NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Ρε παιδια τι θα γινει με την αναβαθμιση του 865 που υποτιθεται πως ερχοτανε μεσα στην εβδομαδα; Που ειναι το on demand, και το novascope θα ξεκινησουν ποτε; τι συμβαινει;;;

Καλησπέρα παιδια,
εχθες εκανα την αναβαθμιση στον HD 831 και χαθηκαν τα καναλια HD απο την λιστα, ενω ολα τα υπόλοιπα παιζουν μια χαρα.

Εκανα σαρωση απο την αρχη τπτ, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων παλι τπτ..τελικα τον πηγα σε ενα service εκανε και εκει σαρωση και δουλεψε μια χαρα αρα δεν εχει προβλημα ο δεκτης.

Κοιταξα μετα στο σπιτι, σταθμη και ακρίβεια σηματος και ειναι στο 60% και 45% οποτε μαλλον αυτο ειναι το προβλημα ε?το οποιο ετυχε (?) να συμπέσει με την αναβάθμιση.

Το θεμα τωρα ειναι οτι για να ερθει τεχνικος να το κοιταξει θελει minimum 30ε, υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω μονος μου μηπως και φτιαξει?
Να κουνήσω ελαχιστα το πιατο??

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Well, σήμερα, μόλις μια μέρα πριν κλείσει χρόνο ο pace 831 παρέδωσε οριστικά πνεύμα.. Κρίμα, γιατί μετά τα ανελέητα κολλήματα των πρώτων μηνών, είχε στρώσει και λειτουργούσε (σχεδόν) απροβλημάτιστα τον τελευταίο καιρό.
Πήγα σε κατάστημα forthnet που παρέχει και τεχνική υποστήριξη, περίμενα πολλή ώρα διότι ο τεχνικός αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με την ενεργοποίηση της κάρτας και τελικά έφυγα με έναν ανακατασκευασμένο και όχι ολοκαίνουριο (ξενέρωμα.. αλλά αναμενόμενο) δέκτη, τον οποίο πάντρεψαν με την υπάρχουσα κάρτα μου.

Κάτι τέτοιο προβλέπω να γίνεται κ σε μένα... εκεί που βλέπω, πάρε 1 restart. Πάω να αλλάξω κανάλι, άντε ακόμα 1 restart. Πήρα στο τεχνικό τμήμα, να το πάω στον τεχνικό να το δει (στον ίδιο τεχνικό που μου είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα κ πως το κάνει επειδή δεν είχα απενεργοποιήσει τις περιβ. ρυθμίσεις και καλά, αν είναι δυνατόν...)

Κατ' αρχήν καλησπέρα σε όλους!
Να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την κουβέντα γιατί δίνουν απαντήσεις και σε όσους έχουν τον αποκωδικοποιητή (εγώ είμαι αυτός) απλά δεν κάνουν ποστ μιας και όσα μπορεί να τους απασχολούν, λύνονται σχεδόν μέσω των αποριών των άλλων μελών.
Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες από την αρχή ως τώρα και ομολογώ πως τα πλέον πιθανά προβλήματα του pace έχουν απαντηθεί.
Το σημαντικότερο νομίζω πως παραμένει η αδυναμία του να συντονιστεί με άλλον δορυφόρο πέραν του πακέτου νοβα και αυτό μου ειπώθηκε επίσης και όταν κάλεσα στο τεχνικό τμήμα. Το κυριότερο είναι πως δεν είναι σίγουρο αν και πότε θα επιτευχθεί. Άρα αν δεν κάνει για fta κανάλια και από άλλους δορυφόρους τότε το κάνουμε υποπόδιο. :2thumb22sup:

Ούτε για fta από τον ίδιο δορυφόρο κάνει. Αφού δεν έχει δυνατότητα χειροκίνητης αναζήτησης.

Βάζοντας την ανάλυση στο native ή στο original μου δείχνει και στα sd και στα hd κανάλια ανάλυση 576, ξέρει κανείς πώς να το φτιάξω αυτό? δεν θέλω να κάνει το upscale o δέκτης

Βάζοντας την ανάλυση στο native ή στο original μου δείχνει και στα sd και στα hd κανάλια ανάλυση 576, ξέρει κανείς πώς να το φτιάξω αυτό? δεν θέλω να κάνει το upscale o δέκτης

Δεν μπορείς να το αποφύγεις. Ο δέκτης δεν μπορεί να βγάλει την ανάλυση του κάθε καναλιού, και από ότι έχω δει βγάζει και διαφορετική ανάλυση ανά μάρκα.

Και στις 2 ρυθμίσεις στην Philips 9705 δίνει 1080ι, στην Panasonic U20 δίνει 720p, και στην δική σου δίνει 576.

Και εγώ θα ήθελα να μην κάνει το upscale ο δέκτης, αλλά δεν έχω βρει τρόπο.
Βάλε το στο 1080ι, να μην παιδεύεσαι, και χάνεις και το HD άδικα...

εδω και λίγη ώρα αναβοσβήνει συνέχεια το κόκκινο φωτάκι επάνω στον δέκτη που είναι όταν δεχεται εντολές απο το remote. ξέρει κανείς τι είναι?

Εμένα το έκανε αυτό πριν τρεις μέρες.Νόμιζα ότι έκανε αναβάθμιση αλλά......δεν!!!Έμεινα με τη χαρά ότι θα έβλεπα NOVASCOPE....

Γεια σας

Ο pace το τελευταιο καιρο τα χε παιξει νομιζω, παροτι δειχνει μια χαρα (αυτος ειναι ο λογος που ακομα δεν εχω φωναξει το τεχνικο!)
Περα του οτι δε πιανει το eurosport hd (εκανα επιστροφη στις εργοστασιακες ρυθμισεις, hard reset κτλ μα τιποτα) ειναι 2-3 βδομαδες που αρνειτε να δεχτει το κωδικο (1234) για να παω στο 'εγκατασταση' ενω με συχνοτητα μια φορα καθε ωρα νομιζω βγαζει στην οθονη σε τυχαια σημεια και σε μπλε φοντο μια σειρα απο γραμματα (KHFIK ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΑ 7-8)
Εφοσον τα χει παιξει το μηχανημα η αντικατασταση του γινεται χωρις πολλα μα μου απο πλευρα τους;
Τηλεφωνο δε πηρα γιατι ετσι κ αλλιως πρεπει να ρθει τεχνικως να πειραξει το πιατο αφου ακριβεια σηματος και ο αλλος δεικτης το 70% δε το φτανουν!

Ευχαριστω

Το Eurosport HD δεν το δείχνει γιατι προφανώς στη συχνότητα αυτή δεν έχει ικανοποιητικό σήμα, οπότε κάνοντας σάρωση ο δέκτης τη προσπερνάει. Αυτό με τα γράμματα και σε μένα το κάνει, οπότε πρόκειται για κάτι γενικό. Όσον αφορά το pin μήπως κάποιος το έχει αλλάξει;

Εγώ θα σου λεγα να πάρεις να σου κάνουν reset το pin και να ζητήσεις τεχνικό για να ελέγξει το κάτοπτρο επειδή δεν κατεβάζει το Eurosport HD.

εδω και λίγη ώρα αναβοσβήνει συνέχεια το κόκκινο φωτάκι επάνω στον δέκτη που είναι όταν δεχεται εντολές απο το remote. ξέρει κανείς τι είναι?
Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, με ένα reset πάντως δεν μου το ξανάκανε.

Εχεις δικιο με ένα reset λύθηκε μέχρι το επόμενο... Κάνει και σε άλλους κολληματα στο fx και fox?

Καλησπέρα παιδια, εβαλα χθες το πακετο της nova (in a box) με τον 831 και επειδη δεν εχω ξανασχοληθει με δορυφορικά θέματα οπως καταλαβαίνετε ειμαι εντελώς ασχετος.

Οποτε ανοιγω την τηλεοραση και παω στα καναλια της nova (και τα δορυφορικα) το χρώματα της εικόνας έχουν μια πολυ έντονη ροζ απόχρωση και ο ήχος δεν παιζει. Μολις γίνει restart στον αποκωδικοποιητή τοτε επανέρχεται στην σωστη κατάσταση. Βεβαια αμα ξανακλείσω την TV, μολις την ανοιξω παλι αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα.

Ένα αλλο που με παραξένεψε ειναι οτι στα public buckets μου εμφανίζει περιπου 30 καναλια, ενω καθως εψαχνα στο φορουμ διαβασα καπου πως αυτα ειναι γυρω στα 500 (!?). Εκανα scan αλλα και παλι μειναν τα ίδια.

Τα περισσότερα δορυφορικά, πλην αυτα της nova που λειτουργουν κανονικά, δεν μου παιζουν. Μου βγαζει σφαλματα να δω αν έχει βγει καποιο καλωδιο , αν εχει προβλημα το πιάτο κλπ Χαρακτηριστικά τα κανάλια της RAI δε μου παιζουν καθόλου. Οσο για αυτα της mediaset ουτε καν τα βρίσκω.

Υπαρχει καποιος οδηγος που θα καταλάβω τι ακριβως ειναι το hotbird και τι το Astra, ποια καναλια προσφέρουν και αν μπορώ με τον εξοπλισμο αυτο να τα δω?

Ευχαριστω

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Ο δέκτης, τουλάχιστον για την ώρα, κατεβάζει όσα κανάλια βλέπεις στα μπουκέτα. Τα κανάλια της rai δεν μπορείς να τα δεις αυτή τη στιγμή. Με τον εξοπλισμό nova μπορείς να δεις μόνο hotbird.
Κανάλια hotbird
Κανάλια astra

Καλησπέρα !

Έχουμε 2 πακέτα προσφοράς κάρτες/δέκτες στην οικογένεια. Μπορούμε να σταματήσουμε να πληρώνουμε την μία κάρτα και να αλλάζουμε την άλλη κάρτα μεταξύ των δύο δεκτών Pace 831 της Nova?

Όχι, θα πρέπει να μετακινείς τον pace. Εκτός και αν βάλετε multiview.

Όχι, θα πρέπει να μετακινείς τον pace. Εκτός και αν βάλετε multiview.
Ωραία! Δεν αναναιώνουμε τις προσφορές και αφού έχουμε στημένες τις κεραίες παίρνουμε 2 HD FTA μηχανήματα και βλέπουμε σχεδόν ότι και με το Start Pack (όχι τα ελληνικά κανάλια). Σωστά?

Συγνώμη για το offtopic!

Status
Not open for further replies.