To έχω ξεκινήσει, γιατί ασχολούμαι πολύ με τις νέες τεχνολογίες (και "πιάνουν και τα χέρια μου"), οπότε κάθε βοήθεια , αποδεκτή :music-smiley-005:που να τρεχεις τωρα με τετοιο καιρο στην ταρατσα ασε που εχει και πολυ κρυο.μιας και εισαι και καινουριος φωναξε ενα τεχνικο να στο φτιαξει γιατι θα παιδευτεις και ασχολησου το καλοκαιρι με το πιατο.:music-smiley-005:
Τα κατάφερα, με την βοήθεια του γιού μου στην τηλεορ. που κοίταγε το σήμα και του γείτονα (που είδα που περίπου κοίταγε το πιάτο του)..... :award:To έχω ξεκινήσει, γιατί ασχολούμαι πολύ με τις νέες τεχνολογίες (και "πιάνουν και τα χέρια μου"), οπότε κάθε βοήθεια , αποδεκτή :music-smiley-005:
Παντως και σε γενικες γραμμες ανεξαρτητως υπαρξης του εν λογω προβληματος ή μη, θεωρω οτι η ποιοτητα του εν λογω δεκτη στην απεικονιση των καναλιων, ειναι μακραν υποδεεστερη συκριτικα με τον Panasat 720.
Με αυτο που εγραψες μας κουφανες φιλε Παναγιωτη.
Δες στις ρυθμισεις παντως τι αναλυση εχεις βαλει στην εξοδο του δεκτη (1080i , 720p , native) και δοκιμασε και τις αλλες επιλογες.
Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον pace και χάθηκαν τα HD κανάλια.:music-smiley-005:
Μόνο το eurosport hd έμεινε. Όλα τα άλλα χάθηκαν από την λίστα των καναλιών.:SFGSFGSF:
Λίγο με ενδιαφέρει βέβαια μιας και δεν έχω τα HD. Καλύτερα κιόλας. Λιγότερα click στο τηλεχειριστήριο κατά το ζάπινγκ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.