Παιδιά θυμάται κάποιος ποια κουμπιά πατάμε και με ποια σειρα για να γίνε hard reset ? ( τα παταμε πανω στον δεκτη). Δεν μιλάω μέσα απο το menu επαναφορά εργοστασιακών, ούτε και το reset μέχρι να κοκκινίσει το λαμπάκι.
Πόσα ακόμα hard reset έχεις να κάνεις........:grandpa:
Εμένα σήμερα μου τα έκανε όλα μωβ τα χρώματα...και φυσικά έφτιαξε με ένα hard reset.Η συσκευή είναι για τον @$%#%!!!!!!!!!!!
Το Σάββατο ο δέκτης δεν είχε ήχο. Αφού του έκανα μια επαναφορά με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, ο ήχος επανήλθε και ο δέκτης έπαιζε κανονικά.
Την Κυριακή το απόγευμα δεν υπήρχε σήμα. Αφού τον επανέφερα και πάλι με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, όλα OK.
Αλλά, έκτοτε όποτε τον ανοίγω κάνει μόνος του επανεκκίνηση.
Πάτησα τίποτα εγώ κατά λάθος και το κάνει αυτό ο δέκτης ???
Για το πρόβλημα με το χειριστήριο δεν λέω κάτι, έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ και το έχουμε συνηθίσει πλέον.
Μπα και εγώ που τον έχω έτσι, γιατί δεν τον πολύχρησιμοποιώ, πάλι κολλήματα εμφανίζειΑυτο που εχω καταλαβει με τον δεκτη, για να μην εχει πολλα κολληματα και να μην αργει να εκτελεσει εντολες απο το τηλεκοντρολ, ειναι να μην φτιαχνεις αγαπημενα. κανεις το reset και τον αφηνεις με τη λιστα της nova
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.