NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
εμενα τελικα το προβλημα ηταν οι περιβαλλοντικές ρυθμίσεις που ειχα ξεσασει να τις κλεισω.απο κει και περα δεν μου εχει δημιουργησει κανενα θεμα.

χμμμμμ...αναθεωρω...αρχισε και σε εμενα κολπακια και σκαλωματα.μια χαρα ηταν η προηγουμενη.τι την ηθελαν την αναβαθμιση..?

Γιατί εγώ δεν έχω αναβάθμιση ; λέει ότι δεν υπάρχει νέα

Και γιατι γκρινιαζεις ρε φιλε?? Δε βλεπεις κι εμας που την εκανε την αναβαθμιση που τραβαμε τα μαλια μας? :-p

Να ευχεσαι να μην την παρει την αναβαθμιση γιατι μετα θα μας κανεις παρεα κι εσυ :-p

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

ουτε και στον δικο μου
μονο το χρωμα του ξεθωριασε λιγο
(ελπιζω να σας κρυωσα λιγο στη ζεστη...)

Καλησπέρα. Νέος συνδρομητής 3play με full NOVA και HD. Μετά την εγκατάσταση μου έκανε ο τεχνικός το update και τώρα μου κανει αυτά που λέει ο Geoav75. Ελπίζω να το διορθώσουν.

Παιδια μπορει καποιος να βοηθησει??? Εχω παρει ενα τηλεκοντρολ 4 σε 1 πιο πολυ επειδη δε δουλευει το τηλεκοντρολ της nova οπως και σε πολλους που γνωριζω που εχουν το ιδιο προβλημα.Το θεμα ειναι οτι δε μπορω να βρω τον κωδικο του αποκωδικοποιητη της nova τον DS 831 IMH για να τον περασω στο τηλεκοντρολ για να δουλεψει,γνωριζει κάποιος τον κωδικο?

Κανένα προγραμματιζόμενο χειριστήριο που έχω δει (και έχω δει πολλά) δεν υποστηρίζει τους δέκτες της νόβα. Θες χειριστήριο που μαθαίνει άλλα χειριστήρια, ή κάποιο που προγραμματίζεται.

Κανένα προγραμματιζόμενο χειριστήριο που έχω δει (και έχω δει πολλά) δεν υποστηρίζει τους δέκτες της νόβα. Θες χειριστήριο που μαθαίνει άλλα χειριστήρια, ή κάποιο που προγραμματίζεται.

Το tele usb-300 το υποστηριζει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μια διορθωση το υποστηριζει οχι native αλλα με ενα txt που που μπορει να βρεθει. Αν καποιος ενδιαφερεται μπορω να του δωσω Link

Θα το ήθελα εγώ παρακαλώ, έχω tele usb-300 και προσπάθησα να ρυθμίσω τον δέκτη της nova αλλά δεν τα κατάφερα.

Το tele usb-300 το υποστηριζει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μια διορθωση το υποστηριζει οχι native αλλα με ενα txt που που μπορει να βρεθει. Αν καποιος ενδιαφερεται μπορω να του δωσω Link

Ανήκει στην κατηγορία "προγραμματιζόμενα". Εγώ αγόρασα ένα one for all 7960, και μου το προγραμμάτισε ο εδώ αντιπρόσωπος.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Πριν 2 χρόνια περίπου αγόρασα, σε προσφορά, το τηλεχειριστήριο Logitech 600 Harmony, αν θυμάμαι καλά, το οποίο έχει δυνατότητα για χειρισμό 4 συσκευών (δεν είμαι στο χώρο τώρα).

Όταν επέλεξα τις συσκευές μου, είδα με έκπληξη ότι είχε αρκετούς δέκτες Νόβα και επέλεξα τον 831 που μόλις είχα αγοράσει τότε με μια προσφορά. Το καλό με τα χειριστήρια της Logitech είναι ότι οι προγραμματισμοί για τους δέκτες βρίσκονται στη βάση της και όταν συνδέεσαι μ' αυτήν, το χειριστήριο παίρνει τις ρυθμίσεις των δεκτών που έχεις επιλέξει.

Θα το ήθελα εγώ παρακαλώ, έχω tele usb-300 και προσπάθησα να ρυθμίσω τον δέκτη της nova αλλά δεν τα κατάφερα.

Με πρόλαβε ο Algedan, κατεβασε το txt, βαλτο στο usb-300 και ολα οκ. Το μονο πρόβλημα είναι οταν πατας up/down για κανάλια στο μπουκέτο η στο Volume δεν κάνει repeat, δηλαδή πρέπει να πατάς βημα/βημα.

Με ποιό τρόπο μπορεί κανείς να ρυθμισει τα FTA καναλια; Εννοώ ποιά θα πιάσει καθε φορά. Τη μια φορά μου κατέβασε 430 και μετά το τελευταιο update δεν μπορώ να υπολογισω πόσα εχει γιατί η αρίθμηση φτάνει στο 280 ΑΛΛΑ στον αριθμο 1 εχει ...13 σταθμούς, στο 2 καμιά 10ρια κ.ο.κ. μεχρι περιπου το νουμερο 100 από όπου και μετά σε καθε αριθμό αντιστοιχεί και 1 μόνο καναλι... Χοντρικά πάνω απο 480 σύνολο...

Status
Not open for further replies.