχνει για νεα αναβαθμηση. Κανω κατι λαθος?
Μηπως μετα χρειαζεται HARD RESET?

Εμένα μου εμφανίζει μενού που γράφει τα εξής:
Loader version 3.3.28
Download version 5

Και στη συνέχεια τη μπάρα για να κάνει update με το μήνυμα
"Your set box is getting updated, please wait a moment and do not power off the box during this process. At the end of the update, your set top box will restart automatically."

Χρόνος που απαιτήθηκε για την αναβάθμιση: Θα σας πω σε λίγο, γιατί φαίνεται να θέλει πάνω από 10 λεπτά...

Εμένα μου εμφανίζει μενού που γράφει τα εξής:
Loader version 3.3.28
Download version 5

Και στη συνέχεια τη μπάρα για να κάνει update με το μήνυμα
"Your set box is getting updated, please wait a moment and do not power off the box during this process. At the end of the update, your set top box will restart automatically."

Χρόνος που απαιτήθηκε για την αναβάθμιση: Θα σας πω σε λίγο, γιατί φαίνεται να θέλει πάνω από 10 λεπτά...

Μετα απο επικοινωνια μου με το Τεχνικο τμημα πρεπει να βλεπεις NOVACINEMA 2 και μετα να κανεις τη διαδικασια αναβαθμησης.
Και εμενα τωρα ειναι στη διαδικασια αυτη πανω απο 5 λεπτα και απ' οτι δειχνει η μπαρα δεν βλεπω να τελειωνει σε λιγοτερο απο 15-20 λεπτα.

Μετα απο επικοινωνια μου με το Τεχνικο τμημα πρεπει να βλεπεις NOVACINEMA 2 και μετα να κανεις τη διαδικασια αναβαθμησης.
Και εμενα τωρα ειναι στη διαδικασια αυτη πανω απο 5 λεπτα και απ' οτι δειχνει η μπαρα δεν βλεπω να τελειωνει σε λιγοτερο απο 15-20 λεπτα.

Τελικά κράτησε 15 λεπτά.
Αποτελέσματα και πρώτες εντυπώσεις σε λίγο.

Πάντως εγώ έβλεπα Boomerang και δεν είχα κανένα πρόβλημα για να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση...

Με μια γρηγορη πρωτη ματια δεν εχει αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ παρα μονο στο MENU η τελευταια επιλογη ΒΟΗΘΕΙΑ που σου παρεχει καποιες επιπλεον πληροφοριες.
Ουτε NOVASCOPE ουτε GAMES ουτε το πληκτρο ALT ουτε καν EPG (μονο τωρα και επομενο)

Καμία σχέση, τουλάχιστο στον pace και στις ταινίες της nova (συγκεκριμένα σε μία που έκατσα και το ανέλυσα) το 1080i είναι πολύ ανώτερο από το 720.

Status
Not open for further replies.