NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Άμα κάνω μια εργοστασιακή επαναρύθμιση και ξανα σκαναρω τα καναλια μετά θα πιάνω περισσότερα free κανάλια και ιδίως HD?
Απο τότε που τον εχω >2 χρονια δεν το εχω κάνει ποτέ

μονο τα hd.ολα και στις περισσοτερες μεταδοσεις,εχουν 5.1 dd. ρυθμισεις>τεχνικες ρυθμισεις>ρυθμισεις τηλεορασης>ρυθμισεις ηχου>εξοδος 5.1>passthrough
Αυτές τις ρυθμίσεις έχω. μπαίνω σε κάποια HD (πακέτο starter έχω) και βλέπω στον AV το σηματάκι "dolby digital" και DOLBY PL αλλά μόνο 2 κανάλια out από τον 831, τα οποία γίνονται 5.1 στην έξοδο από το dolby pl του AV. Δεν θα έπρεπε να βλέπω 5.1 στην είσοδο και 5.1 στην έξοδο, όπως σε ταινία από dvd ας πούμε;

Επεξεργασία:
βρήκα τι "φταίει". Δεν εκπέμπουν τα κανάλια πραγματικό 5.1, σε eurosport HD εμφανίστηκε κανονικά το 5.1 και από την είσοδο του av...

Last edited by a moderator:
το starter έχει ελάχιστα hd δωρεάν...(5-6). Απ' αυτά φαίνεται πως μόνο το eurosport hd εκπέμπει 5.1 hd (συνήθως κλειδωμένο το έχουν κι αυτό και μερικές φορές το ανοίγουν).
Τώρα για 5.1 στην ΔΤ χλωμό το κόβο, θα δω σε καμιά μετάδοση αν πετύχω τι γίνεται.

παιδια μια ερωτηση.τελευταια δεν παιζει το espn hd kai espn2 .εκανα σαρωση τίποτα,οταν εκανα αναβαθμηση αποκωδικοποιητη τα βρηκε κανονικα και την αλλη μερα χαθηκαν παλι.ξερετε τι παιζει ?

Last edited by a moderator:
Ε και συ αμεσως! ESP εννοει ;) Παιζουν παντως. Στη χειροτερη κανεις το μονο που παιρνει αυτος ο δεκτης... επαναφορα εργοστασιακων.

Menu-Ρυθμισεις-Τεχνικες Ρυθμισεις-Εγκατασταση-1234-Εργοστασιακες Ρυθμισεις

αν επαναφερω εργοστ.ρυθμισεις τα καναλια που τα εχω σε μπουκετα τα χανω και θελουν παλι απο την αρχη ?

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

αν επαναφερω εργοστ.ρυθμισεις τα καναλια που τα εχω σε μπουκετα τα χανω και θελουν παλι απο την αρχη ?

Για να μην χασεις τα μπουκετα που εχεις δημιουργησει πας μενου-ρυθμισεις-τεχνικες ρυθμισεις-εγκατασταση-1234 - σαρωση δικτυων

μια ερωτηση θελω να κανω εγγραφη οτι βλεπω στον 831 στο pc μου και θελω να αγορασω μια καρτα (pci η usb) tv για το pc και να τη συνδεσω με το rf out του αποκωδηκοποιητη.

εχεις κανεις υποψη του καποια καρτα tv (pci η usb) που να κανει σιγουρα αυτη τη δουλεια?οσο πιο οικονομικη καλυτερα.

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά 1)έχω πρόβλημα με το τηλε χειριστήριο του αποκωδικοποιητη... Αλλά πατάω και άλλα κάνει... Είναι θέμα κοντρόλ? Αν ναι υπάρχουν στο εμπόριο κάποιο που να δουλεύει σωστά? 2)αργεί πολύ το tv guide να μου εμφανίσει το πρόγραμμα... Είναι θέμα πιάτου η γενικό? Να αναφέρω ότι έχω ακρίβεια σήματος 90% και στάθμη σήματος 73%.

Status
Not open for further replies.