NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Κανένα προγραμματιζόμενο χειριστήριο που έχω δει (και έχω δει πολλά) δεν υποστηρίζει τους δέκτες της νόβα. Θες χειριστήριο που μαθαίνει άλλα χειριστήρια, ή κάποιο που προγραμματίζεται.

Πριν 2 χρόνια περίπου αγόρασα, σε προσφορά, το τηλεχειριστήριο Logitech 600 Harmony, αν θυμάμαι καλά, το οποίο έχει δυνατότητα για χειρισμό 4 συσκευών (δεν είμαι στο χώρο τώρα).

Όταν επέλεξα τις συσκευές μου, είδα με έκπληξη ότι είχε αρκετούς δέκτες Νόβα και επέλεξα τον 831 που μόλις είχα αγοράσει τότε με μια προσφορά. Το καλό με τα χειριστήρια της Logitech είναι ότι οι προγραμματισμοί για τους δέκτες βρίσκονται στη βάση της και όταν συνδέεσαι μ' αυτήν, το χειριστήριο παίρνει τις ρυθμίσεις των δεκτών που έχεις επιλέξει.

Θα το ήθελα εγώ παρακαλώ, έχω tele usb-300 και προσπάθησα να ρυθμίσω τον δέκτη της nova αλλά δεν τα κατάφερα.

Με πρόλαβε ο Algedan, κατεβασε το txt, βαλτο στο usb-300 και ολα οκ. Το μονο πρόβλημα είναι οταν πατας up/down για κανάλια στο μπουκέτο η στο Volume δεν κάνει repeat, δηλαδή πρέπει να πατάς βημα/βημα.

Με ποιό τρόπο μπορεί κανείς να ρυθμισει τα FTA καναλια; Εννοώ ποιά θα πιάσει καθε φορά. Τη μια φορά μου κατέβασε 430 και μετά το τελευταιο update δεν μπορώ να υπολογισω πόσα εχει γιατί η αρίθμηση φτάνει στο 280 ΑΛΛΑ στον αριθμο 1 εχει ...13 σταθμούς, στο 2 καμιά 10ρια κ.ο.κ. μεχρι περιπου το νουμερο 100 από όπου και μετά σε καθε αριθμό αντιστοιχεί και 1 μόνο καναλι... Χοντρικά πάνω απο 480 σύνολο...

δες εδω: http://www.mediafire.com/download/labpk9be2ioa7in/nova831.txt

έχω το usb-300 και δουλεύει άψογα.

Καλησπέρα,υπάρχει πιθανοτητα να δουλέψει σε τηλεχειρηστήριο Made for you 4 in 1 της Edision?εχουν σπασει τα νεύρα μου δε μπορω να βρω κατι συμβατο για να δουλέψει με τον 831

Το κακό ειναι οτι εδωσα 30 ευρό για το Made for you 4 in 1 Edision + cd εγκατάστασης + καλώδιο USB υπερυθρων + μεταφορικά και γι αυτο ψαχνω να το κάνω να δουλέψει αλλα δε μπορω.Δεν εχουν στη βαση δεδομενον τους τον 831 (μου είχε πει καποιος τεχνικος οτι υπήρχε) και οσο και αν εχω ψάξει δε εχω βρει τρόπο να το κανω να δουλέψει,ξερει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να το κανω να δουλέψει με τον 831?

με ενδιαφέρει να αγοράσω κάποιον καλό αποκωδικοποιητή που να είναι συμβατός με νόβα όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας μου στέιλει ένα πμ

Ψάχνοντας λίγο το μενού σήμερα είδα μια αναβάθμιση να με περιμένει.
Ήταν η .35
Την έκανα κι έχω την εντύπωση ότι δεν κολλάνε τα κανάλια τόσο πολύ, αλλά δεν έχω ακόμα παίξει αρκετά με τις αλλαγές των καναλιών.
Θα επανέλθω...

@al capone Μηπως εχεις panasonic τηλεοραση; Εχεις καποιο scart για να δοκιμασεις αν εχει ηχο ετσι; Εχεις κανει ολα τα update του 831;

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

@al capone Μηπως εχεις panasonic τηλεοραση; Εχεις καποιο scart για να δοκιμασεις αν εχει ηχο ετσι; Εχεις κανει ολα τα update του 831;

Τηλεόραση έχω sony bravia 32,με το scart παίζει μια χαρά ο ήχος,αναβαθμίσει είχα κάνει πριν καμια δεκαρια μέρες,απλά σήμερα πήρα hdmi καλώδιο για καλύτερη εικόνα την οποια και έχω αλλα δεν έχω καθόλου ήχο

Επειδη δεν βρισκω ακρη...χρησιμοποιω το usb dvbt dongle της nova για τα επιγεια ψηφιακα καναλια. Ξερουμε γιατι μετα απο κλεισιμο του Pace τα "χανει" και πρεπει να γινει αναζητηση απο την αρχη;

Τέλεια η εναλλαγή των καναλιών.
Δεν μπορώ να τον κολλήσω με τίποτα.

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Τηλεόραση έχω sony bravia 32,με το scart παίζει μια χαρά ο ήχος,αναβαθμίσει είχα κάνει πριν καμια δεκαρια μέρες,απλά σήμερα πήρα hdmi καλώδιο για καλύτερη εικόνα την οποια και έχω αλλα δεν έχω καθόλου ήχο

Δοκιμασε διαφορετικο καλωδιο, ή δοκιμασε αυτο το καλωδιο σε κάποια άλλη συσκευη με hdmi.

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Βάλε στις περιβαντολογικές ρυθμίσεις το αδρανοποίηση στο Off και λογικά θα λυθεί το πρόβλημα σου.

Οι περιβαλλοντολογικές ρυθμισεις εχουν να κάνουν με τον ηχο στο hdmi;

Status
Not open for further replies.