NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Μπορώ με κάποιο τρόπο να χρησιμοποιήσω τη θύρα USB για να δω ταινίες ή να γράψω κάτι από την τηλεόραση;

Η θύρα αυτή προς το παρόν είναι μόνο για το usb dongle dtv της επίγειας ψηφιακής. Δεν παίζει για άλλη χρήση. Επίσης και η θύρα ethernet δεν χρησιμοποιείται.

Ο αποκωδικοποιητής είναι σε περιοχή που δεν έχει ψηφιακό σήμα, μπορώ να αγοράσω κάτι και να κάνει εγγραφή από την τηλεόραση;

Last edited by a moderator:
έχω μια ερώτηση, δεν ξέρω αν πρέπει να την γράψω εδώ: έχω συνδέσει τον 831 με coaxial με τον av, βλέπω στον av όμως μόνο digital 2.0 (τον οποίο ο av μετατρέπει σε 5.1). Εκπέμπει κανένα κανάλι της nova πραγματικό 5.1;

μονο τα hd.ολα και στις περισσοτερες μεταδοσεις,εχουν 5.1 dd.
ρυθμισεις>τεχνικες ρυθμισεις>ρυθμισεις τηλεορασης>ρυθμισεις ηχου>εξοδος 5.1>passthrough

Καλημέρα. Μπορώ να συνδέσω έναν ψηφιακό αποκωδικοποιητή Crystal Audio Premium HD στον 831HD?
Αν ναι, μπορώ να κάνω εγγραφές στον CA?
Μπορώ απο το RF out του 831HD να στείλω σε άλλη τηλεόραση;

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

το rfout του 831,δινει uhf συχνοτητα,οποτε ο επιγειος ψηφιακος δεν την βλεπει.
απο το rfout του 831 μπορεις να δωσεις σε αλλη Tv,μεσω συχνοτητας,την οποια μπορεις και να αλλαξεις μεσω του μενου του 831.
εννοηται βεβαια,οτι βλεπεις στην 1η θα βλεπεις και στην 2η τηλεοραση.

απο usb πως?ετσι κι`αλλιως η usb του 831 δουλευει μονο με το usb στικακι και μονο της nova.
οι τροποι που μπορεις να κανεις εγγραφη ειναι:

-μεσω αναλογικης εξοδου σε dvd rec επιτραπεζιο(scart/rca/rfout)
-απο το hdmi μεσω καρτας capture στον υπολογιστη και με καποια διαδικασια ωστε να παρακαμψεις την προστασια.
-μεσω mediaplayer που κανεις εγγραφη και εχει συζητηθει αρκετες φορες(δεν το βρισκω τωρα)και με καλα αποτελεσματα.ειναι κανα 2-εαν δεν κανω λαθος-που μπορουν να κανουν αυτην την δουλεια.

Η κατασταση με τον 831 καταντα πλεον ενοχλητικη. Παιζει και λογοκρισια πλεον απο μερια του δεκτη στο τι θα δεις/δε θα δεις. Φορτωνει στο EPG το επομενο προγραμμα, χωρις να φορτωσει αυτο που τρεχει και δε σου επιτρεπει να κανεις zapping στο τρεχον προγραμμα. Αυτο γινοταν απο παντα, ομως καταντα ενοχλητικο οταν γινεται σε πολλα μαζεμενα καναλια και να πρεπει να αλλαζεις με τα Channel +/-

Άμα κάνω μια εργοστασιακή επαναρύθμιση και ξανα σκαναρω τα καναλια μετά θα πιάνω περισσότερα free κανάλια και ιδίως HD?
Απο τότε που τον εχω >2 χρονια δεν το εχω κάνει ποτέ

μονο τα hd.ολα και στις περισσοτερες μεταδοσεις,εχουν 5.1 dd. ρυθμισεις>τεχνικες ρυθμισεις>ρυθμισεις τηλεορασης>ρυθμισεις ηχου>εξοδος 5.1>passthrough
Αυτές τις ρυθμίσεις έχω. μπαίνω σε κάποια HD (πακέτο starter έχω) και βλέπω στον AV το σηματάκι "dolby digital" και DOLBY PL αλλά μόνο 2 κανάλια out από τον 831, τα οποία γίνονται 5.1 στην έξοδο από το dolby pl του AV. Δεν θα έπρεπε να βλέπω 5.1 στην είσοδο και 5.1 στην έξοδο, όπως σε ταινία από dvd ας πούμε;

Επεξεργασία:
βρήκα τι "φταίει". Δεν εκπέμπουν τα κανάλια πραγματικό 5.1, σε eurosport HD εμφανίστηκε κανονικά το 5.1 και από την είσοδο του av...

Last edited by a moderator:
το starter έχει ελάχιστα hd δωρεάν...(5-6). Απ' αυτά φαίνεται πως μόνο το eurosport hd εκπέμπει 5.1 hd (συνήθως κλειδωμένο το έχουν κι αυτό και μερικές φορές το ανοίγουν).
Τώρα για 5.1 στην ΔΤ χλωμό το κόβο, θα δω σε καμιά μετάδοση αν πετύχω τι γίνεται.

Status
Not open for further replies.