NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

σαϊνια.... θα την κάνω σε λίγο να δω τι νέο υπάρχει... α ρε Νόβα... μας έχεις βγάλει το λάδι..

μπαααα... δεν είδα κάποια αλλαγή... αν ξέρει κανείς τι έκανε αυτή η 16/10 ας μας πει

Σήμερα ολη μέρα έκανε κόλπα ο δέκτης. τον ανοιγα κ έκλεινε μόνος του. να η εξήγηση βγήκε αναβαθμιση.....

δεν παιζει το eurosport hd kai eurosport 2 σε εσας παιζει? μετα την αναβαθμιση

παιδιά hard reset ματά την αναβάθμιση και για να είστε σίγουροι κάντε μετά και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το Menu (Μην ξεχάσετε να απενεργοποίησετε και πάλι το 4ωρες σε ΟΧΙ)
Και εμένα ακόμα και μετά το hard reset έκανε τρελά... π.χ ώρα 5:50 ενώ είναι 21:0...

Χάθηκε το μπουκέτο με τα μουσικά σε μένα!!! Eurosport HD δεν έχει ήχο. Θα ξανακάνω hard reset...

ποση ωρα απαιτειται για την αναβαθμιση?
Το εχω 5 λεπτα και η μπαρα εχει προχωρησει ελαχιστα....

Έχω την προτελευταία έκδοση. Σε περίπτωση που δεν επιθυμώ να αναβαθμίσω, (αφού βλέπω και τα "χάλια" που δημιουργεί) θα έχω κάποιο πρόβλημα με τον δέκτη γενικότερα?

hard reset=
1) 5sec κρατάμε πατημένο το κουμπί Menu
2) πατάμε αριστερό βέλος
3) πατάμε οκ

και τα 3 κουμπιά από την πρόσοψη του δέκτη, ΟΧΙ του telecontrol

Aν δεν επιλέξεις την αναβάθμιση και έχεις κλειστό τον δέκτη ενδέχεται να την κάνει μόνος του (από όσο γνωρίζω). Αν είναι συνέχεια ανοιχτός ΔΕΝ ψάχνει για αναβάθμιση

καλησπερα παλι τα ιδια δεν περασε μιση ωρα τα public εγιναν καμια 30 αρια τι σκατα τεχνικους εχουνε,κατα τα αλλα δεν ανακαλυψα ακομα κατι για υποβαθμιση μου φαινετε παλι :smash:

Ένα κολπάκι για να μην χάvεις τα public είναι να κάνεις 2-3 κανάλια απο αυτά favourites.
Το έχω κάνει 1 μήνα τώρα και τουλάχιστον όσα κατάφερε να βρει στο σκαν (250+) έχουν παραμείνει.

Ένα κολπάκι για να μην χάvεις τα public είναι να κάνεις 2-3 κανάλια απο αυτά favourites.
Το έχω κάνει 1 μήνα τώρα και τουλάχιστον όσα κατάφερε να βρει στο σκαν (250+) έχουν παραμείνει.

Είχα γράψει και εγώ για χάσιμο των καναλιών από τα Favourites, και τους είχα πάρει και τηλέφωνο! Μου είπαν πως ίσως φταίει η εγκατάστασή μου!
Δηλαδή, αμέσως μετά την αναβάθμιση (προηγούμενη) άρχισε να φταίει η εγκατάστασή μου! :smash:

Λύση δεν βρήκα - κατέβαζε στο Public ~500 κανάλια, αλλά χάνονταν μετά σχεδόν όλα μόλις έβαζα μερικά στο Favourite!

Από τότε δεν έχω βάλει ΚΑΝΕΝΑ κανάλι στα Favourites και είναι ΠΟΛΥ άβολα να ψάχνεις ανάμεσα στα 500 κανάλια! Εννοείτε πως δεν μπορείς ΟΥΤΕ να τα ταξινομείς με το χέρι όπως τα θέλεις - τουλάχιστον θα έβαζα τα κανάλια που θέλω στην αρχή της λίστας!

Tελικά κατάλαβε κανείς τι πρόσθεσε αυτη η αναβάθμιση;

Αν τους πάρεις και ρωτήσεις θα σου πουν πως η αναβάθμιση καλύπτει κάποιες τρύπες ασφάλειας!!!! Κάτι τέτοιο μου είπαν για την προηγούμενη!

παιδια ειχα διαβασει καπου οτι η νοβα θα βαλει το disney channel hd τον αυγουστο.αληθευει?

Status
Not open for further replies.