Και σε μενα με την τελευταια αναβαθμηση το ιδιο προβλημα.Τους πηρα τηλεφωνο μου εδωσαν οδηγιες και επανηλθαν τα ελευθερα αλλα εξακολουθω και δεν εχω eurosport hd.Να παρω λεει τον αποκωδικοποιητη για ελεγχο και αν ειναι ενταξει να ρυθμησω το πιατο.Εσυ πιανεις eurosport hd?Παιδιά, έχω πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση (16). Τα ελεύθερα κανάλια ξαφνικά χάνονται. Το κακό ξεκίνησε από την προηγούμενη αναβάθμιση, όπου μου το έκανε κανα δυο φορές στην αρχή. Μετά τη 16 μου το κάνει συνέχεια. Δε φτάνει που για να βρει όλες τις υπηρεσίες (περίπου 600) χρειάζεται να γίνουν πολλές σαρώσεις, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (και απώλεια όποιων ρυθμίσεων χρήστη) κτλ, αφού βρεθούν τα κανάλια χάνονται ξαφνικά (ακόμα και μετά από λίγα λεπτά). Μου συνέβη μετά από επιτυχημένη σάρωση δικτύων και εγκατάσταση καναλιών σε ομάδες Favorite να επιλέξω αμέσως ένα τέτοιο κανάλι να παρακολουθήσω και αυτό χάθηκε ενώ έπαιζε σε λιγότερο από ένα λεπτό. Στο δε public bucket δείχνει 1,2,3...25,405,406... Το πρόβλημα έχει αναφερθεί ξανά πρόσφατα, εγώ πάντως το πρόσεξα για πρώτη φορά μετά την προηγούμενη αναβάθμιση, αλλά όπως είπα "'εστρωσε" μετά από μερικά reset και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τώρα ότι και να κάνω δε γίνεται τίποτα πια.
Πήρα τηλέφωνο στη NOVA. Μου μίλησε κάποιος κύριος Σ. και όταν του ανέφερα το πρόβλημα μου είπε με σιγουριά ότι έχει κουνηθεί το πιάτο. Τώρα πώς γίνεται μια αναβάμιση να κουνάει remotely ένα πιάτο ας μας απαντήσει κανένας Ισαακ Ασίμοφ. Μετά από πολλή συζήτηση μου συνέστησε να πάω το δέκτη σε τεχνικό. Θα τον πάω, αν και είμαι βέβαιος ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε, αφού το πρόβλημα βρίσκεται στο λογισμικό και ο ίδιος δε θα φτιάξει άλλο. Εκτός πια κι αν υπάρχει κάποιο άλλο hardware πρόβλημα και δεν κάονται καλά οι αναβαθμίσεις...
Ο εν λόγω κύριος πάντως δεν ήθελε να ακούσει τίποτε από αυτά που του λέω, παρά μονο να μου λέει το ποιηματάκι που του έμαθαν στο help desk. Έχω πετύχει πιο συννενοήσιμους και πιο δεκτικούς στο help desk. Στο κάτω κάτω καλοπροαίρετα τηλεφώνησα για να αναφέρω πρόβλημα και όχι να τους μαλώσω, αλλά στο τέλος έκλεισα το τηλέφωνο εκνευρισμένος.
Με το τελευταίο προφανώς firmware ΝΑΙ.
οσοι εχετε το nova hd pace831 δεν εχετε μπει στο πειρασμο να παρετε τον hd pvr?η μονο εγω το εχω?ασ ειναι που κολλαω οτι εχω ενα καλωδιο και δεν μπορω να βαλω το δευτερο.....
Με το ενα καλωδιο τι μπορεις να κανεις ? Μπορεις να γραφεις και η διαφορα ειναι οτι γραφεις μονο οτι βλεπεις η μηπως κατι αλλο?Να πω την αλήθεια, το είχα σκευτεί και εγώ, και πήγα κατευθείαν στον PVR. Αρκετούς μήνες τον είχα με 1 καλώδιο, και τελικά κατέβασα και 2ο...
Από την στιγμή που μπορείς να γράψεις κάτι και να το δεις όποτε θες, και χωρίς κόστος, αξίζει νομίζω.
φυσικα και αξιζει....το δευτερο καλωδιο φιλε το περασεςαπο μεσα απο το τοιχο οπως το πρωτο η εξωτερικα?Να πω την αλήθεια, το είχα σκευτεί και εγώ, και πήγα κατευθείαν στον PVR. Αρκετούς μήνες τον είχα με 1 καλώδιο, και τελικά κατέβασα και 2ο...
Από την στιγμή που μπορείς να γράψεις κάτι και να το δεις όποτε θες, και χωρίς κόστος, αξίζει νομίζω.
φυσικα και αξιζει....το δευτερο καλωδιο φιλε το περασεςαπο μεσα απο το τοιχο οπως το πρωτο η εξωτερικα?
Σε μένα πάντως δουλέυει 100%. Απλώς τσέκαρε αν ο δέκτης "βλέπει" νέο firmware. Αν όχι τότε είσαι up-to-date.ειναι σιγουρο 100%?
Παιδιά, έχω πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση (16). Τα ελεύθερα κανάλια ξαφνικά χάνονται. Το κακό ξεκίνησε από την προηγούμενη αναβάθμιση, όπου μου το έκανε κανα δυο φορές στην αρχή. Μετά τη 16 μου το κάνει συνέχεια. Δε φτάνει που για να βρει όλες τις υπηρεσίες (περίπου 600) χρειάζεται να γίνουν πολλές σαρώσεις, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (και απώλεια όποιων ρυθμίσεων χρήστη) κτλ, αφού βρεθούν τα κανάλια χάνονται ξαφνικά (ακόμα και μετά από λίγα λεπτά). Μου συνέβη μετά από επιτυχημένη σάρωση δικτύων και εγκατάσταση καναλιών σε ομάδες Favorite να επιλέξω αμέσως ένα τέτοιο κανάλι να παρακολουθήσω και αυτό χάθηκε ενώ έπαιζε σε λιγότερο από ένα λεπτό. Στο δε public bucket δείχνει 1,2,3...25,405,406... Το πρόβλημα έχει αναφερθεί ξανά πρόσφατα, εγώ πάντως το πρόσεξα για πρώτη φορά μετά την προηγούμενη αναβάθμιση, αλλά όπως είπα "'εστρωσε" μετά από μερικά reset και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τώρα ότι και να κάνω δε γίνεται τίποτα πια.
Πήρα τηλέφωνο στη NOVA. Μου μίλησε κάποιος κύριος Σ. και όταν του ανέφερα το πρόβλημα μου είπε με σιγουριά ότι έχει κουνηθεί το πιάτο. Τώρα πώς γίνεται μια αναβάμιση να κουνάει remotely ένα πιάτο ας μας απαντήσει κανένας Ισαακ Ασίμοφ. Μετά από πολλή συζήτηση μου συνέστησε να πάω το δέκτη σε τεχνικό. Θα τον πάω, αν και είμαι βέβαιος ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε, αφού το πρόβλημα βρίσκεται στο λογισμικό και ο ίδιος δε θα φτιάξει άλλο. Εκτός πια κι αν υπάρχει κάποιο άλλο hardware πρόβλημα και δεν κάονται καλά οι αναβαθμίσεις...
Ο εν λόγω κύριος πάντως δεν ήθελε να ακούσει τίποτε από αυτά που του λέω, παρά μονο να μου λέει το ποιηματάκι που του έμαθαν στο help desk. Έχω πετύχει πιο συννενοήσιμους και πιο δεκτικούς στο help desk. Στο κάτω κάτω καλοπροαίρετα τηλεφώνησα για να αναφέρω πρόβλημα και όχι να τους μαλώσω, αλλά στο τέλος έκλεισα το τηλέφωνο εκνευρισμένος.
Στη θέση Α έχω Astra και στη θέση Β Hotbird. Στον Pace έχω τη Nova και τα υπόλοιπα στον άλλο δέκτη. Ο διακόπτης έχει 4 πόρτες. Σε διακόπτη με 2 πόρτες που δοκίμασα ΔΕΝ λειτουργούσε. Μου έλεγε οτι δεν υπάρχει σήμα.Εμένα πάντως στο 18345 μου είπαν ότι το diseqc δεν δουλεύει!! Μήπως μιλάτε για τους Panasat??
Αφήστε που εδώ και ώρα το προσπαθώ αλλά συχνότητα στον 831 δεν μπορώ να περάσω για β' δορυφόρο.
και σε εμενα το ιδιο..ολοι εχουμε προβλημα με την εγκατασταση; ασε που αν βάλω άλλο δεκτη και κάνω σκαν τα πιανει όλα του hotbird. Μη το ψάχνετε ο δέκτης χωράει συγκεκριμένο αριθμο καναλιών που οπως φαινετε ειναι κατω απο 500. γι αυτο και οταν βάζουμε favorites αρχίζει τα τρελα επανεκινηση κλπΤο ίδιο πρόβλημα είχα αναφέρει και εγώ, η λύση που βρήκα είναι να ΜΗΝ βάζεις κανένα κανάλι στα Favorite ... Από help desk της ΝΟΒΑ πήρα περίπου την ίδια απάντηση - λένε πως ξαφνικά άρχισε να φταίει η εγκατάστασή μου!
Ο πατερας μου εχει παλιο panasat και full pack. Για να του παρω τον pace και να βλεπω και τα HD τι πρεπει να κανω και τι παραπανω θα πληρωνει ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.