NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Κάνεις και μακαρονάδα για 10 χιλιάδες άτομα Δίδυμε ?????:D

Δεν με διάβασες καλά, δεν έχουν όλοι οι δέκτες προβλήματα, αυτό σημαίνει "παρτίδες" δεκτών....-bye-

Νομίζεις πως εάν είχα παραγγελία μακαρονάδας για 10000 άτομα δεν θα τη δοκίμαζα εγώ από πριν να δω εάν τρώγεται ???!!!! :cool:

Όσο για το "παρτίδες δεκτών" να είσαι σίγουρος πως το πιστέψαμε τώρα !!! :rolleyes:

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Αχ, Αχ. Αν μπορούσα να ξαναγύρναγα στο NovaIPTV.... εκεί δούλευαν όλα μια χαρά! Ούτε επανεκινήσεις, ούτε κόκκινα και πράσινα λαμπάκια, κανονικά και το epg 7 ημερών και έπιανα και τα ψηφιακά Ελληνικά.
Τα μεγαλεία με τα πολλά δορυφορικά κανάλια με φάγανε και τα games και όλες αυτές οι μπούρδες...
Αχχχχχχχχχχχ

Χθες το βράδυ έκανε επανεκκίνηση κάθε 20 δευτερόλεπτα και αναγκάστηκα να το κλείσω. Άει σιχτίρ πια!

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Καλά ρε γαμώτο δεν δοκιμάζουν πρώτα αυτά που κάνουν ???!!!!
Δεν πάνε καλά στα μυαλά τους οι άνθρωποι.... :slapface:

Εμείς στο σπίτι μας μια μακαρονάδα που κάνουμε δεν τη σερβίρουμε εάν δεν
την δοκιμάσουμε πρώτα εμείς..... , τί να πω ρεεε.... και να πει κανείς πως
δεν τους καλοπληρώνουμε..... , αίσχος ρε φούστη μου , ήμαρτον !!! :angry:

Didimos GR:flipout::flipout:παρε το παρακατω βιντεο:BDGBGDB55:
http://www.youtube.com/watch?v=UoKLtVdpwyU

1)ο δεκτης βγαζει τραγικη εικονα η καλυτερα κακιστη τον εχω συνδεσει με hdmi κιολας αλλα και με scart παλι το ιδιο ειναι,το συγκρινω με ενα δεκτη αλλο που εχω και ειναι πολυ καλυτερος ο αλλος δεκτης μερα με τη νυχτα πραγματικα,και που ειναι συνδεδεμενος και με scart.2)o δεκτης νοβα οποτε 8ελει κανει επανεκκινηση μονος του.3)το κουμπι απο το δεκτη δεν πατιετε κ η λυση ειναι να το βγαλεις απο το ρευμα και να το ξανα ανοιξης μετα .4)αμα βρεχει παραπανω απο το φυσιλογικο τα κλασσικα σπασιματα (αυτα παντα υπηρχαν) γενικα μαυρα χαλια ειναι που να μην τον εβαζα 1000 χρονια απαραδεκτοι ειναι λειαν επιεικως 4)οταν περνω τηλεφωνο στην εξυπηρετηση και τους τα λεω οι κοπελες δεν γνωριζουν την τυφλα τους,κλασσικη λυση να φωναξετε τεχνικο,για πιο λογο να φωναξω τεχνικο? απο την στιγμη που ο δεκτης της νοβα ειναι ενα ματσο χαλια.6)πρεπει αυτοι να μας πληρωνουν που τον βαλαμε, οχι εγω και εσεις που δωσαμε και 130 να τον παρουμε ελεοςς πια.

Last edited:

Θέλω να δω αν , τι και πότε θα κάνουν κάτι με το θέμα των επανεκκινήσεων... ??!!!! :angry:
Από μόνοι τους τον μισοέκαψαν τον δέκτη..... :frown:

Η αχρηστίλα σε όλο της το μεγαλείο !!!! :aetsch:

Θέλω να δω αν , τι και πότε θα κάνουν κάτι με το θέμα των επανεκκινήσεων... ??!!!! :angry:
Από μόνοι τους τον μισοέκαψαν τον δέκτη..... :frown:

Η αχρηστίλα σε όλο της το μεγαλείο !!!! :aetsch:

Πρέπει να έχει σχέση με την αναβάθμιση - να την κάνει αυτόματα και υποχρεωτικά ο δέκτης!

Για αυτό τον λόγο (μάλλον) μας ζητάνε να είναι πάντα ανοιχτός και χωρίς "περιβαλλοντικές ρυθμίσεις". Και κάτι τους ξέφυγε ή δεν καταφέρνουν να στρώσουν κατάλληλα το στρώμα ...

Κάτι δεν καταλαβαίνω - γιατί να κάνουν αυτόματα την αναβάθμιση;
Αφού υπάρχει δυνατότητα "μήνυμα στον δέκτη"!
Μια ενημέρωση εκεί και ας την κάνει ο χρήστης ΟΠΟΤΕ θέλει!!!

Άκου - πάντα ανοιχτός!
Δηλαδή εγώ που έχω δυο παιδιά και ανοιγοκλείνουν συνέχεια διάφορες συσκευές (TV, DVD, Στερεοφωνικό, Video) τι να κάνω;
Να προσπαθήσω να τους εξηγήσω πιο τηλεκοντρόλ να μην πειράξουν;
Και ότι όταν ανοίξεις TV πάει στην ΝΟΒΑ και άμα θέλουν κάποια άλλη πηγή να δουν πως να το κάνουν;

Και στην ερώτηση "Γιατί μπαμπά έτσι κάνει η ΝΟΒΑ" να τους συνδέσω με το τεχνικό τμήμα της;

Σήμερα πάντως φιλικό μου πρόσωπο που προσπαθεί να κάνει την αναβάθμιση του βγάζει μήνυμα "μη διαθέσιμη αναβάθμιση" οπότε και παραμένει στο loader 5/10.
Υποθέτω ότι για ακόμη μια φορά κάποια μ@λ@κία έκαναν και την έχουν αποσύρει για να το βελτιώσουν.
Αθάνατη νόβα με τα πειραματόζωά σου.........:violent-smiley-030:

Να κάνω μια ερώτηση; Αφού έχετε τότα προβλήματα, γιατί δεν κάνετε μια διακοπή του HD και να επιστρέψετε στο απλο;

Να κάνω μια ερώτηση; Αφού έχετε τότα προβλήματα, γιατί δεν κάνετε μια διακοπή του HD και να επιστρέψετε στο απλο;

Γιατί και στο απλό να γυρίσεις τον ίδιο δέκτη θα έχεις....:furious3:

παιδια γινετε να μπει η καρτα σε αλλον δεκτη hd και εαν ναι ειναι ευκολη η διαδικασια? αυθεντική κάρτα.

Εγω προλαβα και εβαλα την αναβάθμιση οπως ειπα και ποιο πανω. Προβληματα δεν εχω μεχρι στιγμης. :guitarist:
Εβαλα την αναβαθμιση εκανα σαρωση δικτυων, αλλα δεν πατησα εργοστασιακες ρυθισεις.
Πρεπει να τις πατησω?

Εγω προλαβα και εβαλα την αναβάθμιση οπως ειπα και ποιο πανω. Προβληματα δεν εχω μεχρι στιγμης. :guitarist:
Εβαλα την αναβαθμιση εκανα σαρωση δικτυων, αλλα δεν πατησα εργοστασιακες ρυθισεις.
Πρεπει να τις πατησω?

Αφού δεν έχεις προβλήματα μην πειράζεις τίποτα.

Πρεπει να τις πατησω?

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις πρόβλημα; Επανεκκινήσεις δεν κάνει; Το epg δουλεύει κανονικά; Τα διαδραστικά κανάλια mad music-rock-ρεμπέτικά κα. και novascope παίζουν κανονικά; Games έχεις;
Γιατί αν τα έχεις όλα αυτά και παίζουν κανονικά, θα πηντηκτώ απο το παράτηρο!!!

Σήμερα πάντως φιλικό μου πρόσωπο που προσπαθεί να κάνει την αναβάθμιση του βγάζει μήνυμα "μη διαθέσιμη αναβάθμιση" οπότε και παραμένει στο loader 5/10.
Υποθέτω ότι για ακόμη μια φορά κάποια μ@λ@κία έκαναν και την έχουν αποσύρει για να το βελτιώσουν.
Αθάνατη νόβα με τα πειραματόζωά σου.........:violent-smiley-030:
Διαβασε το 828 , μετα απο επικοινωνια μου ειπαν οτι απο δευτερα θα ειναι και παλι διαθεσιμη η αναβαθμιση...

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Αφού δεν έχεις προβλήματα μην πειράζεις τίποτα.

+1 Mην πειράξεις τίποτα. Ο δέκτης έχει τρελαθεί να κολλάει... τον βλέπω να καίγεται από τα βάλε βγάλε στην πρίζα

Ευτυχώς που τον πήρα με την προσφορά και δεν κλαίω τα λεφτά μου.
Δεν γνωρίζω αν μπορώ να ενεργοποιήσω την παλιά μου κάρτα (άλλος λογαριασμός) και χρησιμοποιήσω άλλο δέκτη και ας μην έχω hd και φούμαρα

Πάντως το κυριότερο πρόβλημα για εμένα είναι οι ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΕΙΣ... δεν με ενδιαφέρει ούτε το epg ούτε τίποτα.
Με ενδιαφέρει να μπορεί η γριά μου στο χωριό να βλέπει τα Ελληνικά κανάλια καθαρά και να μην πρέπει από το τηλέφωνο να την "κάνω τεχνικό" (βάλε βγάλε restart κτλ) στα γεραματά της.... άμα με ακούει κανείς από την Nova ας λάβει και αυτό το feedback υπόψιν.......

Last edited:

Εγώ είχα κάνει το update από τις πρώτες ώρες που βγήκε.

Για δύο μέρες δεν είχα κάποιο πρόβλημα όταν ξαφνικά άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις κάθε 5-6 λεπτά , κάθε μισή ώρα..... :angry:

Από τότε όμως που έκανα hard reset με τα κουμπάκια που είναι πάνω στον δέκτη ΣΩΘΗΚΑ..... μέχρι στιγμής δηλαδή....!!!! :cool:

HARD RESET - Press :
MENU (5 seconds) - αριστερό βελάκι - OK

Εγώ είχα κάνει το update από τις πρώτες ώρες που βγήκε.

Για δύο μέρες δεν είχα κάποιο πρόβλημα όταν ξαφνικά άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις κάθε 5-6 λεπτά , κάθε μισή ώρα..... :angry:

Από τότε όμως που έκανα hard reset με τα κουμπάκια που είναι πάνω στον δέκτη ΣΩΘΗΚΑ..... μέχρι στιγμής δηλαδή....!!!! :cool:

HARD RESET - Press :
MENU (5 seconds) - αριστερό βελάκι - OK

Έχουν δοκιμαστεί όλα... και hard reset και soft... δυστηχώς δεν έχω κάνα δέκτη εδώ να δοκιμάσω μήπως η κάρτα μπορεί να παίξει, ώστε να ξεμπλέξω με τον hd 831

Status
Not open for further replies.