δεν ξερω αν θα το δειχνει και αυτος...www.sdtv.gr εκει το διαβασα..Γιατί ο alpha δε θα την δείχνει;
αφου θα χει το βασικο δλδ τον αγωνα μια χαρα θα ειμαστε!!και θα το δειχνει λεει σε HD!!τωρα απορω απ τον αλφα πως θα βγαινει σε τετοια φορμα!!ιδωμεν!:adore:O άλφα έχει μόνο τον αγώνα, το κονεξ τα έχει όλα από την Παρασκευή το πρωί...
ουπς!καλα λες!η τηλεοραση μου ειναι ασπρομαυρη!!βρε τι πηγαινα να παθω!:bang:Δεν είπε ο Alpha ότι θα το δείξει σε HD. Άλλωστε (και το λέω ειρωνικά) στην ανακοίνωση αναφέρει ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να κάνει κάτι τέτοιο. Να τους πείτε και ευχαριστώ δηλαδή που κρατάνε την νομιμότητα, τρομάρα τους. Ο Alpha ανέφερε ότι θα λαμβάνει το HD σήμα και θα το μετατρέπει σε SD.
Και επίσης, τι το θες και συ το HD? Αφού ο Alpha είπε (σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης), ότι μετρημένοι στα δάχτυλα ενός χεριού είναι οι Έλληνες που έχουν συμβατές τηλεοράσεις. Πάλι καλά που το δείχνουν και έγχρωμο, διότι μια τελευταία έρευνα λέει ότι τουλάχιστον το 80% των Ελλήνων βλέπει τηλεόραση σε ασπρόμαυρες συσκευές. Ε ρε τι άλλο θα μας πουν εκεί έξω...
Δηλαδή εγώ που δεν έχω νοβα αλλά έχω sky uk δεν έχω HD ?????:BDGBGDB55:
Λίγο αποτυχημένη η μπηχτή σου, διότι όντως αν δεν έχεις Nova δεν έχεις HD.
μας εχετε ζαλισει με το sky uk. αμαν..
Ρε παιδιά, μιλάμε για προϊόντα που απευθύνονται στην Ελλάδα και πωλούνται στην Ελλάδα. Τι σχέση έχει ο Sky UK?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.