ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Δεν ξέρω εάν είναι η κατάλληλo σημείο για αυτήν την ερώτηση.
Σε ποιά θέση πρέπει να μπεί ο pace 831 μετά ο scaler και μετά ο projector για την καλύτερη ποιότητα στην εικόνα;
νομίζω παίζει τα ελευθερα, μια δυο φόρες δε μ αναγνωρισε την καρτα τα ελεθερα παίζανε
hold your horses men !!!!!.....
γνωρίζω μόνο αυτό που απάντησα παραπάνω...
ΝαιΤι εννοείς "scaler"; Έχεις ξεχωριστή συσκευή που κάνει scaling; Γιατι τη δουλειά του scaling την κάνει μια χαρά και ο pace, οπότε σε χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο.
Το diseqc χρειάζεται για 2 και περισσότερα lnb. Όσα τα lnb τόσοι και οι δορυφόροι που θα έχεις.
Ο pace ακόμα δεν υποστηρίζει πάνω από ένα lnb και ας υπάρχει η επιλογή του diseqc στο μενού...
Δεν έπιανε 15 , έναν έπιανε. Απλά είχε κοινές συχνότητες με τους άλλους 14 με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι ξαφνικά είσαι ο μοναδικός στον κόσμο που έπιασε 15 δορυφόρους με 1 lnb !!!!!![]()
Τα πανηγύρια του δέκτη συνεχίζονται!!!!
Εχθές έβλεπα για τουλάχιστον κάποιες ώρες σερί RTL 102.5 TV μέσω μπουκέτου Music. Όταν πάτησα το ΟΚ για να πάω στην Nova, ο δέκτης δεν ανταποκρινόταν. Το πρόβλημα εντατικοποιήθηκε όταν πήγα κοντά του για να πατήσω το OK όχι μέσω τηλεκοντρόλ, αλλά στον δέκτη. Ο δέκτης τα έφτυσε και έκανε επανεκκίνηση, κολλώντας στην καρτέλα που λέει "NOVA παρακαλώ περιμένετε". Το πρόβλημα λύθηκε με Hard Reset (με Reset δεν κουνιόταν τίποτα).
Η επανάληψη σήμερα το μεσημέρι, όταν έβλεπα ξανά το RTL 102.5 TV! Ο δέκτης δεν έφευγε από το μπουκέτο...
Επίσης, σήμερα την ώρα που βλέπαμε οικογενειακώς ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ, στα ξαφνικά ψηλοκιτρίνισε η εικόνα. Βάλαμε γρήγορα αναλογική, να δούμε αν ευθύνεται η τηλεόραση... αλλά μάταια! Όλα τέλεια. Επιστρέψαμε με AV στη NOVA όπου το απαλό διαφανές κίτρινο είχε πλασάρει ολόκληρη την εικόνα. Η λύση: στις τεχνικές ρυθμίσεις πρέπει να παίξεις με την ενότητα έξοδος SCART στις ρυθμίσεις TV επιλέγοντας μία RGB και μία CVBS και μία πάλι RGB (έχουμε μία χοντρή, κλασική, παμπάλαια, πενταετή τηλεόραση).
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως είναι ο τρίτος δέκτης που μου παραχωρεί η εταιρία, επειδή οι προηγούμενοι δύο... σύμφωνα με την εταιρία και επειδή έκαναν συχνές επανακινήσεις ήταν ... προβληματικοί.
Τα παιχνίδια και το novascope (που από ότι είδα σε φίλο που έχει τον Panasat δεν είναι και τρομερό πράγμα) είναι λοιπόν το μικρότερο κακό. Υπάρχουν προβλήματα και ελλείψεις (π.χ. γιατί να βλέπω μόνο 85 κανάλια του Hotbird? Τα υπόλοιπα τα έφαγε η γάτα???)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.