NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
για την αναβάθμιση, αντιγράφω από το Nova official support τοπικ:

"Οι διορθώσεις που περιέχονται στο λογισμικό L37 (37/10) του NovaBox HD 831 και L24 (24/10) του NovaBox HD PVR 865 αφορούν:

Βελτίωση στην ανανέωση υπηρεσιών όταν υπάρχει συνδεμένο DTT dongle στον αποκωδικοποιητή.
Βελτίωση στον συντονισμό Free to Air καναλιών (π.χ RAI channels)
Πολλές βελτιώσεις σε εσωτερικούς μηχανισμούς που βοηθούν στη σταθερή λειτουργία των αποκωδικοποιητών.

Αλέξης, Forthnet Support "

Να σου πω Χάρη, εμενα δε μου ακουγεται τοσο παραλογο. Επι της ουσιας, μιας και η μεταβαση σε 831 εγινε πριν απο σχεδον ενα χρονο, πιο οικονομικό και λογικό θα μου εκανε να ενεργοποιουσαν την usb με ενα wifi stick των 2 ευρω. Μου φαινεται σταθεροτητα του δεκτη, ίσως τιποτα καινουργοι drivers ή καποιο θεμα ασφαλειας μου φαινεται πως διορθωσαν..

Έχεις δίκιο σ' αυτό Κωστή.Θα μπορούσε να γίνει και με αυτόν τον τρόπο.Πάντα βέβαια αν θεωρηθεί δεδομένο ότι ο δέκτης είναι ήδη έτοιμος και το μόνο που λείπει είναι με κάποια αναβάθμιση να υπάρξει συμβατότητα με τους drivers κάποιου wi-fi stick που θα έδινε η Forthnet.

Περιέργως, μετά την αναβάθμιση παρατηρώ μια καθυστέρηση στην ανταπόκριση του τηλεκοντρόλ !!!

Αυτο με την καθυστερηση δεν ειναι ιδεα μου δλδ ε? Τα νευρα μου σπανε μερικες φορες. Παταω το Οκ για να βγει το μενου και να παω στο favorites που τα εχω φτιαξει οπως θελω και δεν κανει τπτ και μετα απο μερικα δευτερολεπτα ξαφνικα γινεται πανικος απο οσες φορες πατησα τα κουμπια!!

Ναι αυτό είναι παλιό πρόβλημα και παραμένει από ότι βλέπω. Μου το έκανε και εμένα λίγο μετά την αναβάθμιση. Η αλήθεια είναι, είχε καιρό να μου το κάνει. Έχουμε εξελιγμένο δέκτη πάντως, κάνει buffering όλα τα πατήματά και μας τα πετάει μαζεμένα στην συνέχεια...

πραγματι κολλαει ο δεκτησ οπως παλια ενω το ειχαν φτιαξει

Συμφωνω και σε εμενα το ιδιο γινεται ενω με το προηγουμενο λογισμικο ειχε επιλυθει

Και σε εμένα κάνει το ίδιο πράγμα με την καθυστερημένη ανταπόκριση στο πάτημα πλήκτρων. Στην προηγούμενη έκδοση δεν είχα παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα. Επίσης είδα και το εξής περίεργο με την τελευταία αναβάθμιση: 2 φορές που επέλεξα το Eurosport HD ο δέκτης έχασε όλα τα κανάλια εκτός από το Eurosport HD. Αναγκάστηκα να κάνω rescan για να βρει και πάλι τα κανάλια.

μετα το update κανατε επαναφορα μηπως και ερθει στα ισα του..?
Έκανα προχθές επαναφορά, αλλά χθες δεν είχα χρόνο να το δοκιμάσω αν δουλεύει σωστά ή συνεχίζει να έχει πρόβλημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά την επαναφορά βρήκε γύρω στα 700 κανάλια ενώ πριν έβρισκε γύρω στα 620.

για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν εχει προβλημα το νεο firm,καντε ενα ρισετ και μετα το update και δοκιμαστε παλι να δουμε τι γινεται.
εγω δεν την εχω κανει ακομα-περιμενω αποτελεσματα απο εσας για να δω εαν θα την κανω ή οχι..

Ετσι το εκανα, πρωτα reset, μετα update και μετα παλι reset. Δεν εχει καμια ιδιαιτερη λογική η αλληλουχία, περαν του προφανους, αλλα μπορω να πω ο,τι δε παρατηρησα καμια απολυτως διαφορά πριν και μετά. Η μονη διαφορα είναι πως ερχομουν απο διαφορετικό firm απο εσας, λόγω panaκρισης.

Θα κανω reset (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ) και θα πω . βέβαια το νεο firmware το πέρασα απο πανω χωρίς επαναφορά εργοστασιακών. Πειράζει;

Εγώ έκανα και επαναφορά μετά την αναβάθμιση, αλλά όντως το τηλεκοντρολ δεν αποκρίνεται σωστά, ενώ στην προηγούμενη αναβάθμιση ήταν οκ.

Επιβεβαιώνω κι εγώ. Μετά την αναβάθμιση και μετά από επαναφορά ο αποκωδικοποιητής τρώει κάτι μικροσκαλώματα που και που κατά το ζάπινγκ!

Αυτα τα σκαλωματα τα ετρωγε ανεκαθεν σε μενα. Αλλαξα σε 865 και παλι τρωει κολληματα.

Status
Not open for further replies.