NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

:rifle: ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ASTRA ΣΤΟΝ 831?

Καλώς τον! Ωραία ερώτηση!! Η απάντηση απλή: εδώ ως εξουσιοδοτημένος για Hotbird (ναααα, με το συμπάθιο, ένα λογότυπο της Eutelsat στο χάρτινο κουτί του 831) και δεν πιάνει τα κανάλια της Rai, πιστεύεις πως θα ιδρώσει το αυτάκι για τον Astra?

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

:rifle: ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ASTRA ΣΤΟΝ 831?

Εαν σ ενδιαφέρει ο ASTRA, θα πρέπει να καταφύγεις, σε άλες λύσεις, δυστιχώς..Με τα ιδιοκτισιακά τις νόβα δεν θα γίνει ποτέ.

Οσοι έχουμε τον 831 μπορούμε να αγοράσουμε τον 865 στα 149 ευρώ χωρίς να κάνουμε χρήση του multiniew?

Καλησπερα :)
Εχω στο σπιτι μου στην Θεσσαλονικη το περσινο πακετο-προσφορα της Forthnet με τον παλιο ΟΧΙ HD αποκωδικοποιητη της NOVA και ενα πιατο που μου εδωσαν...
Σκεφτομαι να γυρισω την γραμμη της Θεσσαλονικης σε απλο 2play και να εκμεταλευτω την καινουργια προσφορα που παιζει αυτη την περιοδο και να παρω τον HD αποκωδικοποιητη + πιατο + 2play για το εξοχικο μου :)
Θα μπορω να πηγαινοφερνω τον καινουργιο HD αποκωδικοποιητη απο το ενα σπιτι στο αλλο? Θα ειναι συμβατος με το παλιο μου πιατο?
Σας ευχαριστω :)

Καλησπερα :)
Εχω στο σπιτι μου στην Θεσσαλονικη το περσινο πακετο-προσφορα της Forthnet με τον παλιο ΟΧΙ HD αποκωδικοποιητη της NOVA και ενα πιατο που μου εδωσαν...
Σκεφτομαι να γυρισω την γραμμη της Θεσσαλονικης σε απλο 2play και να εκμεταλευτω την καινουργια προσφορα που παιζει αυτη την περιοδο και να παρω τον HD αποκωδικοποιητη + πιατο + 2play για το εξοχικο μου :)
Θα μπορω να πηγαινοφερνω τον καινουργιο HD αποκωδικοποιητη απο το ενα σπιτι στο αλλο? Θα ειναι συμβατος με το παλιο μου πιατο?
Σας ευχαριστω :)

Ναι θα μπορείς

Συγγνμωμη για την ερωτηση, γιατι μαλλον θα εχει ξαναειπωθει
απλα ρωταω εαν υπαρχει καμια πιο προσφατη εξελιξη...

Ειναι γνωστο οτι το μηχανημα της Nova δεν υποστηριζει DISEQC και αλλους δορυφορους, ενω η επιλογη DISEQC υπαρχει αλλα ειναι απενεργοποιημενη.
Πηρα τηλ την την εξυπηρετηση πελατων της Nova και μου ειπαν οτι δεν γινεται να δουλεψει ο Pace με DISEQC επειδη το (οπως ακριβως μου ειπε η κοπελα) "Το μηχανημα ειναι σχετικα καινουριο και δεν εχουμε καταφερει ακομα να φτιαξουμε σταθερο λογισμικο που να σηκωνει DISEQC και περισσοτερα καναλια απο αλλους δορυφορους, μπορει ομως στο μελλον να γινει κατι"
και ρωταω λοιπον....
Επειδη ενδιαφερομαι να προσθεσω τα HD καναλια, αλλα στην εγκατασταση της πολυκατοικιας υπαρχει DISEQC με Hotbird, Astra, Hellasat και δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ξηλωθει για χαρη τους.

Υπαρχει λοιπον περιπτωση να καταφερω να τους πιεσω να μου ξεκλειδωσουν τον Pace να αναγνωριζει DISEQC ή αλλίως να μου ξεπαντρεψουν την καρτα ωστε να παιζει στον edision mini που παιζει μια χαρα και ειναι κλασης ανωτερο;
Εχει καταφερει κανεις κατι απο τα 2;

Όχι,αυτό θα γίνει μάλλον με μελλοντική αναβάθμιση του STB.Δεν είναι στο χέρι τους να κάνουν κάτι.

Αν στον διακόπτη diseqc ο Hotbird είναι στην θέση 1, τότε σύμφωνα με αναφορές μελών του forum που έχουν την ίδια διάταξη, δουλεύει....

κινητο πιατο 1μ περιπου με μοτερ το δουλευει????

Αν στον διακόπτη diseqc ο Hotbird είναι στην θέση 1, τότε σύμφωνα με αναφορές μελών του forum που έχουν την ίδια διάταξη, δουλεύει....

Ηταν το 1ο πραγμα που δοκιμασα... Με πληρη αποτυχια ομως :bigcry:

Ηταν το 1ο πραγμα που δοκιμασα... Με πληρη αποτυχια ομως :bigcry:

Κάτι δεν έκανες καλά...
Εγώ βλέπω μέσω ενός διακόπτη 4/1, που ο hotbird είναι στην 1η θέση...

Τι διάμετρο είναι το πιάτο; Το 44 είναι χαμηλό νούμερο.
Είναι πολλά μέτρα το καλώδιο από το LNB στον δέκτη;
Αν βάλεις πίσω τον πάνασατ, πάλι 44 δείχνει;
Αν ναι, μήπως ο pace έχει πιο αναίσθητο δέκτη, και δεν επαρκεί η στάθμη του σήματος;

Το βύσμα που βιδώνει στον δέκτη, φαίνεται εντάξει; Μήπως βραχυκύκλωσε κάπου;
Τελικα ηταν το καλωδιο. Το LNB εδειχνε καλο σημα. Αλλαξα το καλωδιο και τωρα ολα οκ.
Το εγκατεστησα την Τεταρτη και μεχρι σημερα μου συμβαινει το εξης.Ενω αφησει τον δεκτη σε stand by, βλεπω μετα απο καποιες ωρες οτι εχουν αναψει τα λαμπακια, πρασινο η φωρεινη ενδειξη on/off, κοκκινο, η φωτεινη ενδειξη χειριστηριου και κοκκινο, η φωτεινη ενδειξη σφαλματος. Εικονα δεν δειχνει και ο δεκτης δεν δεχεται τις εντολες του τηλεκοντρολ. Για να επανελθει πρεπει να τον βγαλω και να τον ξαναβαλω στην πριζα.
Εχει συμβει σε εσας?

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Παιδιά να ρωτήσω κάτι για να καταλάβω, γιατί είμαι λίγο ψάρι στα δορυφορικά. Σε άλλες χώρες - άλλες εταιρίες υπάρχουν ΤΟΣΑ πολλά προβλήματα και "ιδιαιτερότητες" με τους δέκτες τους. Να αναλάβουν λαμπάκια από εδώ από εκεί, να μην πρέπει να τον κλείσεις, να υπάρχουν ένα καρο ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ απενεργοποιημένες δυνατότητες, να κολλάει, να θέλει reset κλπ κλπ κλπ . Δηλαδή αυτή η κατάντια συμβαίνει μόνο με τη nova ή είναι ανεξάρτητο από τον πάροχο του δορυφορικού σήματος. Είναι τελικά ΤΟΣΟ δύσκολο να έχουμε έναν σωστό, σταθερό, αξιόπιστο, φυσιολογικό δέκτη; ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ αγαπητοί μου φίλοι; Μπορεί κάποιος έμπειρος να μου εξηγήσει γιατί δεν υπάρχει ένας δέκτης που να κάνει σωστά τη δουλειά του χωρίς ιδιοτροπίες; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Σου τα κάνει όλα αυτά ο δέκτης σου;
Γιατί εγώ τον κλείνω κανονικά, κρασάρει σπάνια. Γενικά, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, πέρα από την αδυναμία να δώσει το σήμα όπως εκπέμπεται...

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Παιδιά να ρωτήσω κάτι για να καταλάβω, γιατί είμαι λίγο ψάρι στα δορυφορικά. Σε άλλες χώρες - άλλες εταιρίες υπάρχουν ΤΟΣΑ πολλά προβλήματα και "ιδιαιτερότητες" με τους δέκτες τους. Να αναλάβουν λαμπάκια από εδώ από εκεί, να μην πρέπει να τον κλείσεις, να υπάρχουν ένα καρο ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ απενεργοποιημένες δυνατότητες, να κολλάει, να θέλει reset κλπ κλπ κλπ . Δηλαδή αυτή η κατάντια συμβαίνει μόνο με τη nova ή είναι ανεξάρτητο από τον πάροχο του δορυφορικού σήματος. Είναι τελικά ΤΟΣΟ δύσκολο να έχουμε έναν σωστό, σταθερό, αξιόπιστο, φυσιολογικό δέκτη; ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ αγαπητοί μου φίλοι; Μπορεί κάποιος έμπειρος να μου εξηγήσει γιατί δεν υπάρχει ένας δέκτης που να κάνει σωστά τη δουλειά του χωρίς ιδιοτροπίες; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Το μονοπώλιο φίλε μου δεν είναι καλό... άμα υπήρχε και άλλη μια εταιρεία θα σου έλεγα εγώ.... όπως κατάλαβες η απάντηση στην ερώτηση σου σου είναι όχι... μόνο στο Ελλαδιστάν συμβαίνουν αυτά... χάλια μαύρα (ειδικά αν είσαι από μια ηλικία και πάνω ή δεν γνωρίζεις πολλά τεχνολογικά reset κτλ, άστο μην πάρεις ποτέ Νοβα.... πάρε τα βουνά καλύτερα).... Ντροπή τους

Τι ακριβώς αναβαθμίζεται;Υπάρχει υποστήρηξη disecq;Εισαγωγή νέας συχνότητας κτλπ;

καλησπερα παλι τα ιδια δεν περασε μιση ωρα τα public εγιναν καμια 30 αρια τι σκατα τεχνικους εχουνε,κατα τα αλλα δεν ανακαλυψα ακομα κατι για υποβαθμιση μου φαινετε παλι :smash:

Status
Not open for further replies.