NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Nova HD Pace 831

πατας μενου-ρυθμισεις-αναβαθμιση αποκωδικοποητη -και οταν την κανεις πας και κανεις παλι απο το μενου επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων!

Ευχαριστώ φίλε μου.

Δηλαδή αν δεν κάνω αυτή τη διαδικασία δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί ΠΟΤΕ ο δέκτης; Δεν το κάνει αυτόματα χωρίς να χρειάζεται καμία παρέμβαση του χρήστη;

(το λέω γιατί δεν πρόκειται για μένα, αλλά για τους γονείς μου σε άλλη πόλη που δεν σκαμπάζουν τίποτα οι άνθρωποι και δεν θέλω να χαλάσουν κάτι προσπαθώντας να αναβαθμίσουν.)

Υπάρχει περίπτωση να γίνει "Αυτόματα" η αναβάθμιση σε ένα τυχαίο restart του δέκτη ή είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ η παρέμβαση του χρήστη (και η εκτέλεση της διαδικασίας που είπες) αλλιώς ο δέκτης δεν αναβαθμίζεται ΠΟΤΕ;

Ευχαριστώ και πάλι

Re: Nova HD Pace 831

Εάν είναι στην έκδοση 10 δεν χρειάζεται να κάνουν καμιά αναβάθμηση.Εκτός και εάν σε κάποια δουλέψει επιτέλους και το novascope...

μόλις επικοινώνησα με την τεχνική υποστηριξη για το γεγονός οτι εξαφανίζονται τα περισσότερα κανάλια απο το publiq μπουκέτο, η απάντηση ήταν οτι είναι θέμα δορυφόρου και όχι δέκτη!!!

εκανα κ γω την αναβαθμιση..μου εβγαλε στην σαρωση οτι βρηκα 600 καναλια αλλα στο public μου βγαζει μονο 410...τι συμβαινει?τελικα ποιος ηταν ο λογος που βγαλανε αυτη την αναβαθμιση?

εβγαλε νεα αναβαθμιση (14/10), για οσους ειχαν την παλια(10/10). τωρα το ειδα.ξερει κανεις τι διορθωνει?

ποτε βγηκε αυτη?

φιλε μου τωρα γυρισα σπιτι (πριν καμμια ωρα δηλαδη), και τυχαια μπηκα στην αναβαθμιση και αρχισε να μου την κατεβαζει.συγκεκριμενα ειναι
software 1.25.155
load ver : 14/10

εννοω ειναι πιο καινουργια απο αυτην που βγηκε προχτες ή ειναι η ιδια?

εννοω ειναι πιο καινουργια απο αυτην που βγηκε προχτες ή ειναι η ιδια?

αν βγηκε προχτες τοτε οκ προφανως ειναι η ιδια γιατι σημερα το ειδα εγω.τι βελτιωνει ξερει καποιος? εχει να κανει με τα diseqc?

Μισο λεπτο, γιατι με εχετε μπερδεψει λιγακι
Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που πηραν την προσφορα της νοβα και τον 831HD αποκωδικοποιητη. Προσπαθω μονος μου να εγκαταστησω το πιατο, αφενος γιατι θεωρω χαζομαρα να πληρωνεις "απλα" πραγματα και αφετερου για να τα μαθω λιγακι.
Μενω αθηνα και εστησα λοιπον το πιατο στις ~193μοιρες με πυξιδα και μετα, με το χερι (χωρις το πεδιομετρο, το οποιο το εχω παραγγειλει και το περιμενω τη δευτερα) εχω πιασει 88% ενταση και 40% ακριβεια. ΟΟΟ,τι και να κανω, οοοσο λιγακι και να το κουνησω δεξια-αριστερα, πανω-κατω, η ακριβεια δεν ανεβαινει. Αντιθετα η ενταση κυμαινεται μεταξυ 81-88, κατι που μου δειχνει οτι το 88%-40% ειναι το καλυτερο που μπορω να πετυχω, επι της παρουσης.
Παω στη συνεχεια στη σαρωση και εκει βλεπω τα εξης:
11823 HOR 27500 3/4
Ξεκινα η σαρωση, φτανει στο 15% και μετα .. τερμα: "Η Σαρωση απετυχε!"

Ειδα οτι το ιδιο προβλημα εχει και ο φιλος εδω: http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056072099&postcount=1267

Τι συμβαινει? Εχω και εγω πετυχει λαθος δορυφορο? Και αν ναι, πως θα πετυχω αυτον που θελω, αφου αμα κουνησω λιγο το πιατο δεξια-αριστερα, πανω-κατω πεφτει το σημα στο 0?

Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που πηραν την προσφορα της νοβα και τον 831HD αποκωδικοποιητη. Προσπαθω μονος μου να εγκαταστησω το πιατο, αφενος γιατι θεωρω χαζομαρα να πληρωνεις "απλα" πραγματα και αφετερου για να τα μαθω λιγακι.
Μενω αθηνα και εστησα λοιπον το πιατο στις ~193μοιρες με πυξιδα και μετα, με το χερι (χωρις το πεδιομετρο, το οποιο το εχω παραγγειλει και το περιμενω τη δευτερα) εχω πιασει 88% ενταση και 40% ακριβεια. ΟΟΟ,τι και να κανω, οοοσο λιγακι και να το κουνησω δεξια-αριστερα, πανω-κατω, η ακριβεια δεν ανεβαινει. Αντιθετα η ενταση κυμαινεται μεταξυ 81-88, κατι που μου δειχνει οτι το 88%-40% ειναι το καλυτερο που μπορω να πετυχω, επι της παρουσης.
11823 HOR 27500 3/4

Ειδα οτι το ιδιο προβλημα εχει και ο φιλος εδω: http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056072099&postcount=1267

Τι συμβαινει? Εχω και εγω πετυχει λαθος δορυφορο? Και αν ναι, πως θα πετυχω αυτον που θελω, αφου αμα κουνησω λιγο το πιατο δεξια-αριστερα, πανω-κατω πεφτει το σημα στο 0?

Μαλλον θα χρειαστεις τεχνικο για να σου βρει το δορυφορο ¨ολόκληρο" σε χρονο τετε!:2thumb22sup:!

Μαλλον θα χρειαστεις τεχνικο για να σου βρει το δορυφορο ¨ολόκληρο" σε χρονο τετε!:2thumb22sup:!

Παιδια, τον τεχνικο ξεχαστε τον. Δεν προκειται να δωσω λεφτα επειδη δεν πιανω το δορυφορο... Ας μου πει καποιος τι να κανω για να τον βρω. Δεν ειναι τιποτα δυσκολο και γι αυτο ειναι αυτα τα φορουμ.
Το μονο που χρειαζομαι ειναι καθοδηγηση.

Last edited:

Γεια σου φίλε!!
1. εμένα προσωπικά μερικά κανάλια κάνει πολύ ώρα να τα παίξει,ειδικά το animal planet και το novacinema 2!!μου βγάζει την ένδειξη ''Αναζήτηση σήματος στα 10930 ΜΗz''
2.μόνο υποτιτλισμένο και λειτουργεί από τις 07.00 μέχρι τις 22.00!κατά την διάρκεια της ημέρας σε μερικά παιδικά δεν έχει καν υπότιτλους!
mporeis na kaneis ena video kanontas zaping ta kanalia.please

11823 HOR 27500 3/4

Παιδια, τον τεχνικο ξεχαστε τον. Δεν προκειται να δωσω λεφτα επειδη δεν πιανω το δορυφορο... Ας μου πει καποιος τι να κανω για να τον βρω. Δεν ειναι τιποτα δυσκολο και γι αυτο ειναι αυτα τα φορουμ.
Το μονο που χρειαζομαι ειναι καθοδηγηση.
E εσύ ΔΕΝ "παίζεσαι"!!! :furious3:
:hmmmm::hmmmm: Από την μία λες ότι δεν θες να πληρώσεις για απλά πράματα προσβάλλοντας έτσι εδώ μέσα αυτούς που είναι η δουλειά τους αυτή, ότι δηλαδή ψιλοπράματαα...
Και άντε να δεχτώ πως δεν θες να δώσεις ή δεν έχεις λεφτά αλλά μετά μας λες δεν τα κατάφερες και έχεις παραγγείλει και πεδιόμετρο (λες και θα το κάνεις επάγγελμα και θα βάλεις και άλλα πιάτα) το οποίο κοστίζει πανάκριβα ακόμα και το ημιεπαγγελματικό! Εκτός αν κατά παράλειψή σου εννοείς mini sat-finder το οποίο κάνει 10-20 ευρώ αλλά αν δεν είχες πρόβλημα στο σημείο που πας να βάλεις το κάτοπτρο σίγουρα θα χες βρει σήμα καμπάνα και χωρίς το sat-finder...σύμφωνα με αυτά που μας λες. Αυτό που αγνοείς όμως και δεν θα στο πουν οι τεχνικοί γιατί τους πρόσβαλλες είναι ότι παίζουν ρόλο και άλλοι παράμετροι και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ τόσο απλή η δουλίτσα τους :stupido2: πχ: αν έχεις κάποιο obstacle...άνοιξε και κανένα λεξικό αλλά και κανένα εγχειρίδιο και επιμορφώσου αφού δεν θες να πληρώσεις τεχνικό ρε μάγκα...

είναι δικαίωμά σου να μη θες να πληρώσεις τεχνικό
αλλά επειδή δεν είναι και κανένας υποχρεωμένος να εξηγεί την δουλειά του μέσα σε ένα forum κάτσε και συ και γίνε αυτοδίδακτος τεχνικός (εμπειρικός) και ξεστραβώσου διαβάζοντας εγχειρίδια και όχι forum

read the fucking manual
:a0210:

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Λυπάμαι, αλλά θα συμφωνήσω με την άποψη του φίλου που ΔΕΝ θέλει να πληρώσει τεχνικό. Δεν είναι δα και η τρελή επιστήμη η δουλειά τους. Μην τρελαθούμε κιόλας. Δηλαδή τι κάνουν καλύτερα: Κρέμονται με ευλιγισία νουρέγιεφ από ταράτσες ή σφίγγουν με μεγαλύτερη χάρη και μαεστρία τις βίδες;

Σεβόμαστε κάθε δουλειά εννοείται αυτό. Αλλά όχι να θεωρούμε εχθρό μας κάποιον φίλο που δεν θέλει πληρώσει για κάτι που απ' ότι φαίνεται έχει σχεδόν καταφέρει να κάνει μόνος του χωρίς να είναι ειδικός και ο οποίος μπαίνει μέσα στο φόρουμ για να ζητήσει τη βοήθειά μας.

Δηλαδή, η γνώση εγκατάστασης δορυφορικών είναι "μυστική" και πρέπει να την έχουν λίγοι για να θησαυρίζουν; Γνωρίζω πολλές περιπτώσεις ατόμων που τους έχουν κοροϊδέψει οι εγκαταστάτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ισχύει για όλους.

Νομίζω αυτό το φόρουμ υπάρχει για να βοηθάει και να ενημερώνει τον κόσμο σωστά; Στα δικά μου μάτια ο άνθρωπος ουδεμιά προσβολή έκανε στους εγκαταστάστες (οι οποίοι είναι και λίγο τζάμπα μάγκες αφού η δουλειά τους διευκολύνεται από το πεδιόμετρο των 600 ευρώ). Άραγε θα είχε οποιοδήποτε πρόβλημα να εντοπίσει τους δορυφόρους ο φίλος εάν είχε το ίδιο πεδιόμετρο των 600 ευρώ στα χέρια του;

Last edited:

και ναι, εννοω satfinder
16euro!
αμα ειχα spectrum analyzer ουτε που θα μιλουσα εδω!

1) με την καινούργια αναβάθμιση ενεργοποιήθηκαν τα games
2) Novascope ακόμα off στο starter pack

... Μέχρι στιγμής δεν βλέπω καμιά άλλη ορατή διαφορά... νεώτερα το βράδυ

Έκανα και εγώ εχθες το βράδυ την αναβάθμιση . Εκτός του ότι κράτησε πολλή ώρα -αδιάφορο οκ- τι στην ευχή αναβαθμίστηκε, γιατί δεν καταλαβαίνω ... . :huh2:

Υ.Σ. Τα GAMES,τούλάχιστον στον δικό μου, λειτουργούσαν και πριν την αναβάθμιση .

Ξαφνικά έχω πρόβλημα με το Novacinema HD το HC δεν μου δίνει 5.1 ήχο ενώ σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια HD όλα καλά.Πήρα και την Nova αλλά τίποτα.Τι λέτε να συμβαίνει? Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο ενισχυτής? Και να μου το βγάζει μόνο στο συγκεκριμένο κανάλι? Έκανα και την αναβάθμιση αλλά δεν έγινε τίποτα.

Status
Not open for further replies.