Πρόσφατα πήρα το πακέτο των 300 ευρω με τα αθλητικά ενω πρώτα ειχα το start pack..
Ερώτηση: μπορω να αλλάξω δεκτή με κάποιον αλλου του εμπορίου με περισσότερες επιλογές?
Ερώτηση: πως μπορω να βάλω τα κανάλια με την σειρά που εγω θέλω στον δεκτή της nova?
καλησπερα
μου εμφανισε το εξης μηνυμα----->''ελεγξτε το καλωδιο της κεραιας ή αλλιως καλεστε το κεντρο νοβα'' ...εχω κανει ελεγχο η κεραια ειναι οκ...αφου λαμβανω ολα τα ελευθερα καναλια του δορυφορου εκτος τα συνδρομητικα του πακετου νοβα....!!!!! υπαρχει καποια λυση...?
Ευχαριστω
Γεια σας παιδια........Το rf modulator του pace βγαζει χαμηλό ήχο ή είναι ιδέα μου?
Στο κανάλι 38 πάντως βγάζει πιο πολλά db από όλα τα υπόλοιπα κανάλια.............
Χαιρετω το forum... Απο οτι εχω καταβει ο (Novabox HD) Pace 831 λειτουργει σαν υβριδικος δεκτης δορυφορικου και επιγειου ψηφιακου σηματος σωστα? Αν τα εχω καταλαβει καλα η ερωτηση μου προς τους γνωστες ειναι...αν υποθεσουμε οτι εχουμε εναν τετοιο δεκτη χωρις συνδρομη nova αυτος θα λειτουγει σαν δεκτης ελευθερων δορυφορικων και ψηφιακων καναλιων ή χρειαζεται απαραιτητα την καρτα της nova-συνδρομη για να λειτουργησει?
Λογικά, χωρίς κάρτα θα πιάνει τα ελεύθερα δορυφορικά (όχι όλα στον hotbird αλλά αυτά που πιάνει και με την κάρτα ενεργή), και τα επίγεια (αν έχεις αγοράσει το usb stick που περιέχει τον δέκτη DVB-T και πωλείται χωριστά, εκτός και αν αγοράσεις το νόβα επίγεια).
Δεν το έχω δοκιμάσει στην πράξη όμως. Τα επίγεια DVB-T τα πιάνει σίγουρα χωρίς ενεργή κάρτα (δοκιμασμένο).
Ευχαρστω! Και κατι αλλο... Ο αποκωδικοποιητης (μαζι με το stick) λαμβανει και τα επιγεια και τα δορυφορικα ψηφιακα καναλια ταυτοχρονα ή αυτο το usb stick μετατρεπει το επιγειο σε δορυφορικο σημα για να το "δει" ο Pace, οποτε εχεις 2 επιλογες: 1)μονο επιγειο(με το stick),2)μονο δορυφορικο(χωρις το stick)?
Και ακομα, λαμβανει fullHD σημα(1080p/i) η απλο HD(720p)?
Δεν γίνεται κάποια μετατροπή, είναι 2 ανεξάρτητοι δέκτες. Μπορείς να δεις και δορυφορικά και επίγεια χωρίς να πειράξεις κάτι από συνδέσεις.
Θες 2 κεραίες (δορυφορική + επίγεια). Ο δέκτης δίνει μέχρι 1080i/50 Hz.
Πως μπορω να βαλω στη σειρα τα αγαπημενα μ καναλια; Ο μονος τροπος ειναι να τα τικαρω με την σειρα π τα θελω; Δεν μπορω αφου μπουν στη λιστα να αλλαξω σειρα μεσα στη λιστα;