Σε επικοινωνια με την νοβα γιατι γυρισα σπιτι και βρηκα μπλοκαρισμενο τον pace , μου ειπαν οτι απο δευτερα θα εχουν και παλι διαθεσιμη την αναβαθμιση και να μην ξανακλεισω τον 831... να ειναι μονιμα ανοικτος....
αφου το συστημα ειναι ρδελο... μπου ,τι αλλο χρωμα περιμενες να αναψει εκτος απο κοκκινο και ειδικα νυχτα αγορι μου?το βράδυ τον αφήνω ανοικτό και το πρωί έχει κλείσει (έχει κοκκινο φωτάκι)... Γιατι????????????
το βράδυ τον αφήνω ανοικτό και το πρωί έχει κλείσει (έχει κοκκινο φωτάκι)... Γιατι????????????
Εγω που ανοιξα σημερα τον 831 υστερα απο μια βδομαδα εκτος μπριζας, δε μου βγαζει καμια αναβαθμιση. Την εχουν σταματησει προσωρινα μηπως?
άρα εμείς που βιαστήκαμε να την περάσουμε, μάλλον πιαστήκαμε κότσο... χαχαχα... για γέλια και για κλάματα είμαστε
έχω την υποψία ότι κάτι με το θέμα του hdmi μέσα στο λογισμικό φταίει.... στο 2ο hdmi που έχω συνδέσει το pc βλέπω "παγωμένη" εικόνα από κανάλι της ΝΟVA... όποιος έχει σύνδεση με scart ας μας πει τις "εμπειρίες" του...
Λοιπον το μεσημερι πηρα πρώτο τηλεφωνο στη NOVA στο τεχνικο τμημα οπου μια ευγενεστατη κοπελα προσπαθησε να με εξυπηρετησει για το προβλημα του EPG (καναμε reset και πάλι Hard Reset κλπ. και αφου δεν γινοταν τιποτα μου ειπε να αφησω το δεκτη στο NOVACINEMA 2 για 15 λεπτα και αν δεν εμφανιστει πληρες EPG να τους ξανακαλεσω.
Ετσι κι εγινε αφου το αφησα στο συγκεκριμενο καναλι πανω απο 20 λεπτα και το EPG εδειχνε πληροφοριες για τωρα και μετα.
Πηρα λοιπον δευτερο τηλεφωνο βγηκε αλλη κυρια κι αυτη ευγενεστατη καναμε και με αυτη οτι καναμε με την προηγουμενη (reset και πάλι Hard Reset νεα σαρωση, εργοστασιακες ρυθμισεις) και στο τελος αφου με εβαλε στην αναμονη για 5-6 λεπτα - προφανως καπου θα ρωτησε - μου ειπε οτι μαλλον ειναι προβλημα του δεκτη και να τον παω στο Service του Κου Χριστοπουλου στην Πατρα για να γινει αντικατασταση.
Ετσι κι εκανα, πηγα στον Κο Χριστοπουλο του εξηγησα το προβλημα, ανοιξε ο ανθρωπος ενα καινουριο NOVABOX και μου τον ενεργοποιησε με την καρτα μου.
Ερχομαι λοιπον σπιτι κανω παλι αναβαθμηση επιτυχως εργοστασιακες ρυθμισεις κλπ οτι δηλαδη εχουν κανει ολοι εδω μεσα και παλι το ιδιο προβλημα. EPG μονο τωρα και μετα.
Να πω εδω οτι μετα την αναβαθμηση που εκανα την Τριτη στον πρωτο δεκτη το EPG δουλευε κανονικα, απο χθες σταματησε.
Μηπως τελικα δεν ειναι προβλημα του δεκτη και ειναι προβλημα της NOVA?
Μπορει να απαντησει καποιος που εκανε αναβαθμηση αν βλεπει εβδομαδιαιο EPG?
Ευχαριστω
Θα ξαναβγεί σύντομα η αναβάθμιση με διορθώσεις, έχουν λάβει όλο το feedback για τα προβλήματα που έχουν προκληθεί αλλά δεν συμβαίνει σε όλους τους δέκτες και αυτό μου μυρίζει θέμα στον pace (κατασκευαστικό) ....
Αναμένουμε νεώτερα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.