NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Απο σήμερα το απόγευμα έχω το εξής "πρόβλημα" με το δεκτή μου.... Έχει αρχίσει να αναβοσβηνει συνεχόμενα το φωτακι το κόκκινο.... Αυτό που ανάβει όταν αλλάζουμε κάποιο κανάλι... Συνεχίζει να αναβοσβηνει ακόμα και όταν ο δέκτης είναι κλειστός .... Το κάνει και σε κανέναν άλλο? (έχω κάνει και την τελευταια αναβάθμιση....)

Απο σήμερα το απόγευμα έχω το εξής "πρόβλημα" με το δεκτή μου.... Έχει αρχίσει να αναβοσβηνει συνεχόμενα το φωτακι το κόκκινο.... Αυτό που ανάβει όταν αλλάζουμε κάποιο κανάλι... Συνεχίζει να αναβοσβηνει ακόμα και όταν ο δέκτης είναι κλειστός .... Το κάνει και σε κανέναν άλλο? (έχω κάνει και την τελευταια αναβάθμιση....)

κάνε κάνα Reset

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Σεβόμαστε κάθε δουλειά εννοείται αυτό. Αλλά όχι να θεωρούμε εχθρό μας κάποιον φίλο που δεν θέλει πληρώσει για κάτι που απ' ότι φαίνεται έχει σχεδόν καταφέρει να κάνει μόνος του χωρίς να είναι ειδικός και ο οποίος μπαίνει μέσα στο φόρουμ για να ζητήσει τη βοήθειά μας.

Δηλαδή, η γνώση εγκατάστασης δορυφορικών είναι "μυστική" και πρέπει να την έχουν λίγοι για να θησαυρίζουν; Γνωρίζω πολλές περιπτώσεις ατόμων που τους έχουν κοροϊδέψει οι εγκαταστάτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ισχύει για όλους.

Νομίζω αυτό το φόρουμ υπάρχει για να βοηθάει και να ενημερώνει τον κόσμο σωστά; Στα δικά μου μάτια ο άνθρωπος ουδεμιά προσβολή έκανε στους εγκαταστάστες (οι οποίοι είναι και λίγο τζάμπα μάγκες αφού η δουλειά τους διευκολύνεται από το πεδιόμετρο των 600 ευρώ). Άραγε θα είχε οποιοδήποτε πρόβλημα να εντοπίσει τους δορυφόρους ο φίλος εάν είχε το ίδιο πεδιόμετρο των 600 ευρώ στα χέρια του;
Μπορείς πολύ εύκολα να διαφωνείς για να......διαφωνείς!
Ομως όπως είπες και από μόνος σου έχει ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ακριβώς επειδή η δουλειά έχει και δυσκολίες που κάποιοι δεν κατανοούν σε ορισμένες περιπτώσεις. Και αυτές είναι που πρέπει να μάθει...αλλιώς θα γινόμασταν όλοι επιστήμονες!

Συμφωνώ βέβαια και σαφώς με το ότι κάποιοι θησαυρίζουν αλλά και γιατί δεν το λες και καλύτερα: ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ! γι'αυτό και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε και σαν κοινωνία,οικονομία κλπ στις μέρες μας. Αλλά και αυτό γιατί γίνεται? Εψαξε ο φίλος μας 5-10 μαστόρους να ρωτήσει και να πάρει την καλύτερη τιμή? Αφού βέβαια διασφαλίσει και την ποιότητα της εργασίας που θα γίνει. Δεν νομίζω γιατί όλοι μας με κάποια δικαιολογία στις μέρες μας ή βαριόμαστε ή είμαστε κουρασμένοι ή ή ή......και αποδεχόμαστε ότι μας σερβίρουν σε οτιδήποτε και αν είναι αυτό. Και ο χώρος αυτός μια μικρογραφία της "χάλιας" πλέον κοινωνίας-χώρας μας είναι και συγνωμη που κάνω πολιτικο-κοινωνική την συζήτηση...αλλά έτσι "πάει" το πράμα!

Φυσικά και τα φορουμ βοηθάνε αλλά δεν αναιρούν σε καμία περίπτωση τις σπουδές ή και την αυτοδιδαχή μέσα από εμπειρία ζωής σε κάποιον τομέα όπως και σε αυτόν που μιλάμε. Δεν μπορεί κάποιος από ένα φορουμ να σου εξηγήσει τα πάντα ή να σου μάθει ότι έχει μάθει στο βάθος των χρόνων...μέσα από εδώ...μην τρελλλλαθούμε!

Σχετικά με τα 600 ευρώ που αναφέρεις ως παράδειγμα. Τον συμφέρει τον φίλο μας να το πάρει??? Και άντε να βάλει και σε κανέναν φίλο του. Θα κάνει απόσβεση? Αξίζει? Ο επαγγελματίας το έχει γιατί είναι η δουλειά του και κάνει απόσβεση μεσα από αυτήν. Ασε που και για να το μάθει ή κάπου σπούδασε-επιμορφώθηκε ή έκατσε και "έστρωσε" κώλο και "έβγαλε" τα μάτια του για να το μάθει αν μιλάμε για αυτοδίδαχτο!
Σου διευκρινίζω όμως ότι ο φίλος μας είπε ότι δεν δίνει λεφτά για τεχνικό. Και πάει και δίνει 10πλάσια για πεδιόμετρο??? Αυτά που λέμε να ακολουθούνται και απο τις πράξεις μας(βλ. βανανισμό). ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ όπως το ξαναδιαβάζω το post του θέλει και να τα μάθει λιγάκι όπως λέει......τότε να το δεχτούμε αλλά θα ταλαιπωρηθεί αφού και ο ίδιος το θέλησε! :ADFADF1:

1) με την καινούργια αναβάθμιση ενεργοποιήθηκαν τα games
2) Novascope ακόμα off στο starter pack

... Μέχρι στιγμής δεν βλέπω καμιά άλλη ορατή διαφορά... νεώτερα το βράδυ

Έκανα και εγώ εχθες το βράδυ την αναβάθμιση . Εκτός του ότι κράτησε πολλή ώρα -αδιάφορο οκ- τι στην ευχή αναβαθμίστηκε, γιατί δεν καταλαβαίνω ... . :huh2:

Υ.Σ. Τα GAMES,τούλάχιστον στον δικό μου, λειτουργούσαν και πριν την αναβάθμιση .

η ΝOVA & οι φοβερές και τρομερές ΑΝΑΒΑΘΜΊΣΕΙΣ της
:laugh:

Ξαφνικά έχω πρόβλημα με το Novacinema HD το HC δεν μου δίνει 5.1 ήχο ενώ σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια HD όλα καλά.Πήρα και την Nova αλλά τίποτα.Τι λέτε να συμβαίνει? Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο ενισχυτής? Και να μου το βγάζει μόνο στο συγκεκριμένο κανάλι? Έκανα και την αναβάθμιση αλλά δεν έγινε τίποτα.

Δυστυχώς αν περιμένετε από τις αναβαθμίσεις τους να δείτε άσπρη μέρα "σωθήκατε"...

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

και ναι, εννοω satfinder
16euro!
αμα ειχα spectrum analyzer ουτε που θα μιλουσα εδω!

Μπράβο στον gouzou που έχει το "μικρόβιο" και θέλει να ψάχνεται...
Το να στήσεις ένα πιάτο να πιάσεις τον hotbird το θεωρώ αρκετά απλό ώστε να μην χρειαστείς τεχνικό γιατί έχει πολύ δυνατό σήμα. Κι εγώ μόνος μου το έκανα και χωρίς satfinder. Το μόνο βοήθημα που είχα ήταν ένας προσυντονισμένος δέκτης (όχι της νοβα) όπου έβαζα ένα γνωστό ελεύθερο κανάλι (πχ βουλή) και με τη βοήθεια ατόμου που κοίταγε την τηλεόραση έκανα τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Δεν είναι ο τέλειος τρόπος, αλλά δεν ψάχνουμε και κανένα astra 2...

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Η αναβαθμιση παντως μου εφτιαξε το συχρονισμο στις αλλαγες καναλιων στο remote control και γενικα o,τι παταγα στο control.. Παλια για ενα κλικ περιμενες 4-5 δευτερολεπτα για να παρει μπρος ο αποκωδικοποιητης. Για 13,7 ευρω το μηνα με τσαμπα τα μηχανηματα, ενεργοποιηση κλπ. Μια χαρα ειναι η νοβα :D

Εμένα μου ρίμαξε τον ήχο στα 5.1. Δηλαδή εκεί που στην βαθμίδα 35 που είχα άκουγα πολύ καλά τον ήχο ιδιαίτερα στα HD κανάλια τώρα ίσα που ακούγεται.. Και αυτό συμβαίνει και στα υπόλοιπα κανάλια αλλά κυρίως στα HD είναι τραγική η διαφορά. Και δεν φταίνε τα 5.1 γιατί βάζοντας DVD στην βαθμίδα 35 χαλάει ο κόσμος..

Τι ήθελα και την έκανα...

Τι προτείνετε? Να περιμένω το επόμενο update ή να πάω αύριο για αντικατάσταση δέκτη?

Last edited:

Edit

Έκανα hard reset και βλέπω ότι -προς το παρόν επανήλθε-

Καλά ρε παληκάρια αυτή η δουλειά θα γίνεται? Θα τρέμουμε σε κάθε τους αναβάθμηση?

αποστολη εξετελεσθη!
ωραιο το hd.
τζαμπα το παρηγγειλα το satfinder

E εσύ ΔΕΝ "παίζεσαι"!!! :furious3:
:hmmmm::hmmmm: Από την μία λες ότι δεν θες να πληρώσεις για απλά πράματα προσβάλλοντας έτσι εδώ μέσα αυτούς που είναι η δουλειά τους αυτή, ότι δηλαδή ψιλοπράματαα...
Και άντε να δεχτώ πως δεν θες να δώσεις ή δεν έχεις λεφτά αλλά μετά μας λες δεν τα κατάφερες και έχεις παραγγείλει και πεδιόμετρο (λες και θα το κάνεις επάγγελμα και θα βάλεις και άλλα πιάτα) το οποίο κοστίζει πανάκριβα ακόμα και το ημιεπαγγελματικό! Εκτός αν κατά παράλειψή σου εννοείς mini sat-finder το οποίο κάνει 10-20 ευρώ αλλά αν δεν είχες πρόβλημα στο σημείο που πας να βάλεις το κάτοπτρο σίγουρα θα χες βρει σήμα καμπάνα και χωρίς το sat-finder...σύμφωνα με αυτά που μας λες. Αυτό που αγνοείς όμως και δεν θα στο πουν οι τεχνικοί γιατί τους πρόσβαλλες είναι ότι παίζουν ρόλο και άλλοι παράμετροι και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ τόσο απλή η δουλίτσα τους :stupido2: πχ: αν έχεις κάποιο obstacle...άνοιξε και κανένα λεξικό αλλά και κανένα εγχειρίδιο και επιμορφώσου αφού δεν θες να πληρώσεις τεχνικό ρε μάγκα...

είναι δικαίωμά σου να μη θες να πληρώσεις τεχνικό
αλλά επειδή δεν είναι και κανένας υποχρεωμένος να εξηγεί την δουλειά του μέσα σε ένα forum κάτσε και συ και γίνε αυτοδίδακτος τεχνικός (εμπειρικός) και ξεστραβώσου διαβάζοντας εγχειρίδια και όχι forum

read the fucking manual
:a0210:

και ναι, εννοω satfinder
16euro!
αμα ειχα spectrum analyzer ουτε που θα μιλουσα εδω!

αποστολη εξετελεσθη!
ωραιο το hd.
τζαμπα το παρηγγειλα το satfinder

ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!!!

16 euro τζάμπα ενώ αν έψαχνες κανένα τεχνικό νέο σε ηλικία, κανά παλικαράκι θα στο βαζε με 30 euro. πες ότι γούσταρες να ασχοληθείς και να την "ψάξεις" μόνος σου την δουλειά και μην μας λες ότι ψιλοπράματα και δεν γουστάρεις τεχνικο...γιατί οι τεχνικοί επαγγελματίες βάζουν πιάτα ακόμα και σε δυσπρόσιτα σημεία και υπό όποια δυσκολία!!!
ΜΠΡΑΒΟ σου πάντως που τα κατάφερες και καλή συνέχεια...

MΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ.ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΡΑ ΧΑΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PUBLIC AΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ZAPPING Ο ΔΕΚΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ . ΡΕ ,ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ....

Πως μπορούμε να μην τον αφήσουμε να κάνει μόνο του την αναβάθμιση;
:BDBDG54:
Σε μένα ακόμα δεν έκανε την αναβάθμιση. Δε θέλω να χάσω τα κανάλια από το Public Bouquet!!!

MΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ.ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΡΑ ΧΑΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PUBLIC AΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ZAPPING Ο ΔΕΚΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ . ΡΕ ,ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ....

:grandpa:

Ξαναρωτάω - Πως μπορούμε να μην τον αφήσουμε να κάνει μόνο του την αναβάθμιση;

MΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ.ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΡΑ ΧΑΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PUBLIC AΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ZAPPING Ο ΔΕΚΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ . ΡΕ ,ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ....[/QUO

Το ίδιο μου έκανε κι εμένα.Κάνε Reset από το μενού και θα επανέλθουν.

:grandpa:

Ξαναρωτάω - Πως μπορούμε να μην τον αφήσουμε να κάνει μόνο του την αναβάθμιση;
Δεν μπορείς κάποια στιγμή θα πρέπει να την κάνεις! Χ Ο Υ Ν Τ Α!!!
Συγνώμη ρε παιδιά που θα παίξω με τον πόνο σας τώρα ΑΛΛΑ μιλάτε(γράφετε) εδώ λες και έχετε πειρατική συνδρομή με δέκτες της ελεύθερης αγοράς!!! ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ: τι θα κάνετε γι'αυτό???
πήρατε το πακέτο με δέκτη και κάρτα ακριβώς όπως σας είπαν
σας είπαν και ότι μπορειτε να καλείτε την τεχνική τους εξυπηρέτηση
και ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα πληρώνετε μήνα το μήνα(συν τα πρώτα έξοδα εξοπλισμου-εγκατάστασης)!!!
και τώρα σας έχουν αφήσει ΣΥΞΥΛΟΥΣ
μήπως πρέπει επιτέλους να κινηθούμε νομικά όλοι μαζί για το θέμα το υπηρεσιών που προσφέρουν σε σχέση με αυτά που πληρώνουμε???
ΓΙΑ ΤΙ τους πληρώνουμε???

Μας έχει ζαλίσει, sat4all ή johnmore ή όπως σε λένε. Γράφεις ακατάπαυστα σε όλα τα θέματα και στα μισά κατακεραυνώνεις τη nova, στα άλλα μισά το conn-x και γενικά από ουσία τίποτα... Μήπως είναι καλύτερα να το σταματήσεις εδώ;

@sat4all: Οι υπηρεσίες της Nova για την οποία πληρώνουν δουλεύουν μια χαρά στο δέκτη. Δε καταλαβαίνω προς τι οι κραυγές. Το ότι δε φαίνονται κάποια FTA κανάλια δεν είναι πρόβλημα. Στην τελική, όποιου δε του αρέσει η ποιότητα της υπηρεσίας, σταματάει να είναι συνδρομητής. Οι κραυγές σε ένα φόρουμ δεν αλλάζουν κάτι.

@sat4all: Επίσης...είσαι συνδρομητής και διαμαρτύρεσαι για όλα αυτά ή φωνάζεις για το καλό των άλλων?

@sat4all: Επίσης...είσαι συνδρομητής και διαμαρτύρεσαι για όλα αυτά ή φωνάζεις για το καλό των άλλων?
Εσύ τι λες? Να μην είμαι συνδρομητής??? Και να μαι κανένας παρανοϊκός?
Φωνάζω και για την πάρτη μου και για των άλλων! Αλλά αυτό τι σας νοιάζει??? Δεν είναι δικαίωμα του καθενός? Μήπως ενοχλεί κάποιους?
Και όποιος την αγαπάει τόσο πολύ τον προκαλώ να του πουλήσω την συνδρομή μου μαζί με τον άθλιο εξοπλισμό τους!!! ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ. Αφου είναι τοοοόσο καλή και ποιοτική θα βάλω και πλειστηριασμό κανονικά προς τα πάνω!

ΥΓ: για να σας δω τώρα!...θα στείλει κανεις pm?
γιατί μπορεί κάποιοι να έχετε εδώ το ονοματεπώνυμο σας αλλά δεν σημαίνει και σε καμία περίπτωση απαραίτητα πως είναι και πραγματικό και με αυτό τον τρόπο να την "λέτε" στον άλλο που δικαίως φωνασκεί!!

Μας κούρασες ... μπλα μπλα μπλα μπλα, ουσία μηδέν.

Αν δε σου αρέσει, διέκοψε τη συνδρομή σου.

Status
Not open for further replies.