NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
παιδια μια ερωτηση.τελευταια δεν παιζει το espn hd kai espn2 .εκανα σαρωση τίποτα,οταν εκανα αναβαθμηση αποκωδικοποιητη τα βρηκε κανονικα και την αλλη μερα χαθηκαν παλι.ξερετε τι παιζει ?

Last edited by a moderator:
Ε και συ αμεσως! ESP εννοει ;) Παιζουν παντως. Στη χειροτερη κανεις το μονο που παιρνει αυτος ο δεκτης... επαναφορα εργοστασιακων.

Menu-Ρυθμισεις-Τεχνικες Ρυθμισεις-Εγκατασταση-1234-Εργοστασιακες Ρυθμισεις

αν επαναφερω εργοστ.ρυθμισεις τα καναλια που τα εχω σε μπουκετα τα χανω και θελουν παλι απο την αρχη ?

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

αν επαναφερω εργοστ.ρυθμισεις τα καναλια που τα εχω σε μπουκετα τα χανω και θελουν παλι απο την αρχη ?

Για να μην χασεις τα μπουκετα που εχεις δημιουργησει πας μενου-ρυθμισεις-τεχνικες ρυθμισεις-εγκατασταση-1234 - σαρωση δικτυων

μια ερωτηση θελω να κανω εγγραφη οτι βλεπω στον 831 στο pc μου και θελω να αγορασω μια καρτα (pci η usb) tv για το pc και να τη συνδεσω με το rf out του αποκωδηκοποιητη.

εχεις κανεις υποψη του καποια καρτα tv (pci η usb) που να κανει σιγουρα αυτη τη δουλεια?οσο πιο οικονομικη καλυτερα.

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά 1)έχω πρόβλημα με το τηλε χειριστήριο του αποκωδικοποιητη... Αλλά πατάω και άλλα κάνει... Είναι θέμα κοντρόλ? Αν ναι υπάρχουν στο εμπόριο κάποιο που να δουλεύει σωστά? 2)αργεί πολύ το tv guide να μου εμφανίσει το πρόγραμμα... Είναι θέμα πιάτου η γενικό? Να αναφέρω ότι έχω ακρίβεια σήματος 90% και στάθμη σήματος 73%.

Welcome to the pace world Σοφοκλη :) 1. Τί εννοεις πως αλλα πατας και αλλα κάνει; 2. Μια χαρα ειναι το σημα, αν και εφοσον εχει κλειδωσει στη συχνότητα χωρις να τη χανει καθε τοσο. Γενικα το EPG ειναι αργο, υπερβολικα αργο ανα στιγμές, αργο navigation, προγραμματα να λειπουν κτλ.

Καλώς σας βρήκα! 1) εννοώ ότι πολλές φορές εκεί που αλλάζω κανάλια με πάει στο μενού, μου κλείνει τον δέκτη, με πάει στο radio και διάφορα άλλα! 2)α οπότε δεν είναι πρόβλημα σήματος η δικο μου... Είναι γενικό το κακό!

Last edited by a moderator:
Με εχει παει στο μενου και μου εχει κλεισει το δεκτη και σε μενα. Στο ραδιο δεν μου εχει συμβει, αλλα οπως εχει αναφερθει ειναι δεκτης με προσωπικοτητα οποτε εκρινε πως μαλλον ηθελες χαλαρωση.. ;) Ναι μη σε αγχωνει, δεν εχεις κατι κακο, θα το συνηθισεις με τον καιρο..

Βασικά το EPG ειναι και ο λόγος που δεν κλείνω πότε τον αποκωδικοποιητη... Πίστευα ότι έτσι θα τα εμφανιζε πιο γρήγορα... Οπότε άκυρο και αυτό! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

καταρχην καλησπερα ειμαι καινουριος στο φορουμ σας διαβαζω αρκετο καιρο αλλα πρωτη φορα μπαινω στην διαδικασια να γραψω κατι και θα ηθελα να ρωτησω το εξης εχω nova Nova Multiview σημερα διαβασα στο φορουμ για την αναβαθμιση στον Novabox HD PVR 865 και την εκανα ολα οκ αμεσως μετα ειδα στον NovaBox HD 831 οτι ειχε και εκει αναβαθμιση και την εκανα και σε αυτον εσας σας βγαζει καποια αναβαθμιση στον 831

Status
Not open for further replies.