:rifle: ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ASTRA ΣΤΟΝ 831?
:rifle: ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ASTRA ΣΤΟΝ 831?
Καλησπερα
Εχω στο σπιτι μου στην Θεσσαλονικη το περσινο πακετο-προσφορα της Forthnet με τον παλιο ΟΧΙ HD αποκωδικοποιητη της NOVA και ενα πιατο που μου εδωσαν...
Σκεφτομαι να γυρισω την γραμμη της Θεσσαλονικης σε απλο 2play και να εκμεταλευτω την καινουργια προσφορα που παιζει αυτη την περιοδο και να παρω τον HD αποκωδικοποιητη + πιατο + 2play για το εξοχικο μου
Θα μπορω να πηγαινοφερνω τον καινουργιο HD αποκωδικοποιητη απο το ενα σπιτι στο αλλο? Θα ειναι συμβατος με το παλιο μου πιατο?
Σας ευχαριστω![]()
Αν στον διακόπτη diseqc ο Hotbird είναι στην θέση 1, τότε σύμφωνα με αναφορές μελών του forum που έχουν την ίδια διάταξη, δουλεύει....
Ηταν το 1ο πραγμα που δοκιμασα... Με πληρη αποτυχια ομως :bigcry:
Τελικα ηταν το καλωδιο. Το LNB εδειχνε καλο σημα. Αλλαξα το καλωδιο και τωρα ολα οκ.Τι διάμετρο είναι το πιάτο; Το 44 είναι χαμηλό νούμερο.
Είναι πολλά μέτρα το καλώδιο από το LNB στον δέκτη;
Αν βάλεις πίσω τον πάνασατ, πάλι 44 δείχνει;
Αν ναι, μήπως ο pace έχει πιο αναίσθητο δέκτη, και δεν επαρκεί η στάθμη του σήματος;
Το βύσμα που βιδώνει στον δέκτη, φαίνεται εντάξει; Μήπως βραχυκύκλωσε κάπου;
Παιδιά να ρωτήσω κάτι για να καταλάβω, γιατί είμαι λίγο ψάρι στα δορυφορικά. Σε άλλες χώρες - άλλες εταιρίες υπάρχουν ΤΟΣΑ πολλά προβλήματα και "ιδιαιτερότητες" με τους δέκτες τους. Να αναλάβουν λαμπάκια από εδώ από εκεί, να μην πρέπει να τον κλείσεις, να υπάρχουν ένα καρο ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ απενεργοποιημένες δυνατότητες, να κολλάει, να θέλει reset κλπ κλπ κλπ . Δηλαδή αυτή η κατάντια συμβαίνει μόνο με τη nova ή είναι ανεξάρτητο από τον πάροχο του δορυφορικού σήματος. Είναι τελικά ΤΟΣΟ δύσκολο να έχουμε έναν σωστό, σταθερό, αξιόπιστο, φυσιολογικό δέκτη; ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ αγαπητοί μου φίλοι; Μπορεί κάποιος έμπειρος να μου εξηγήσει γιατί δεν υπάρχει ένας δέκτης που να κάνει σωστά τη δουλειά του χωρίς ιδιοτροπίες; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.