NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

YEAAAAAAAAH!!!!!
OYAAAAAAOY!!!
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!
Η nova εδέησε να ενεργοποιήσει τα παιχνίδια. Δουλεύουν κιόλας! Όχι τέλεια βέβαια. Δυο φορές ως τώρα κατά την έξοδο από δύο παιχνίδια κόλλησε ο δέκτης...(ψιλοπράγματα)

.....Η nova υπόσχονταν τα παιχνίδια από το Σεπτέμβρη!!!.
Κατά τα άλλα, από το Γενάρη έχει να φανεί κάποια αναβάθμιση. Κάνένα νέο περί diseq; Τα λοιπά προβλήματα λύθηκαν; Το novascope;

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Αλήθεια είναι, τα παιχνίδια λειτουργούν εδώ και κάνα μήνα. Σε εμένα όσες φορές βγήκα από τα παιχνίδια ο δέκτης δεν κόλλησε ποτέ (μάλλον έτυχε). Οσο για το novascope... ε, σε κάνα χρόνο θα το έχουν φτιάξει και αυτό!!!

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση.
Κι εγώ εδώ και μία εβδομάδα έχω παιχνίδια. Πρόβλημα μου κάνει τελευταία με το EPG του novacinema hd, το οποίο λύνεται αν πατήσω ALT.

Ξέρουμε τώρα που αδειάζει η συχνότητα του Alter (πάει για πτώχευση την Δευτέρα) αν θα μπει το nickelodeon? Ακούσατε τίποτα?

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.
Little, όταν λες πρόβλημα με το epg στο novacinema hd, τί εννοείς; Εχεις πρόβλημα μόνο στο συγκεκριμένο κανάλι ή και σε άλλα;
Όσο για το alter, ας περιμένουμε πρώτα να τελειώσουν οι εξελίξεις και βλέπουμε. Ένα κανάλι του μεγέθους Alter, είναι δύσκολο να κλείσει με την γενική έννοια της λέξης. Το ποιο πιθανό σενάριο είναι η εξαγορά του και η συνέχιση της λειτουργίας του στην ίδια συχνότητα σαν Alter ή με κάποιον άλλο διακριτικό τίτλο!

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Little, όταν λες πρόβλημα με το epg στο novacinema hd, τί εννοείς; Εχεις πρόβλημα μόνο στο συγκεκριμένο κανάλι ή και σε άλλα;
Όσο για το alter, ας περιμένουμε πρώτα να τελειώσουν οι εξελίξεις και βλέπουμε. Ένα κανάλι του μεγέθους Alter, είναι δύσκολο να κλείσει με την γενική έννοια της λέξης. Το ποιο πιθανό σενάριο είναι η εξαγορά του και η συνέχιση της λειτουργίας του στην ίδια συχνότητα σαν Alter ή με κάποιον άλλο διακριτικό τίτλο!
Καθόλου δύσκολο.

Alter TV ----> Real TV (Χατζηνικολάου)

Καλημέρα Χριστός Ανέστη με υγεία πάνω από όλα.
Βασικά έχει ακουστεί και από σελίδες που εργάζονται δημοσιογράφοι του καναλιού πως το Alter πάει για πτώχευση, γιατί τα χρέη υπερβαίνουν τα 500 εκατ. Ευρώ και ο μόνος ενδιαφερόμενος από Κύπρο έκανε τελικά πίσω. Επειδή δεν εκπέμπει ζωντανό πρόγραμμα και δεν θα αργήσει το Εθνικό Συμβούλιο Ρ/Τ να του ζητήσει τα ρέστα είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει πια σωτηρία. Απλά ρωτώ αν ξέρει κανείς ή έχει ακούσει ποιος θα λάβει την συχνότητα. Είχε ακουστεί κάποτε (πριν κανένα χρόνο) ότι το nickelodeon του Ρέστη ήθελε να μπει στη nova, αλλά μέχρι σήμερα δεν είδαμε φως.
Όσο για REAL TV και Kontra παρακαλώ πολύ, φτάνουν τα διεφθαρμένα ΜΜΕ στην Ελλάδα, δεν θέλουμε άλλα!

Και ποιός τους επέτρεψε να φτάσουν τα χρέη τους στα 500 εκ. ευρώ ???

Όλα τα κανάλια είναι χρεωμένα, εκτός από κάτι μικρά και το τηλεάστυ νομίζω. Αλλά είμαστε πολύ offtopic.

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Όλα τα κανάλια είναι χρεωμένα, εκτός από κάτι μικρά και το τηλεάστυ νομίζω. Αλλά είμαστε πολύ offtopic.

Επειδή έγινε πάρτι εκατομμυρίων στο Alter δεν σημαίνει πως όλα τα κανάλια είναι μέσα. Ο Alpha λ.χ. είχε ζημιές 20 εκατ. Ευρώ φέτος, αλλά η μαμά εταιρία RTL είχε κέρδη 1 δις! Το MEGA είχε καθαρά κέρδη σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων. Το Τηλεάστυ του Καρατζαφέρη και το 902 του ΚΚΕ τι έξοδα να έχουν (το χιλιάρι που δίνουν στην Μπεκατώρου το μήνα?). Ας μην αναφέρουμε το χοντρό πάρτι που γίνεται με τα κονδύλια που παίρνουν τα κόμματα από την ΕΕ και από τα θερινά τμήματα της Βουλής.

Όπως και να έχει, αν την συχνότητα του Alter, την πάρει κανένας Κουρής, κανένας Χατζηνικολάου, κανένας Θέμος ή κανένας Τριανταφυλλόπουλος θα μιλάμε κανονικά για σκάνδαλο. Με τι επενδύσεις θα κατέβουν αυτοί όλοι για να πάρουν πανελλαδική άδεια και ποιος θα ξαναπληρώσει τα σπασμένα? Εδώ οι εφημερίδες τους όλες (και το Πρώτο Θέμα) περιμένουν εκλογές μπας και αρπάξουν κανένα εκατομμύριο σε Ευρώ για τις διαφημίσεις των κομμάτων. Για να μην μιλήσουμε για τις κρατικές διαφημίσεις που δεν υπάρχει εφημερίδα που να μην μπορεί να σταθεί χωρίς αυτές.

Για να το μαζέψουμε και να μην πουν για το off-του-θέματος. Την συχνότητα του ALTER στη nova θα έπρεπε να την δώσουν για κανένα Fox Crime :Banane0: ή κανένα nickelodeon :SFGSFGSF:.

Καλησπέρα παιδια,

Τωρα που εφτιαξε κ η ερτ HD καναλι υπαρχει τροπος να το δουμε απο τον pace?
εαν συνδέσουμε το καλώδιο της κεραίας στο RF IN??

ή ειναι κλειδωμένος απο την νοβα για κατι τετοιο?
Προφανώς η TV δεν εχει ψηφιακό δεκτη mpeg4

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Τωρα που εφτιαξε κ η ερτ HD καναλι υπαρχει τροπος να το δουμε απο τον pace?
εαν συνδέσουμε το καλώδιο της κεραίας στο RF IN??

ή ειναι κλειδωμένος απο την νοβα για κατι τετοιο?
Προφανώς η TV δεν εχει ψηφιακό δεκτη mpeg4

Δυστυχώς ο pace δεν έχει επίγειο ψηφιακό δέκτη. Αν συμφωνήσει η νοβα με την ΕΡΤ για την αναμετάδοση μέσω hotbird τότε ναι.

Μαλιστα..αρα ή θα γεμισουμε κουτια ή θα παρουμε καινουργια TV:a0210:

Καλησπέρα σε όλους,
παιδιά βοήθεια. Είμαι από τους συνδρομητές που για την NOVA δεν υπάρχουν (κάτοικος εξωτερικού). Με τις συμβουλές από τα forum ρύθμισα το πιάτο και στην ανίχνευση σήματος είμαι στο 90% με ακρίβεια σήματος 100%. Η κατάσταση σύνδεσης μου λέει ότι είμαι Locked στη συχνότητα 11823 με symbol rate 27500 και τα σχετικά.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Όταν κάνω Σάρωση δικτύων ο δέκτης (NovaBox HD 831) κάνει restart και μένει στο 15% και αποτυγχάνει. Επιστρέφοντας στην ανίχνευση σήματος, βλέπω ότι η στάθμη και η ακρίβεια είναι εκεί που ήταν αλλά χάνει τη συχνότητα και το symbol rate ενώ εξακολουθεί να μου λέει ότι είμαι Locked.

Αν ρυθμίσω σε Off τη τροφοδοσία του LNB και μετά τη βάλω στο auto ξανά, στην ανίχνευση σήματος έχω όλες τις ενδείξεις σωστές!!!! Όλα αυτά χωρίς το πιάτο να κουνηθεί.

Ξέρει κανένας τι παίζει? Φταίει το LNB? Γιατί ανοίγοντας και κλείνοντας το δέκτη, πηγαίνει κατευθείαν στη σάρωση δικτύων? Εννοείται ότι έχω κάνει 50 reset και hard reset! Μήπως δεν έχω κάνει lock το σωστό δορυφόρο? Και αν ναι, τότε η ανίχνευση σήματος θα μου έγραφε συχνότητα 11823 και symbol rate 27500?

Αδέρφια βοήθεια!!!

Ευχαριστώ.

Last edited:

εχω τον Pace 831 Δεκτη

τα καναλια τα ειχε ετοιμασει ο τεχνικος στην Ελλαδα και τον εφερα εδω Αμβουργο και βλεπουμε ....

μπορω να κανω σαρωση και να πιανω Ελευθερα FTA καναλια HD χωρις να χασω και τα Ελληνικα που βλεπουμε Μεγα Αντενα κτλ,;;;;;

Δεν μπορείς να δεις ελεύθερα κανάλια hd γιατί ο δέκτης, για την ώρα τουλάχιστον, λαμβάνει μόνο hotbird.

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Μήπως δεν έχω κάνει lock το σωστό δορυφόρο? Και αν ναι, τότε η ανίχνευση σήματος θα μου έγραφε συχνότητα 11823 και symbol rate 27500?
Μάλλον έχεις στοχεύσει άλλο δορυφόρο (σε αρκετές τροχιακές θέσεις συχνότητες και λοιπά στοιχεία λήψης τυχαίνει να συμπίπτουν).

Καλησπέρα σε όλους,
παιδιά βοήθεια. Είμαι από τους συνδρομητές που για την NOVA δεν υπάρχουν (κάτοικος εξωτερικού). Με τις συμβουλές από τα forum ρύθμισα το πιάτο και στην ανίχνευση σήματος είμαι στο 90% με ακρίβεια σήματος 100%. Η κατάσταση σύνδεσης μου λέει ότι είμαι Locked στη συχνότητα 11823 με symbol rate 27500 και τα σχετικά.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Όταν κάνω Σάρωση δικτύων ο δέκτης (NovaBox HD 831) κάνει restart και μένει στο 15% και αποτυγχάνει. Επιστρέφοντας στην ανίχνευση σήματος, βλέπω ότι η στάθμη και η ακρίβεια είναι εκεί που ήταν αλλά χάνει τη συχνότητα και το symbol rate ενώ εξακολουθεί να μου λέει ότι είμαι Locked.

Αν ρυθμίσω σε Off τη τροφοδοσία του LNB και μετά τη βάλω στο auto ξανά, στην ανίχνευση σήματος έχω όλες τις ενδείξεις σωστές!!!! Όλα αυτά χωρίς το πιάτο να κουνηθεί.

Ξέρει κανένας τι παίζει? Φταίει το LNB? Γιατί ανοίγοντας και κλείνοντας το δέκτη, πηγαίνει κατευθείαν στη σάρωση δικτύων? Εννοείται ότι έχω κάνει 50 reset και hard reset! Μήπως δεν έχω κάνει lock το σωστό δορυφόρο? Και αν ναι, τότε η ανίχνευση σήματος θα μου έγραφε συχνότητα 11823 και symbol rate 27500?

Αδέρφια βοήθεια!!!

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα φίλε,
όπως τα λέει και ο φίλος παραπάνω μάλλον στοχεύεις λάθος δορυφόρο. Εικάζω πως είσαι στις 9 μοίρες, έχει συμβεί και στα καλύτερα σπίτια :D. Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος με τον 831 να το τσεκάρεις, αφού ως κύρια συχνότητα βλέπει την 11823. Σου προτείνω να συνδέσεις στην κεραία έναν απλό δέκτη (αν έχεις) και να προσπαθήσεις να στοχεύσεις το κανάλι της Βουλής (η συχνότητα πρέπει να είναι η 12169). Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η εξής σελίδα http://www.dishpointer.com/
Εδώ θα δεις ακριβώς προς τα που πρέπει να κοιτάει το πιάτο σου. Διαφορετικά φέρε έναν τεχνικό, συνήθως έχουν τα μηχανήματα τους και μπορούν να σου παρέχουν 100% ποιότητα σήματος. Για να μπεις στον κόπο να αγοράσεις συνδρομή, να κουβαλήσεις δέκτη + κουτί στο εξωτερικό, κάνε και τον παραπάνω κόπο. Άντε να σου πάρει 50 Ευρώ, παραπάνω δεν φαντάζομαι...
Να ρωτήσω κάτι, τι τηλέφωνο πήρες για να ενεργοποιηθείς? Το 18345 έχει κάνει αρκετά forums Ανάστα ο Κύριος.

Status
Not open for further replies.