NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Nova HD Pace 831

οχι petasis δεν τον χαριζω στη νοβα γιατι και αυτοι σε οικονομικα δυσκολους καιρους δεν χαριζονται σε κανεναν!!! Και απο την αλλη νομιζουν οτι ειμαστε προβατα ανοιγοντας-κλεινοντας την πορτα οπως θελουν αυτοι,αλλα το καλο το προβατακι ξερη και αλλο πορτακι!!! Ελπιζω να μην γινομαι εριστικος απλα την γνωμη μου εκφραζω!

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

οχι petasis δεν τον χαριζω στη νοβα γιατι και αυτοι σε οικονομικα δυσκολους καιρους δεν χαριζονται σε κανεναν!!! Και απο την αλλη νομιζουν οτι ειμαστε προβατα ανοιγοντας-κλεινοντας την πορτα οπως θελουν αυτοι,αλλα το καλο το προβατακι ξερη και αλλο πορτακι!!! Ελπιζω να μην γινομαι εριστικος απλα την γνωμη μου εκφραζω!

Εγώ το είπα επειδή έλεγες ότι πάει για πέταμα. Τουλάχιστον στείλε τον στην ανακύκλωση.

Re: Nova HD Pace 831

εμενα τα στατιστικα μου ειναι 55% και 90% αντιστοιχα. χωρις καποιο ιδιαιτερο προβλημα. μπορει το 55% να ανεβει και αλλο? για ψυχολογικους λογους?

τελικά τι γινεται με το novascope? καταφερατε να το λειτουργείσεται.εμενα μονο ήχο βγάζει

Απάντηση: Nova HD Pace 831

αλλα το καλο το προβατακι ξερη και αλλο πορτακι!!! Ελπιζω να μην γινομαι εριστικος απλα την γνωμη μου εκφραζω!
Εριστικός όχι, απλώς χάνεις κάθε δίκιο από εκείνο που πιθανόν έχεις...

παιδιά μια ερώτηση και απο μενα...(ισως χαζή)
έχω συνδέσει τον Pace με hdmi με την τηλεορασή μου και τώρα θέλω να συνδέσω ενα av-sender στο scart του δεκτη για να βλέπω και σε ένα άλλο δωμάτιο, θα έχω καμμιά επίπτωση στην ποιοτητα της εικονας που παίρνω απο το hdmi?
για το άλλο δωμάτιο φυσικα δεν με ενδιαφέρει η top ποιότητα...

ευχαριστω πολυ

βαζω την κεραια στο rf in και το rf out σε μια τηλεοραση. σκαναρω για καναλια και οταν τελειωσει εχω το εξης προβλημα. τα ψηφιακα σαν θεσεις τα εχει βρει αλλα στην τηλεοραση βγαζει "χωρις σημα". και ολα τα αναλογικα ειναι με χιονια. πρακτικα δεν βλεπεται κανενα. αν βαλω την κεραια σκετη στην τηλεοραση τα καναλια δουλευουν κανονικα. το δοκιμασα μηπως και δεν ηταν καλο το σημα. παιζει να ειναι προβλημα του 831? να πω εδω οτι ειναι του κουτιου.

βαζω την κεραια στο rf in και το rf out σε μια τηλεοραση.

για ποιο λογο να βαλεις την κεραια στον 831 ? απ'ευθειας στην τηλεοραση βαλτην .

Απο οαο ξερω ο δεκτης δεν ειναι combo για να παιζει τα ψηφιακα.. Η μηπως λεω μλκιες;

Σωστά τα λες, το rf out υπάρχει για να δώσει εικόνα σε μία συχνότητα (πχ. 36 ) στην δεύτερη τηλεόραση.

επειδη μου εχουν πει οτι γινεται, γι' αυτο ρωταω. στην ουσια εγω θελω απλως να περναει το απλο τηλεοπτικο σημα (οχι το δορυφορικο) μεσα απο κουτι. οπως γινοταν και με το παλιο αναλογικο.

Έχω νομίζω την πρότελευταία αναβάθμιση (10/14). Αν κάνω update θα μου προκύψουν θέματάκια?

Η τελευταια δεν ειναι η 16/10 ; αν ναι δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα..

εχω παρατηρησει οτι στις ζωντανες μεταδοσεις ο δεκτης πεταει ενα γκρι παραλληλογραμμο κουτακι για περιπου5-6 δευτερολεπτα πηγαινει περα δοθε στην οθονη και γραφει "EDKELINQ" ή κατι τετοιο...Ξερετε τι μπορει να ειναι?

Status
Not open for further replies.