NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Παιδιά, έχω πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση (16). Τα ελεύθερα κανάλια ξαφνικά χάνονται. Το κακό ξεκίνησε από την προηγούμενη αναβάθμιση, όπου μου το έκανε κανα δυο φορές στην αρχή. Μετά τη 16 μου το κάνει συνέχεια. Δε φτάνει που για να βρει όλες τις υπηρεσίες (περίπου 600) χρειάζεται να γίνουν πολλές σαρώσεις, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (και απώλεια όποιων ρυθμίσεων χρήστη) κτλ, αφού βρεθούν τα κανάλια χάνονται ξαφνικά (ακόμα και μετά από λίγα λεπτά). Μου συνέβη μετά από επιτυχημένη σάρωση δικτύων και εγκατάσταση καναλιών σε ομάδες Favorite να επιλέξω αμέσως ένα τέτοιο κανάλι να παρακολουθήσω και αυτό χάθηκε ενώ έπαιζε σε λιγότερο από ένα λεπτό. Στο δε public bucket δείχνει 1,2,3...25,405,406... Το πρόβλημα έχει αναφερθεί ξανά πρόσφατα, εγώ πάντως το πρόσεξα για πρώτη φορά μετά την προηγούμενη αναβάθμιση, αλλά όπως είπα "'εστρωσε" μετά από μερικά reset και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τώρα ότι και να κάνω δε γίνεται τίποτα πια.
Πήρα τηλέφωνο στη NOVA. Μου μίλησε κάποιος κύριος Σ. και όταν του ανέφερα το πρόβλημα μου είπε με σιγουριά ότι έχει κουνηθεί το πιάτο. Τώρα πώς γίνεται μια αναβάμιση να κουνάει remotely ένα πιάτο ας μας απαντήσει κανένας Ισαακ Ασίμοφ. Μετά από πολλή συζήτηση μου συνέστησε να πάω το δέκτη σε τεχνικό. Θα τον πάω, αν και είμαι βέβαιος ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε, αφού το πρόβλημα βρίσκεται στο λογισμικό και ο ίδιος δε θα φτιάξει άλλο. Εκτός πια κι αν υπάρχει κάποιο άλλο hardware πρόβλημα και δεν κάονται καλά οι αναβαθμίσεις...
Ο εν λόγω κύριος πάντως δεν ήθελε να ακούσει τίποτε από αυτά που του λέω, παρά μονο να μου λέει το ποιηματάκι που του έμαθαν στο help desk. Έχω πετύχει πιο συννενοήσιμους και πιο δεκτικούς στο help desk. Στο κάτω κάτω καλοπροαίρετα τηλεφώνησα για να αναφέρω πρόβλημα και όχι να τους μαλώσω, αλλά στο τέλος έκλεισα το τηλέφωνο εκνευρισμένος.
Και σε μενα με την τελευταια αναβαθμηση το ιδιο προβλημα.Τους πηρα τηλεφωνο μου εδωσαν οδηγιες και επανηλθαν τα ελευθερα αλλα εξακολουθω και δεν εχω eurosport hd.Να παρω λεει τον αποκωδικοποιητη για ελεγχο και αν ειναι ενταξει να ρυθμησω το πιατο.Εσυ πιανεις eurosport hd?

Απάντηση: Nova HD Pace 831

ναι, όλοι οι τεχνικοί στα μαγαζιά είναι, δεν φεύγει κανένας για τριήμερο...
ε ρε βρεγμένη σανίδα που θέλουν...

To nickelodeon στη νοβα. Περισσοτερα:
H προσγατη αναδιαταξη καναλιων στις συχνοτητεςσ εκπομπης νοβα (απο την τροχιακη θεση Hot Bird 13E)δημιουργηθηκαν προθεσεις ελευθερης χωριτηκοτητας για νεες επερχομενες sd υπηρησιες στην πλατφορμα της νοβα.Ετσι απο 19 Αυγουστου,η ελληνικη εκδοση Nickelodeon ερχεται στη ζωνη clarke μεσω της δορυφορικης πλατφορμας νοβα και αποκτα για πρωτη φορα ψηφιακη προσβαση εκτος Αττικης.Το nickelodeon θα ενταχθει στο χαρτοφυλακιο παιδικων καναλιων της νοβα (στη θεση 505,συχνοτητα 10930H) προβαλλοντας αγαπημενα κινουμενα σχεδια (Hey arnold,Μπομπ Σφουγκαρακης,...) αλλα και νεανικες σειρες προσφατης παραγωγης.......

Αλλες υποψηφιοτης ειναι αν διασωθουν το Πρισμα+ και Σινεσπορ+

οσοι εχετε το nova hd pace831 δεν εχετε μπει στο πειρασμο να παρετε τον hd pvr?η μονο εγω το εχω?ασ ειναι που κολλαω οτι εχω ενα καλωδιο και δεν μπορω να βαλω το δευτερο.....

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

οσοι εχετε το nova hd pace831 δεν εχετε μπει στο πειρασμο να παρετε τον hd pvr?η μονο εγω το εχω?ασ ειναι που κολλαω οτι εχω ενα καλωδιο και δεν μπορω να βαλω το δευτερο.....

Να πω την αλήθεια, το είχα σκευτεί και εγώ, και πήγα κατευθείαν στον PVR. Αρκετούς μήνες τον είχα με 1 καλώδιο, και τελικά κατέβασα και 2ο...

Από την στιγμή που μπορείς να γράψεις κάτι και να το δεις όποτε θες, και χωρίς κόστος, αξίζει νομίζω.

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Να πω την αλήθεια, το είχα σκευτεί και εγώ, και πήγα κατευθείαν στον PVR. Αρκετούς μήνες τον είχα με 1 καλώδιο, και τελικά κατέβασα και 2ο...

Από την στιγμή που μπορείς να γράψεις κάτι και να το δεις όποτε θες, και χωρίς κόστος, αξίζει νομίζω.
Με το ενα καλωδιο τι μπορεις να κανεις ? Μπορεις να γραφεις και η διαφορα ειναι οτι γραφεις μονο οτι βλεπεις η μηπως κατι αλλο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

φυσικα και αξιζει....το δευτερο καλωδιο φιλε το περασεςαπο μεσα απο το τοιχο οπως το πρωτο η εξωτερικα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

φυσικα και αξιζει....το δευτερο καλωδιο φιλε το περασεςαπο μεσα απο το τοιχο οπως το πρωτο η εξωτερικα?

Εγώ τα έχω εξωτερικά, περνάνε μέσα από την τρύπα στον τοίχο για το κλιματιστικό, και μετά με κανάλι φτάνει στην τηλεόραση. Στο κανάλι ευτυχώς χώραγε και 2ο...

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

ειναι σιγουρο 100%?
Σε μένα πάντως δουλέυει 100%. Απλώς τσέκαρε αν ο δέκτης "βλέπει" νέο firmware. Αν όχι τότε είσαι up-to-date.

δηλαδη στη θεση ενα εχεις hotbird και στη θεση 2 αλλον πχ αστρα κσι δεν εχεις προβλημα?επισης πως κατεβασες συχνοτητες του αλλου δορυφορου?

Εμένα πάντως στο 18345 μου είπαν ότι το diseqc δεν δουλεύει!! Μήπως μιλάτε για τους Panasat??
Αφήστε που εδώ και ώρα το προσπαθώ αλλά συχνότητα στον 831 δεν μπορώ να περάσω για β' δορυφόρο.

Παιδιά, έχω πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση (16). Τα ελεύθερα κανάλια ξαφνικά χάνονται. Το κακό ξεκίνησε από την προηγούμενη αναβάθμιση, όπου μου το έκανε κανα δυο φορές στην αρχή. Μετά τη 16 μου το κάνει συνέχεια. Δε φτάνει που για να βρει όλες τις υπηρεσίες (περίπου 600) χρειάζεται να γίνουν πολλές σαρώσεις, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (και απώλεια όποιων ρυθμίσεων χρήστη) κτλ, αφού βρεθούν τα κανάλια χάνονται ξαφνικά (ακόμα και μετά από λίγα λεπτά). Μου συνέβη μετά από επιτυχημένη σάρωση δικτύων και εγκατάσταση καναλιών σε ομάδες Favorite να επιλέξω αμέσως ένα τέτοιο κανάλι να παρακολουθήσω και αυτό χάθηκε ενώ έπαιζε σε λιγότερο από ένα λεπτό. Στο δε public bucket δείχνει 1,2,3...25,405,406... Το πρόβλημα έχει αναφερθεί ξανά πρόσφατα, εγώ πάντως το πρόσεξα για πρώτη φορά μετά την προηγούμενη αναβάθμιση, αλλά όπως είπα "'εστρωσε" μετά από μερικά reset και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τώρα ότι και να κάνω δε γίνεται τίποτα πια.
Πήρα τηλέφωνο στη NOVA. Μου μίλησε κάποιος κύριος Σ. και όταν του ανέφερα το πρόβλημα μου είπε με σιγουριά ότι έχει κουνηθεί το πιάτο. Τώρα πώς γίνεται μια αναβάμιση να κουνάει remotely ένα πιάτο ας μας απαντήσει κανένας Ισαακ Ασίμοφ. Μετά από πολλή συζήτηση μου συνέστησε να πάω το δέκτη σε τεχνικό. Θα τον πάω, αν και είμαι βέβαιος ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε, αφού το πρόβλημα βρίσκεται στο λογισμικό και ο ίδιος δε θα φτιάξει άλλο. Εκτός πια κι αν υπάρχει κάποιο άλλο hardware πρόβλημα και δεν κάονται καλά οι αναβαθμίσεις...
Ο εν λόγω κύριος πάντως δεν ήθελε να ακούσει τίποτε από αυτά που του λέω, παρά μονο να μου λέει το ποιηματάκι που του έμαθαν στο help desk. Έχω πετύχει πιο συννενοήσιμους και πιο δεκτικούς στο help desk. Στο κάτω κάτω καλοπροαίρετα τηλεφώνησα για να αναφέρω πρόβλημα και όχι να τους μαλώσω, αλλά στο τέλος έκλεισα το τηλέφωνο εκνευρισμένος.

Το ίδιο πρόβλημα είχα αναφέρει και εγώ, η λύση που βρήκα είναι να ΜΗΝ βάζεις κανένα κανάλι στα Favorite ... Από help desk της ΝΟΒΑ πήρα περίπου την ίδια απάντηση - λένε πως ξαφνικά άρχισε να φταίει η εγκατάστασή μου!

Εμένα πάντως στο 18345 μου είπαν ότι το diseqc δεν δουλεύει!! Μήπως μιλάτε για τους Panasat??
Αφήστε που εδώ και ώρα το προσπαθώ αλλά συχνότητα στον 831 δεν μπορώ να περάσω για β' δορυφόρο.
Στη θέση Α έχω Astra και στη θέση Β Hotbird. Στον Pace έχω τη Nova και τα υπόλοιπα στον άλλο δέκτη. Ο διακόπτης έχει 4 πόρτες. Σε διακόπτη με 2 πόρτες που δοκίμασα ΔΕΝ λειτουργούσε. Μου έλεγε οτι δεν υπάρχει σήμα.

Το ίδιο πρόβλημα είχα αναφέρει και εγώ, η λύση που βρήκα είναι να ΜΗΝ βάζεις κανένα κανάλι στα Favorite ... Από help desk της ΝΟΒΑ πήρα περίπου την ίδια απάντηση - λένε πως ξαφνικά άρχισε να φταίει η εγκατάστασή μου!
και σε εμενα το ιδιο..ολοι εχουμε προβλημα με την εγκατασταση; ασε που αν βάλω άλλο δεκτη και κάνω σκαν τα πιανει όλα του hotbird. Μη το ψάχνετε ο δέκτης χωράει συγκεκριμένο αριθμο καναλιών που οπως φαινετε ειναι κατω απο 500. γι αυτο και οταν βάζουμε favorites αρχίζει τα τρελα επανεκινηση κλπ

Ο πατερας μου εχει παλιο panasat και full pack. Για να του παρω τον pace και να βλεπω και τα HD τι πρεπει να κανω και τι παραπανω θα πληρωνει ?

Ο πατερας μου εχει παλιο panasat και full pack. Για να του παρω τον pace και να βλεπω και τα HD τι πρεπει να κανω και τι παραπανω θα πληρωνει ?

Έχεις τρεις επιλογές:
1.
Θα πάρεις τον 831 έναντι 49 ή τον 865 με PVR έναντι 149 .
Για το Full+HD η μηναία χρέωση είναι 66,91 (δηλαδή 5 παραπάνω από αυτά που πληρώνεις σήμερα).

2.
Θα πάρεις το nova in a box έναντι 99 (μόνο 831). Περιλαμβάνει έναν μήνα δωρεάν θέαση στο full και τον εξοπλισμό (δες 1). Εδώ γλιτώνεις για δύο μήνες την χρέωση των HD, αφού περιλαμβάνεται στην τιμή. Επίσης έχεις δωρεάν καλώδιο και πιάτο που μπορείς λ.χ. να βάλεις στο ebay ή στις αγγελίες, lol (αν δεν το χρειάζεσαι).

3.
Θα πάρεις στο 18345 για να ρωτήσεις για προσφορά. Πες ότι ενδιαφέρεσαι για τα HD, αλλά η προσφορά nova in a box δεν σε κεντρίζει. Παίξτο και καλά έτοιμος για διακοπή. Θα δεις πως θα πάρεις ότι έχεις στο 2 χωρίς να πληρώσεις για τον δέκτη και φυσικά με δώρο έναν μήνα full.

Αν δεν πετύχει το 3 παίρνεις το 2! Το 1 είναι ουσιαστικά παντελώς ασύμφορο.

Last edited:

Ο NOVABOX HD 831 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ψηφιακός δέκτης; για τα ψηφιακά κανάλια;

Status
Not open for further replies.