NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Δοκίμασα με μια άλλη τηλεόραση που έχω LG και έχει και ήχο κανονικά, μάλλον θα έχει κάποιο πρόβλημα η sony, φτου.. ένα χρόνο την έχω

δες μηπως εχει καμια επιλογη η τιβι για τον ηχο.
μηπως θα πρεπει να δηλωσεις καπου οτι ηχο θα τον περνεις μεσω hdmi,ή κατι παραπλησιο.

Όχι φίλε μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επειδη δεν βρισκω ακρη...χρησιμοποιω το usb dvbt dongle της nova για τα επιγεια ψηφιακα καναλια. Ξερουμε γιατι μετα απο κλεισιμο του Pace τα "χανει" και πρεπει να γινει αναζητηση απο την αρχη;

Βάλε στις περιβαντολογικές ρυθμίσεις το αδρανοποίηση στο Off και λογικά θα λυθεί το πρόβλημα σου.

Last edited by a moderator:
τι διαφορά έχει ο ήχος επιλογης downmix με τον passthrow η καπως έτσι. γιατί αν βάλουμε επιλογή downmix ο ήχος χαμηλώνει και στα hd απο το τηλεκοντρόλ του δέκτη. Αυτό το πρόσεξα γιατί στο home cinema χαμηλωνε και με passthrow ενώ στην tv οχι. λίγο κουλό. ...

downmix: μετατροπή σε στέρεο
passthrough: ο αυθεντικός ήχος από το stream (πολυκάναλος ή στέρεο)

Στο passthrough οταν ο ηχος ειναι dolby digital δεν ρυθμιζεται η ενταση απο τον pace αλλα από την τηλεόραση ή τον ενισχυτή (οτι και να δειχνει το volume bar του pace, η ενταση παραμενει σταθερη). Πολλες τηλεορασεις έχουν μεγαλύτερη ένταση στον ήχο dolby digital (συνηθως στα hd) απότι στον ήχο pcm (τα υπολοιπα κανάλια). Αν ενοχλεί αυτό μια λύση είναι η επιλογη αυτόματη ένταση (η κάτι σχετικο) που υπάρχει στις ρυθμισεις ήχου των τηλεορασεων για αντισταθμιση της εντασης μεταξύ των καναλιων.

εμένα στο passthrought αν ακουω απο το home cinema ο ηχος χαμηλώνει και απο τον pace

Όσοι έχετε πρόβλημα με την απόκριση του τηλεκοντρόλ, έπειτα από την τελευταία αναβάθμιση, κάντε έναν κόπο και γράψτε το στο official support topic, γιατί εγώ το ανέφερα και μου απάντησαν ότι δεν είναι γενικό πρόβλημα, ενώ αν δεν κάνω λάθος, έχω διαβάσει αρκετές αναφορές στο παρόν τοπικ, που λένε ότι υπάρχει θέμα.
Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Και σε εμενα με την τελευταία αναβάθμιση κολλάει το τηλεκοντρολ,καλύτερα να μην την έκανα

Με αυτά που διαβάζω λέω να μη το ρισκάρω και κάνω την αναβάθμιση. Ποιος ακούει τους δικούς μετά.

Με αυτά που διαβάζω λέω να μη το ρισκάρω και κάνω την αναβάθμιση. Ποιος ακούει τους δικούς μετά.

Ούτε εγώ την έχω κάνει και ούτε πρόκειται...

και εγω δεν εχω παρατηρησει αλλαγη στην συμπεριφορα του τηλεκοντρολ μετα την τελευταια αναβαθμιση. :)

ο δικος μου που ειναι ο slave στο multiview,μου βγαζει τελευταια μηνυμα κλειδωματος της καρτας.(Ε-143)
δεν το κανει σε ολα τα καναλια,αλλα...επιλεκτικα.συνηθως στην ΝΕΤ&novasports1.ειχα παρει πριν κανα μηνα τηλεφωνο στο support,φανηκε οτι το λυσαμε το θεμα,αλλα τελευταια μου το ξανακανει.εαν του κανω off/on ξεκλειδωνει,αλλα μετα απο λιγο στα συγκεκριμενα καναλια,βγαζει παλι το μηνυμα κλειδωματος της καρτας.αυτο το ξεκινησε πριν την τελευταια αναβαθμιση..

Εμένα τις 3 τελευταίες ημέρες όταν έκλεινα τον αποκωδικοποιητή το βράδυ, το πρωί που πήγαινα να τον ανοίξω με το τηλεχειριστήριο δεν άνοιγε. Έπρεπε να πατήσω το κουμπί power από τον αποκωδικοποιητή, έκανε reset και μετά άνοιγε. Πηρά τηλ. την τεχνική υποστήριξη και μου είπε ότι μετά το τελευταίο update δεν πρέπει να κλείνω τον αποκωδικοποιητή, μόνο αν πρόκειται να μην χρησιμοποιηθεί για αρκετό καιρό π.χ 2-3 εβδομάδες μου είπε.

ο δικος μου που ειναι ο slave στο multiview,μου βγαζει τελευταια μηνυμα κλειδωματος της καρτας.(Ε-143)
δεν το κανει σε ολα τα καναλια,αλλα...επιλεκτικα.συνηθως στην ΝΕΤ&novasports1.ειχα παρει πριν κανα μηνα τηλεφωνο στο support,φανηκε οτι το λυσαμε το θεμα,αλλα τελευταια μου το ξανακανει.εαν του κανω off/on ξεκλειδωνει,αλλα μετα απο λιγο στα συγκεκριμενα καναλια,βγαζει παλι το μηνυμα κλειδωματος της καρτας.αυτο το ξεκινησε πριν την τελευταια αναβαθμιση..

εδω μαλλον το προβλημα ηταν οτι μετα το τελευταιο update,δεν ειχα γυρισει το rf out σε rf in.
απο την ωρα που το αλλαξα,δεν εχει βγαλει ξανα μηνυμα σφαλματος της καρτας.

Status
Not open for further replies.