NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Αν εχεις δυνατοτητα, καλυτερα βαλε ενα αλλο lnb, το inverto black ultra θα σου ανεβασει την σταθμη, αν και εκεινη δεν εχει και τοσο σημασια. Η διαφορα στη σταθμη μπορει να ειναι εξαιτιας ελαχιστης στροφης στο πιατο, μεχρι υποβαθμισης του καλωδιου. Εφόσον εχεις ποιοτητα 90-100 και δεν εχεις σπασιματα, μην κανεις τιποτα.

Αν εχεις δυνατοτητα, καλυτερα βαλε ενα αλλο lnb, το inverto black ultra θα σου ανεβασει την σταθμη, αν και εκεινη δεν εχει και τοσο σημασια. Η διαφορα στη σταθμη μπορει να ειναι εξαιτιας ελαχιστης στροφης στο πιατο, μεχρι υποβαθμισης του καλωδιου. Εφόσον εχεις ποιοτητα 90-100 και δεν εχεις σπασιματα, μην κανεις τιποτα.
Ευχαριστώ πολύ!
Σε επικοινωνία που είχα με τον εμπειρο τεχνικό της κοινόχρηστης εγκατάστασης μου υποσχέθηκε ότι θα το κοιταξει την επόμενη εβδομάδα αν και μου τόνισε ότι μεχρι και 20% να έχω στάθμη θα πιάνω κανονικά!!!

Πηρα το scart για pan.. ενδεχομενο και ξεκινησα την ενημερωση.. Για να δουμε..

Σε ποιο καναλι πρεπει να ειναι ο δεκτης για να βρει την ενημερωση? Ο δικος μου δεν βρισκει τιποτα

Πηρα το scart για pan.. ενδεχομενο και ξεκινησα την ενημερωση.. Για να δουμε..
Εμένα έκανε σήμερα αναβάθμιση μιας και σήμερα τον σύνδεσαν οι τεχνικοί και δεν είδα κάποιο πρόβλημα!

Ειδε κανεις κατι νεο με την αναβθμιση? εγω δεν ειδα τιποτα διαφορετικο. μηπως βγηκε επειδη σταματησε το επιγειο γι αυτους που εβαζαν το usb stick

@ilise Δεν εχει σημασια το καναλι.

Καμία εμφανής διαφορα σε μενού, εκκινηση, πλοηγηση.

Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση και δεν παρατηρώ προς το παρόν κάποια διαφορά.

Οι φίλοι μας του forum που έχουν επαφές με τα ενδότερα τις nova να μάθουμε τι περιλαμβάνει αυτή η αναβάθμιση.

Υπάρχει πιθανότητα, να αφορά η αναβάθμιση, την φημολογούμενη δυνατότητα για 4 δέκτες multiview και μάλιστα με ασύρματη σύνδεση μεταξύ τους;

Όχι,για να συνέβαινε αυτό θα έπρεπε να έχουν ενσωματωμένη ασύρματη κάρτα δικτύου.Για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να κυκλοφορήσουν νέοι δέκτες που,εκτός των άλλων,θα συμπεριλαμβάνουν τέτοια κάρτα στο εσωτερικό τους.

Σε συνέχεια του χθεσινού να αναφέρω οτι το βράδυ που κοίταξα οι μετρήσεις είχαν επανέλθει στο 50-51% για στάθμη και καρφωτό 100% στην ακρίβεια, ενώ σήμερα το πρωί που ξανακοίταξα είδα τα χθεσινά νούμερα (45-48% και 90-100% ακρίβεια)... Δικαιολογούνται οι μικρές αυτές αποκλίσεις από τη θερμοκρασία ή τις καιρικές συνθήκες εν γένει;

για την αναβάθμιση, αντιγράφω από το Nova official support τοπικ:

"Οι διορθώσεις που περιέχονται στο λογισμικό L37 (37/10) του NovaBox HD 831 και L24 (24/10) του NovaBox HD PVR 865 αφορούν:

Βελτίωση στην ανανέωση υπηρεσιών όταν υπάρχει συνδεμένο DTT dongle στον αποκωδικοποιητή.
Βελτίωση στον συντονισμό Free to Air καναλιών (π.χ RAI channels)
Πολλές βελτιώσεις σε εσωτερικούς μηχανισμούς που βοηθούν στη σταθερή λειτουργία των αποκωδικοποιητών.

Αλέξης, Forthnet Support "

Να σου πω Χάρη, εμενα δε μου ακουγεται τοσο παραλογο. Επι της ουσιας, μιας και η μεταβαση σε 831 εγινε πριν απο σχεδον ενα χρονο, πιο οικονομικό και λογικό θα μου εκανε να ενεργοποιουσαν την usb με ενα wifi stick των 2 ευρω. Μου φαινεται σταθεροτητα του δεκτη, ίσως τιποτα καινουργοι drivers ή καποιο θεμα ασφαλειας μου φαινεται πως διορθωσαν..

Έχεις δίκιο σ' αυτό Κωστή.Θα μπορούσε να γίνει και με αυτόν τον τρόπο.Πάντα βέβαια αν θεωρηθεί δεδομένο ότι ο δέκτης είναι ήδη έτοιμος και το μόνο που λείπει είναι με κάποια αναβάθμιση να υπάρξει συμβατότητα με τους drivers κάποιου wi-fi stick που θα έδινε η Forthnet.

Περιέργως, μετά την αναβάθμιση παρατηρώ μια καθυστέρηση στην ανταπόκριση του τηλεκοντρόλ !!!

Αυτο με την καθυστερηση δεν ειναι ιδεα μου δλδ ε? Τα νευρα μου σπανε μερικες φορες. Παταω το Οκ για να βγει το μενου και να παω στο favorites που τα εχω φτιαξει οπως θελω και δεν κανει τπτ και μετα απο μερικα δευτερολεπτα ξαφνικα γινεται πανικος απο οσες φορες πατησα τα κουμπια!!

Status
Not open for further replies.