NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

καλημερα . το National Geographic HD ειναι για συνδρομητες full pack η και για sports pack? giati exo to sports pack kai den to vlepo[/QUOT
νομιζω δεν εχει να κανει με το ποιο πακετο εχεις.κανε την διαθεσιμη αναβαθμιση κ παρτους τηλ να σου ενεργοποιησουν τα καναλια. φυσικα θα πρεπει να εχεις το νεο αποκωδικοποιητη 831 κ οχι το παλιο πανασατ!μονο ετσι θα τα δεις!

το εχω εκανα και την αναβαθμιση αλλα τζιφος θα τουσ παρω τηλ ευχαριστω

πρεπει να τους παρεις τηλ για να σου ενεργοποιησουν τα HD καναλια.

Μάλλον θέλει συνδρομη του hd φαντάζομαι...

δεν ξερω αν ακομα για καποιο διαστημα τα δινουν δωρεαν τα καναλια αυτα. εγω οταν πηρα τον αποκωδ τον αυγουστο ηταν δωρεαν για ενα χρονο κ μετα 5 ευρω το μηνα, μετα τα καναν 6 μηνες τωρα δεν ξερω αν ισχυει αυτο.

Το NG HD το βλέπω κανονικά πλέον, θέση 400. Φαίνεται πολύ καλό. Αντε πάντα τέτοια.
Στους φίλους που δεν το λαμβάνουν ακόμα θα έλεγα να κάνουν μία σάρωση. 1-2 φιλαράκια που δεν το είχαν πιάσει με την πρώτη, μετά την σάρωση ήταν ΟΚ!

Το NG HD το βλέπω κανονικά πλέον, θέση 400. Φαίνεται πολύ καλό. Αντε πάντα τέτοια.
Στους φίλους που δεν το λαμβάνουν ακόμα θα έλεγα να κάνουν μία σάρωση. 1-2 φιλαράκια που δεν το είχαν πιάσει με την πρώτη, μετά την σάρωση ήταν ΟΚ!

οντως πολυ καλο κ με ηχο 5.1 ελπιζω να βαλουν κ αλλα!

στο ENCRYPT SERVICE δεν υπαρχουν καποια αλλα καναλια HD (NATGEO WILD HD, HISTORY CHANNEL HD CANAL + HD κλπ) που εμφανιστηκαν μετα την αναβαθμιση. τωρα δεν τα βλεπω.το παρατηρησε καποιος?

στο ENCRYPT SERVICE δεν υπαρχουν καποια αλλα καναλια HD (NATGEO WILD HD, HISTORY CHANNEL HD CANAL + HD κλπ) που εμφανιστηκαν μετα την αναβαθμιση. τωρα δεν τα βλεπω.το παρατηρησε καποιος?

με μια σαρωση δικτυων επανηλθαν οκ!

Καλημερα σας
στιw 12 -12 πηρα το νεο κουτι,δεν ανοιγε καθολου, δεν εκανε σαρωση, και ηρθε τεχνικος και αλλαξε το LNB,..Απο εκεινη την στιγμη δουλευει μια χαρα ..και προχθες με την αναβαθμιση ακομα καλυτερα....οyτε restart ουτε τιποτα αλλο κακο..(απλα δεν εχω games , nova scope)...εικονα τελεια, σημερα εμαθα για το καναλι 400 NGHD , παιζει super χωρισ να εχω χασει καποιο αλλο καναλι...Ο τεχνικος μου ειπαι για να μην τρωει φρικη το μηχανημα θελει οσο το δυνατον δυνατοτερο σημα ..(με το παλιο lnb)ο panasat δουλευε μια χαρα..

τι σήμα σου δίνει για παράδειγμα στην ΕΡΤ1?

υ.γ τι σήμα έχετε βρε παιδιά π.χ σε ΕΡΤ1?

77-80 ΟΥΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ

ΣΤΑΘΜΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 77-80..ΑΚΡΙΒΕΙΑ 100%

ρωταω γιατι σε αλλα καναλια η σταθμη ειναι 8 - 10 κ σε αλλα την βλεπω να ναι 90 -95.προβληματα παντως δεν εχω με την εικονα κ την λξψη. γιατι γινεται αυτο αραγε?θεμα lnb?

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..(ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΦΑΓΕ 40 ΛΕΠΤΑ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ NOVA ΣΤΟ ΤΗΛ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΟΥΜΕ ΑΚΡΗ)

Αυτό έχει να κάνει με τους tp και όχι με το δέκτη. Δεν μπορείς να έχεις ίδια απολαβή σήματος σε όλους τους tp (συχνότητες).....

Αυτό έχει να κάνει με τους tp και όχι με το δέκτη. Δεν μπορείς να έχεις ίδια απολαβή σήματος σε όλους τους tp (συχνότητες).....

σ ευχαριστω πολυ.

77-80 ΟΥΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ

οκ. γιατί δεν έβαλα το νέο lnb της nova, κράτησα το παλιό μου (0,3db) αλλά σε ΕΡΤ 1 π.χ είμαι 82-87% στάθμη με 100% ακρίβεια... με το χαμηλότερο σε άλλο κανάλι (δεν θυμάμαι πιο) 72% στάθμη.

μια απορια μπορει να μου λυσει καποιος ?native i original kai ποια ειναι η διαφορα? αν το εχω native υποτιθετε καλυτερο δεν ειναι για τα sd καναλια? εχει καποιο μειον αν το εχω native? αφου εχει την επιλογη native γιατι καποιοσ να το εχει στο οριγιναλ?

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

οκ. γιατί δεν έβαλα το νέο lnb της nova, κράτησα το παλιό μου (0,3db) αλλά σε ΕΡΤ 1 π.χ είμαι 82-87% στάθμη με 100% ακρίβεια... με το χαμηλότερο σε άλλο κανάλι (δεν θυμάμαι πιο) 72% στάθμη.
Μια χαρά είναι η λήψη σου.

Status
Not open for further replies.