NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Έχουνε εξαφανιστεί απο τον δέκτη μου τα δύο κανάλια Eurosport ξαναέκανα σάρωση μήπως και έρθουν αλλά τίποτα έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα;

Last edited by a moderator:
Ναι. Ξανα κάνε σάρωση και θα σου τα βγάλει με τη δεύτερη φορά.

Κάτι σχετικό! εμένα μου ζητάει pin για την σάρωση (επιλογή σάρωση δικτύων), υπάρχει κάποιο κοινό pin ή είναι διαφορετικό για κάθε αποκωδικοποιητή; δεν έχω αλλάξει τίποτα εγώ.

καλημερα

ξερεις κανεις εαν στον δεκτης 831hd ηι εξοδο rca λειτουργει μονο σαν mono audio παρολο που εχει επιλογη (stereo-mono)
γιατι τον εχω συνδεσει με ενα stereo modulator s band αλλα στην τηλεοραση μου δειχνει σημα mono audio?

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω πόσταρει. Δυο φορές γιατί έχω δυο modulator lemco mod4στ. Ένα για ΟΤΕ και ένα για νοβα .Με τον κό λεμπιδακη της λεμκο που μίλησα μου είπε ότι δίνει σήμα στερεο. θα δώσε πως μπορώ να βάλω μανουάλ στερεό στην τβ πάντως στα αλλά αναλογικά κανάλια δείχνει στερεο

ρε παιδια μου χαθηκαν το novasport 3 και 6 τι να κάνω; εκανα 15 reset! και σαρώσεις!

ρε παιδια ο δεκτης γιατι τρελενεται οταν ειναι στις περιβαντολλογικες ρυθμισεις? Δεν ανοιγει με τιποτα και οταν ανοιξει δεν πιανει τα καναλια, θελει εργοστασιακες ρυθμισεις και να τα βγαλεις για να στρωσει... Παντα τα βγαζω αλλα καμμια φορα το ξεχναω οταν παω να δω εχει μπει κανα καινουργιο καναλι και ψαχνω αρκετη ωρα μεχρι να καταλαβω οτι ειναι αυτο...

Αυτο λεω σχεδον παντα το βαζω, αλλα μπορει καμμια φορα να το ξεχασω και δεν ανοιγει με τιποτα ακομα και απο το power κανει μια ωρα να πιασει. Και επειδη πολλες φορες αργει και φυσιολογικα να βρει σημα, αρχιζω και ψαχνω μεχρι που καταλαβαινω οτι ειναι οι περιβαλλοντολογικες...Πολυ περιεργο αυτο...

οποτε αν καταλαβα απο αλλα post που ειδα αν τις βαλω στο οχι το αποδικωποιητη τον κλεινω δεν τον αφηνω ανοιχτω???

ευχαριστω φιλε.. παντωσ τα ειδα ολα εδω και μια εβδομαδα απο τον αερα ηρεσ τεχνικος 2 φορεσ σε 5 μερες λογο του αερα εε την δευτερη φορα μου μετακινησαν το πιατο δηλαδη προχθες τωρα ελπιζω να ειναι ολα οκ.. νεος ειμαι σε αυτο που λεγεται νοβα την εβαλα τον αυγουστο του 2012 λογο προσφορα παε 300 ευρο διαφορετικα ουτε να το σκεφτομουνα.. ετσι που εινα ιτα πραγματα ουτε γηπεδο πας ουτε καφετερεια σπιτι και σπιτι αντε να παρει το πρωταθλημα οτε που ειναι πολυ πιο φθηνος και προσφερει περισσοτερα

Status
Not open for further replies.