NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση παιδια; Μου αλλαξανε λογω βλαβης αποκωδικοποιητη και δεν συγκρατησα τον αριθμο της. Και κατι ακομη στον προηγουμενο εκανα προσωπικο μπουκετο και εβαζα τα καναλια οπως ηθελα ενω τωρα τα βαζει με την αριθμητικη σειρα που τα εχουν στο μπουκετο nova.Καποια λυση;

Να αναβαθμίσεις στην τελευταία διαθέσιμη αναβάθμιση;

Δεν θα επρεπε να το φανταζεσαι φιλε αν διαβαζες το manual της samsung.Aλλου πασχει ο δεκτης αλλα οχι κι ετσι...

Δεν σε κατάλαβα ακριβώς. Το manual αναφέρει για τις συσκευές που παίζουν ότι είναι οι samsung. Παίζει όμως και το SONY PS3 που έχω και δουλεύει το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης κανονικά με την κονσόλα.

Μονο σου το λες.. Παιζουν μονο οι συσkευες που εχουν anynet.

Δεν εμφανίζονται στην λίστα τα HD

Παίδες καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Σήμερα τα φτησε ο παλιός μου δέκτης και πήρα την απόφαση να πάρω τον 831.
Τον συνδέω λοιπόν κάνω την αναβάθμιση γίνεται και η ενεργοποίηση και όλα οκ!
η μάλλον όχι όλα οκ!

Δεν εμφανίζει στην λίστα τα HD κανάλια πέρα από αυτό της ERT.
Παίρνω τηλέφωνο μου λένε να κάνω restart / reset κλπ και πάλι τίποτα.

Μέχρι το πρωι στον παλιό δέκτη τα εμφάνιζε στην λίστα και απλά δεν έδειχναν τίποτα.

Σε κάποια φάση λοιπόν μου λένε να πάω στην βοήθεια και να τους διαβάσω την ένδειξη : 8. Load/Var : 23/10
Και μου απάντησαν ότι πρέπει να έρθει τεχνικός για το πιάτο.

Έχετε καμμια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

Φιλικα,
Κώστας

Re: Δεν εμφανίζονται στην λίστα τα HD

Αν δεν δουλέψει με την σάρωση, τότε θέλει όντως ελεγχο το πιάτο.

Αν δεν δουλέψει με την σάρωση, τότε θέλει όντως ελεγχο το πιάτο.

Δοκίμασα 3-4 σαρώσεις αλλά τίποτα.
Τι ρύθμισμα χρειάζεται το πιάτο;
Καλύτερο σημάδεμα; :)

Ναι, κάνε δοκιμές αν μπορείς αλλιώς φώναξε τεχνικό.

Λιγο ειναι. Σταθμη κοντα στο 80% και ακριβεια 90-100% για ολες τις συχνοτητες.

Θες καλυτερη στοχευση.

Καλησπέρα σε όλους .

Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη παιδιά αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα αλλά διάβα 100 σελίδες ποστ μεχρι που πόνεσαν τα μάτια μου και δεν βρηκα κατι.

Το πρβλημα μου είναι το εξής, πριν κανα μήνα χωρίς να γνωρίζω πως και γιατί εξαφανίστηκαν όλα τα hd κανάλια (εκτός της ΕΡΤ HD) απο τη λιστα καναλιων. Όταν λέω εξαφανίστηκαν εννοώ ότι δεν εμφανίζονται καν στη σχετική λίστα (π.χ. απο το 210 πηδαει στο 302 που είναι το NS1, to NS1 HD που ήταν στη θέση 300 πλεον δεν υφίσταται.

Το ίδιο ισχύει για όλα τα hd κανάλια, οι θέσεις τους χάθηκαν. Όλα τα άλλα εμφανίζονται κανονικά.

Δοκίμασα δεκάδες σαρώσεις, δοκίμασα πολλά hard reset τίποτα. Δόκιμασα ως έσχατη λύση να μιλήσω και με το τηλ.κεντρο της ΝΟΒΑ (μην ρωτάτε καν...)

Εν τω μεταξύ 1 χρόνο ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Έχεις κανείς κάποια ιδέα? Μέχρι και βουντού είμαι διατεθημένος να δοκιμάσω πλέον.

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Κάτι τρέχει με τη λήψη της συχνότητας 12130, H, 27500, 3/4. Σε τι επίπεδα είναι το σήμα στις υπόλοιπες συχνότητες; Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

Δοκιμασες να κανεις καλυτερη ληψη απο το πιατο;τι σταθμη σηματος εχεις; Ακριβεια σηματος;

Δοκιμασες να κανεις καλυτερη ληψη απο το πιατο;τι σταθμη σηματος εχεις; Ακριβεια σηματος;
Καλημέρα σας παιδία.

Η αλήθεια είναι ότι Το πιάτο είναι σε περίεργο σημείο και δεν πιάνει πολύ καλό σήμα.

Η στάθμη σήματος είναι συνήθως κοντά στο 77% και η ακρίβεια στο 45-50%.

Τόσο καιρό όμως δεν είχα κανένα πρόβλημα. ΝΑ δοκιμάσω να κουνήσω το πιάτο η θα τα χάσω όλα?

Όπως αντιλαμβάνεστε , δεν είμαι και πολύ σχετικός, ψάχνοντας στο internet είδα όντως ότι τα hd κανάλια είναι στη συχνότητα 12130 αλλά κάνοντας σάρωση δεν βλέπω να κάνει αναζήτηση σε αυτή ποτέ.

Και ναί η απόλυτη βλακεία νίκησε πάλι, πήγα κούνησα τη κεραία και φυσικά τα χάσαμε όλα.

OMG και ε lol, and now what? Τεχνικός ?

Βάλε το πάλι στην αρχική θέση. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Αν έχεις μια μικρή τηλεόραση και ανεβάσεις τηλεόραση και δέκτη στην ταράτσα, δεν είναι δύσκολο να το βρεις μόνος σου, κάνοντας μικρές κινήσεις του πιάτου από την αρχική του θέση.

Και ναί η απόλυτη βλακεία νίκησε πάλι, πήγα κούνησα τη κεραία και φυσικά τα χάσαμε όλα.

OMG και ε lol, and now what? Τεχνικός ?
Αν είναι να φωνάξεις τεχνικό, πειραματίσου λίγο ακόμα. Κούνησε την με άτομο μπροστά στην τηλεόραση να βλέπει την ένδειξη σήματος. Εγώ έστησα τη δικιά μου έτσι, κοιτώντας που κοιτούν τα πιάτα των γειτόνων.

Status
Not open for further replies.