Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.
Δεν έχω διαβάσει ολόκληρο το θρεντ (καποια μερη του όμως ναι) λόγω μεγεθους και δεν μπορεσα να βρω αναφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Οπότε ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν έχει αναφερθεί/λυθει και να με παραπέμψετε εκεί

Εβαλα κι εγώ για πρώτη φορά nova (3play) κι εδώ και λίγες εβδομάδες το έχω. Εξ' αρχής αντιμετωπίζω, με τυχαίο ρυθμό εμφάνισης, το εξής πρόβλημα: ενώ παρακολουθώ κάποιο κανάλι κανονικά (απο το πακέτο της Νοβα) μετά άπο κάποια ώρα η λήψη σταματά με error 101 ή 30 (άρα θέμα κωδικοποίησης). Το έχουμε αναφέρει εξ αρχής στην εταιρια, ο δέκτης είναι αναβαθμισμένος, η κάρτα επίσης (και ειναι καινουρια και τα 2), οι περιβαλλοντολογικές στο off, το σημα μόνιμα 100% ποιότητα και >95% ισχύς (συνηθως 96 η 97), με 80αρι πιατο. Έχουν αλλάξει και τον δέκτη και την κάρτα, έχουν γίνει factory resets και στον πρώτο δέκτη και σε αυτον με τον οποίον τον αντικατέστησαν, και το θέμα συνεχίζεται.
Ερωτήσεις:
Το αντιμετωπίζουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα; Αν όχι τότε τι άλλο μπορεί να φταίει; Αν πάλι είναι κάτι "συνηθισμένο" και μόνιμο σε όλους, δεν είναι ξεκάθαρη κοροϊδία της εταιρείας που δε μπορεί να παρέχει απροβλημάτιστα την υπηρεσία που υπόσχεται;
Δυστυχώς δεν είχα μέχρι τώρα καθόλου εμπειρία σε δορυφορική τηλεόραση και όλα τα παρελκόμενα, οπότε μπορεί κάποια από αυτά που λέω να ακούγονται noob-stuff και βέβαια δεν γνωρίζω ακριβώς πώς λειτουργούν οι τεχνολογίες κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούνται, αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα πηγάζει απο εκεί...
Υπάρχει κάτι άλλο που να μπορώ να κάνω;