NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

mporoyme na doume allous doryforous mesw pace ektws hotbird?

Ο δέκτης είναι εγκεκριμένος για λήψη hotbird (δες το λογότυπο στο κάτω μέρος του χαρτονιού... λέει Eutelsat και με μικρά γράμματα Hotbird 13 East). Άρα ούτε πρόκειται μελλοντικά να ενεργοποιηθεί το diseqc, εδώ ο δέκτης προβληματίζεται με το φόρτωμα των 200 υποσχόμενων ελεύθερων καναλιών του Hotbird, με Astra θα αρχίζει να χορεύει τσάμικο.

Φυσικά είναι σίγουρο πως η nova θα σκαρφιστεί κανένα nova multipiato οπότε θα πληρώνεις 7,99 για να έχεις astra+hotbird.

Το καλύτερο είναι πραγματικά να βάλεις δίσκο μόνο για nova και να πιάνεις όσους δορυφόρους θες με άλλη εγκατάσταση.

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Γειά σας κι από εμένα!

Πήρα την προσφορά 2play + start pack με 41.24 ευρώ/μήνα για ένα χρόνο και μου έδωσαν δωρεάν τον δέκτη NovaBox HD 831 και το πιατάκι της nova.Στη συνέχεια ίσως πάρω και τον NovaBox HD PVR 865 και να προχωρήσω σε εγκατάσταση multiview.

Θέλω να ρωτήσω ποιά είναι η τελευταία έκδοση στο λογισμικό που θα πρέπει να έχω κάνει εγκατάσταση πριν τους πάρω τηλέφωνο για ενεργοποίηση της κάρτας?

Γενικά πέρα από τη σύνδεση του δέκτη με το LNB,υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω πριν πάρω τηλέφωνο για ενεργοποίηση στη nova?!

Ευχαριστώ πολύ!

Re: Nova HD Pace 831

Η τελευταία έκδοση είναι η 16/10, αλλά είτε την κάνεις πριν είτε μετά την ενεργοποίηση δεν παίζει ρόλο.

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Η τελευταία έκδοση είναι η 16/10, αλλά είτε την κάνεις πριν είτε μετά την ενεργοποίηση δεν παίζει ρόλο.

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε Γιώργο!

Αν είναι εύκολο να μου υπενθυμίσει κάποιος που στο μενού κοιτάω τι έκδοση λογισμικού έχει αυτή τη στιγμή ο δέκτης και επίσης που πάω για να εγκαταστήσω την τελευταία έκδοση.

Ευχαριστώ!

Για να δείς ποιά έκδοση έχει ο δέκτης σου θα πας στο
MENU->Ρυθμίσεις->Τεχνικές ρυθμίσεις->Πληροφορίες->Γενικές Πληροφορίες

και θα κοιτάξεις την γραμμή με αριθμό 8 που λέει Load Ver/Var και δίπλα της θα γράφει την έκδοση πχ 4/10 ή 10/10.

Για αναβάθμιση θα πας στις Τεχνικές Ρυθμίσεις επιλέγεις Αναβάθμιση αποκωδικοποιητή και ΟΚ

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Για να δείς ποιά έκδοση έχει ο δέκτης σου θα πας στο
MENU->Ρυθμίσεις->Τεχνικές ρυθμίσεις->Πληροφορίες->Γενικές Πληροφορίες

και θα κοιτάξεις την γραμμή με αριθμό 8 που λέει Load Ver/Var και δίπλα της θα γράφει την έκδοση πχ 4/10 ή 10/10.

Για αναβάθμιση θα πας στις Τεχνικές Ρυθμίσεις επιλέγεις Αναβάθμιση αποκωδικοποιητή και ΟΚ

1. Τα έμπειρα μέλη του φόρουμ συστήνουν να προχωρήσουμε στην τελευταία τελευταία τελευταία αναβάθμιση ή να μείνουμε σε κάποια παλιά;

2. Η τελευταία είναι η 16;

Σας ευχαριστώ πολύ.

Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει το δέκτη με όλες τις versions απο την 4/10 και μετά μέχρι και την τελευταία (16/10) και δεν έχω δει διαφορά στην λειτουργία του αφου τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί εδώ παραμένουν.
Ίσως κάποια να ενεργοποίούσε/βελτίωνε το multiview ή το nova plus ή κάτι τέτοιο αλλά εγώ δεν χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες αυτές οπότε δεν ξέρω...

Καλύτερα βέβαια περίμενε και την άποψη και άλλων μελών του φόρουμ που μπορεί να έχουν ψαχθεί περισσότερο.

Re: Nova HD Pace 831 συνδεση

O 831 της Νοva , εχει εξοδο hdmi και scart .Eχω μια παλια sony 23 klv-23m1 (1366χ768, χωρις hdmi αλλα με component) στο εξοχικο , ποια θα ηταν η καλυτερη συνδεση για να παρω το μεγιστο σε ποιοτητα scart σε scart η μηπως scart σε component ??????

Και τα δύο ξεκινάνε απο scart, τι ψάχνεις..

Να κάνω μια ερώτηση...στον Edision Agus Mini 2in1 ip δίνω έξοδο εικόνας και από CVBS και από HDMI Μπορώ να το κάνω αυτό και από τον Pace 831 ή θα καψει φλάντζες?

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Να κάνω μια ερώτηση...στον Edision Agus Mini 2in1 ip δίνω έξοδο εικόνας και από CVBS και από HDMI Μπορώ να το κάνω αυτό και από τον Pace 831 ή θα καψει φλάντζες?

Έχω δοκιμάσει ταυτόχρονη σύνδεση hdmi και scart και ήταν όλα οκ.
Υποθέτω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα και στο composite+hdmi...

Δεν έχει σχέση ποιον δορυφόρο κοιτάει στο κέντρο το πιάτο με το ποιος είναι στο diseqc θέση 1. Μπορείς να κεντράρεις Astra αλλά το LNB του hotbird να είναι στη θέση 1 του diseqc.
Τελικά είπα να το ρισκάρω λιγάκι και όντως λειτουργεί και με diseqc στη θήρα 2 στο diseqc 1.0 Όλα ΟΚ.

Παιδια καλησπερα.
Εγκατέστησα σε φίλο το δεκτη και το κάτοπτρο και το σήμα που έχω είναι 87% ενω το quality 100%.
Είναι οκ τα νούμερα αυτά;
Επίσης ο φίλος θέλει να στέλνει ασύρματα την εικόνα σε μια δεύτερη τηλεόραση μεσα στο σπίτι.Πηρε μάλιστα ένα video sender της illusion (avill2).
Γίνεται αυτό?
Ευχαριστώ.

Τελικά είπα να το ρισκάρω λιγάκι και όντως λειτουργεί και με diseqc στη θήρα 2 στο diseqc 1.0 Όλα ΟΚ.

δουλευουν τα diseqc τελικα? μπορεις να δεις 2 δορυφορους απο τον pace?

Παιδιά, έχω πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση (16). Τα ελεύθερα κανάλια ξαφνικά χάνονται. Το κακό ξεκίνησε από την προηγούμενη αναβάθμιση, όπου μου το έκανε κανα δυο φορές στην αρχή. Μετά τη 16 μου το κάνει συνέχεια. Δε φτάνει που για να βρει όλες τις υπηρεσίες (περίπου 600) χρειάζεται να γίνουν πολλές σαρώσεις, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (και απώλεια όποιων ρυθμίσεων χρήστη) κτλ, αφού βρεθούν τα κανάλια χάνονται ξαφνικά (ακόμα και μετά από λίγα λεπτά). Μου συνέβη μετά από επιτυχημένη σάρωση δικτύων και εγκατάσταση καναλιών σε ομάδες Favorite να επιλέξω αμέσως ένα τέτοιο κανάλι να παρακολουθήσω και αυτό χάθηκε ενώ έπαιζε σε λιγότερο από ένα λεπτό. Στο δε public bucket δείχνει 1,2,3...25,405,406... Το πρόβλημα έχει αναφερθεί ξανά πρόσφατα, εγώ πάντως το πρόσεξα για πρώτη φορά μετά την προηγούμενη αναβάθμιση, αλλά όπως είπα "'εστρωσε" μετά από μερικά reset και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τώρα ότι και να κάνω δε γίνεται τίποτα πια.
Πήρα τηλέφωνο στη NOVA. Μου μίλησε κάποιος κύριος Σ. και όταν του ανέφερα το πρόβλημα μου είπε με σιγουριά ότι έχει κουνηθεί το πιάτο. Τώρα πώς γίνεται μια αναβάμιση να κουνάει remotely ένα πιάτο ας μας απαντήσει κανένας Ισαακ Ασίμοφ. Μετά από πολλή συζήτηση μου συνέστησε να πάω το δέκτη σε τεχνικό. Θα τον πάω, αν και είμαι βέβαιος ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε, αφού το πρόβλημα βρίσκεται στο λογισμικό και ο ίδιος δε θα φτιάξει άλλο. Εκτός πια κι αν υπάρχει κάποιο άλλο hardware πρόβλημα και δεν κάονται καλά οι αναβαθμίσεις...
Ο εν λόγω κύριος πάντως δεν ήθελε να ακούσει τίποτε από αυτά που του λέω, παρά μονο να μου λέει το ποιηματάκι που του έμαθαν στο help desk. Έχω πετύχει πιο συννενοήσιμους και πιο δεκτικούς στο help desk. Στο κάτω κάτω καλοπροαίρετα τηλεφώνησα για να αναφέρω πρόβλημα και όχι να τους μαλώσω, αλλά στο τέλος έκλεισα το τηλέφωνο εκνευρισμένος.

Status
Not open for further replies.