NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Σε επικοινωνια με την νοβα γιατι γυρισα σπιτι και βρηκα μπλοκαρισμενο τον pace , μου ειπαν οτι απο δευτερα θα εχουν και παλι διαθεσιμη την αναβαθμιση και να μην ξανακλεισω τον 831... να ειναι μονιμα ανοικτος....

Σε επικοινωνια με την νοβα γιατι γυρισα σπιτι και βρηκα μπλοκαρισμενο τον pace , μου ειπαν οτι απο δευτερα θα εχουν και παλι διαθεσιμη την αναβαθμιση και να μην ξανακλεισω τον 831... να ειναι μονιμα ανοικτος....

δηλαδη την "απεσυραν" προσωρινα γιατι διαπιστωσαν τυχον προβληματα? αυτο εννοουσαν?

Mάλιστα..... εκεί που νόμιζα ότι οκ, λύθηκαν κάποια πράγματα, άρχισαν οι επανεκινήσεις ενώ ο δέκτης είναι ανοιχτός και βλέπεις κάποιο κανάλι/+κόλημα εικόνας και αναγκαστικό βγάλσιμο από πρίζα... ως τώρα είχαμε τις επανεκινήσεις εφόσον ήταν κλειστός... τι να πει κανείς?

Κάποιος σοβαρός προγραμματιστής δεν υπάρχει στην NOVA?

Την επόμενη φορά να στείλουν το project τους στην comdex, να μαζέψουν καμιά ντομάτα, λόγω κρίσης θα τους χρειαστεί.....

p.s Να υπενθυμίσω σε όλους τους φίλους ότι το Hard reset γίνεται ως εξής:
1) κρατάμε για περίπου 5 δευτ. το κουμπί Menu στην πρόσοψη του δέκτη
2) πατάμε αριστερό βέλος (στην πρόσοψη του δέκτη)
3) πατάμε οκ (στην πρόσοψη του δέκτη)

και περιμένουμε να τελείωσει το reset/σάρωση

Last edited:

το βράδυ τον αφήνω ανοικτό και το πρωί έχει κλείσει (έχει κοκκινο φωτάκι)... Γιατι????????????

το βράδυ τον αφήνω ανοικτό και το πρωί έχει κλείσει (έχει κοκκινο φωτάκι)... Γιατι????????????
αφου το συστημα ειναι ρδελο... μπου ,τι αλλο χρωμα περιμενες να αναψει εκτος απο κοκκινο και ειδικα νυχτα αγορι μου?

Σήμερα , ξαφνικά μέσα σε 2-3 ώρες μου έκανε τουλάχιστον 20 φορές
επανεκκίνηση από μόνος του , όποιο κανάλι και αν έβλεπα !!!! :eek:

Πήρα τηλέφωνο για παράπονα , για να βρούμε κάποια λύση και να ζητήσω
λίγο έλεος από την όλη απελπιστική κατάσταση και τελικά καταλήξαμε στο
hard reset (αυτό με τα πλήκτρα menu 5 seconds , αριστερό βέλος και μετά OK) και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα ! :smile:

Κάτι κάνουν εκεί στη nova και μας τα στέλνουν κρυφά στους δέκτες μας. :icon15:
Δε μας λένε τίποτα για τις δοκιμές που κάνουν και το παίζουν και παρθένες. :flute:

Σίγουρα οι προγραμματιστές και όλο το τεχνικό της τμήμα πετάει αετό...
Έλεος ρε nova...... :tdown:

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Τελικά ρε παιδιά, επειδή βλέπω πως σχεδόν όλοι όσοι γράφουμε στο νήμα έχουμε προβλήματα με επανεκκινήσεις, τί συμβαίνει? Οι δέκτες τα φτύσανε ή πρόκειται για bug στο software που θα διορθωθεί κάποια στιγμή από νέα αναβάθμιση? Πάντως, το να πεθαίνουν μαζικά οι δέκτες μου φαίνεται δύσκολο. Το πότε θα διορθωθούν τα προβλήματα που προκάλεσε η πολυπόθητη αναβάθμιση δεν ξέρω..

έχω την υποψία ότι κάτι με το θέμα του hdmi μέσα στο λογισμικό φταίει.... στο 2ο hdmi που έχω συνδέσει το pc βλέπω "παγωμένη" εικόνα από κανάλι της ΝΟVA... όποιος έχει σύνδεση με scart ας μας πει τις "εμπειρίες" του...

Εγω που ανοιξα σημερα τον 831 υστερα απο μια βδομαδα εκτος μπριζας, δε μου βγαζει καμια αναβαθμιση. Την εχουν σταματησει προσωρινα μηπως?

Εγω που ανοιξα σημερα τον 831 υστερα απο μια βδομαδα εκτος μπριζας, δε μου βγαζει καμια αναβαθμιση. Την εχουν σταματησει προσωρινα μηπως?

μαλλον. ουτε και σε μενα ειναι διαθεσιμη που το τσεκαρα σημερα!προφανως εχει προβλημα το λογισμικο!

άρα εμείς που βιαστήκαμε να την περάσουμε, μάλλον πιαστήκαμε κότσο... χαχαχα... για γέλια και για κλάματα είμαστε

άρα εμείς που βιαστήκαμε να την περάσουμε, μάλλον πιαστήκαμε κότσο... χαχαχα... για γέλια και για κλάματα είμαστε

ενταξει μην το λες.και γω θα το χα κανει αν ειμουν σπιτι αυτες τις μερες. δεν μπορεις να ξερεις τι γινεται. παλι καλα βεβαια που πηραν χαμπαρι τα προβληματα μπας και τα διορθωσουν. αν και πιστευω οτι θα το βγαλουν με αλλο κωδικο ωστε να γινει αναβαθμιση και απ αυτους που την εκαναν!

η καλύτηρη λύση θα ήταν να τις "ξεπαντρέψουν" τις κάρτες, να πάρω 2 topfield TF4000IR ή HD, και να κάνουμε την δουλειά μας χωρίς να μας ταλαιπωρούν...

έχω την υποψία ότι κάτι με το θέμα του hdmi μέσα στο λογισμικό φταίει.... στο 2ο hdmi που έχω συνδέσει το pc βλέπω "παγωμένη" εικόνα από κανάλι της ΝΟVA... όποιος έχει σύνδεση με scart ας μας πει τις "εμπειρίες" του...

Κανονικά και με σκαρτ και με hdmi.
Εμενα πριν την αναβάθμιση δεν επαιζε μονο του το hdmi αν δεν ηταν και το σκαρτ. Εβγαζα δηλαδη το σκαρτ και δεν εβλεπα hdmi. Τωρα κανονικά.
Βγάζω το σκαρτ και βλεπω hdmi.
Οτι ναναι γινεται μου φαίνετε. Στον καθένα και διαφορευτικό πρόβλημα

Λοιπον το μεσημερι πηρα πρώτο τηλεφωνο στη NOVA στο τεχνικο τμημα οπου μια ευγενεστατη κοπελα προσπαθησε να με εξυπηρετησει για το προβλημα του EPG (καναμε reset και πάλι Hard Reset κλπ. και αφου δεν γινοταν τιποτα μου ειπε να αφησω το δεκτη στο NOVACINEMA 2 για 15 λεπτα και αν δεν εμφανιστει πληρες EPG να τους ξανακαλεσω.
Ετσι κι εγινε αφου το αφησα στο συγκεκριμενο καναλι πανω απο 20 λεπτα και το EPG εδειχνε πληροφοριες για τωρα και μετα.
Πηρα λοιπον δευτερο τηλεφωνο βγηκε αλλη κυρια κι αυτη ευγενεστατη καναμε και με αυτη οτι καναμε με την προηγουμενη (reset και πάλι Hard Reset νεα σαρωση, εργοστασιακες ρυθμισεις) και στο τελος αφου με εβαλε στην αναμονη για 5-6 λεπτα - προφανως καπου θα ρωτησε - μου ειπε οτι μαλλον ειναι προβλημα του δεκτη και να τον παω στο Service του Κου Χριστοπουλου στην Πατρα για να γινει αντικατασταση.
Ετσι κι εκανα, πηγα στον Κο Χριστοπουλο του εξηγησα το προβλημα, ανοιξε ο ανθρωπος ενα καινουριο NOVABOX και μου τον ενεργοποιησε με την καρτα μου.
Ερχομαι λοιπον σπιτι κανω παλι αναβαθμηση επιτυχως εργοστασιακες ρυθμισεις κλπ οτι δηλαδη εχουν κανει ολοι εδω μεσα και παλι το ιδιο προβλημα. EPG μονο τωρα και μετα.
Να πω εδω οτι μετα την αναβαθμηση που εκανα την Τριτη στον πρωτο δεκτη το EPG δουλευε κανονικα, απο χθες σταματησε.
Μηπως τελικα δεν ειναι προβλημα του δεκτη και ειναι προβλημα της NOVA?
Μπορει να απαντησει καποιος που εκανε αναβαθμηση αν βλεπει εβδομαδιαιο EPG?
Ευχαριστω

Όντως και εγώ είχα εβδομαδιαίο EPG μέχρι να κάνω αναβάθμιση. Τώρα όχι... Μάλλον η νόβα θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις του nova guide...

Θα ξαναβγεί σύντομα η αναβάθμιση με διορθώσεις, έχουν λάβει όλο το feedback για τα προβλήματα που έχουν προκληθεί αλλά δεν συμβαίνει σε όλους τους δέκτες και αυτό μου μυρίζει θέμα στον pace (κατασκευαστικό) ....

Αναμένουμε νεώτερα...

Θα ξαναβγεί σύντομα η αναβάθμιση με διορθώσεις, έχουν λάβει όλο το feedback για τα προβλήματα που έχουν προκληθεί αλλά δεν συμβαίνει σε όλους τους δέκτες και αυτό μου μυρίζει θέμα στον pace (κατασκευαστικό) ....

Αναμένουμε νεώτερα...

Ας το ελπίζουμε να συμβεί το συντομότερο.... ουυυυφ

Καλά ρε γαμώτο δεν δοκιμάζουν πρώτα αυτά που κάνουν ???!!!!
Δεν πάνε καλά στα μυαλά τους οι άνθρωποι.... :slapface:

Εμείς στο σπίτι μας μια μακαρονάδα που κάνουμε δεν τη σερβίρουμε εάν δεν
την δοκιμάσουμε πρώτα εμείς..... , τί να πω ρεεε.... και να πει κανείς πως
δεν τους καλοπληρώνουμε..... , αίσχος ρε φούστη μου , ήμαρτον !!! :angry:

Κάνεις και μακαρονάδα για 10 χιλιάδες άτομα Δίδυμε ?????:D

Δεν με διάβασες καλά, δεν έχουν όλοι οι δέκτες προβλήματα, αυτό σημαίνει "παρτίδες" δεκτών....-bye-

Status
Not open for further replies.