NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Παιδια ποια ειναι η τελευταια εκδοση firmware? Ειχαμε καποια αναβαθμιση τελευταια?

χθές βράδυ είχε καταιγίδα και έχω χάσει ορισμένα κανάλια πχ όλα τα novacinema (εκτός από novacinema1), Βουλή, κλπ. Κάνω αναζήτηση, έκανα εργοστασιακές, το έβγαλα από την μπρίζα, δεν τα βρίσκει! Καμμιά ιδέα; :bigcry:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μίλησα με την τεχνική εξυπηρέτηση και θα έρθει τεχνικός να ρυθμίσει το πιάτο, σήμα 47%!!. Πάντως συνδέθηκα με εκπρόσωπο σε 3 δευτερόλεπτα!!!

Τελικά ο τεχνικός με πήρε τηλέφωνο χθες (22/7) το πρωί στις 10:00, 6 μέρες μετά από την ενημέρωση της εξυπηρέτησης της ΝΟΒΑ!!! φυσικά είχα βάλει ήδη δικό μου τεχνικό γιατί δεν μπορούσα να περιμένω άλλο και μάλιστα μιά μέρα πριν τον τεχνικό της ΝΟΒΑ! είχε πέρασει μια βδομάδα χωρίς ΝΟΒΑ, μια βδομάδα που την χρεώθηκα! :furious3: τουλάχιστον τώρα έχω καλύτερες μετρήσεις από τότε που μου έκανε εγκατάσταση ο τεχνικός της ΝΟΒΑ! :chinscratch:

Με στάθμη σήματος από 45%-47% και ακρίβεια σήματος από 90%-100% είμαι ΟΚ?
Ρωτάω γιατί αν και εξαρχής είχα στάθμη σήματος 50-51%, καθώς είναι μεγάλη η απόσταση από το κοινόχρηστο πιάτο μέχρι το διαμέρισμα αλλά δεν είχα πρόβλημα λήψης μέχρι σήμερα, με παραξένεψε η ξαφνική αυτή μείωση μέσα σε 1 χρόνο από τότε που έγινε η εγκατάσταση και γιατί οι τεχνικοί της NOBA που ήρθαν σήμερα για την ενεργοποίηση του Full Pack, μου ψέλλισαν κάτι για ενισχυτή...
Να βάλω ενισχυτή; και αν ναι ποιόν;
Να καλέσω τον τεχνικό που έκανε την κοινόχρηστη εγκατάσταση;

Αν εχεις δυνατοτητα, καλυτερα βαλε ενα αλλο lnb, το inverto black ultra θα σου ανεβασει την σταθμη, αν και εκεινη δεν εχει και τοσο σημασια. Η διαφορα στη σταθμη μπορει να ειναι εξαιτιας ελαχιστης στροφης στο πιατο, μεχρι υποβαθμισης του καλωδιου. Εφόσον εχεις ποιοτητα 90-100 και δεν εχεις σπασιματα, μην κανεις τιποτα.

Αν εχεις δυνατοτητα, καλυτερα βαλε ενα αλλο lnb, το inverto black ultra θα σου ανεβασει την σταθμη, αν και εκεινη δεν εχει και τοσο σημασια. Η διαφορα στη σταθμη μπορει να ειναι εξαιτιας ελαχιστης στροφης στο πιατο, μεχρι υποβαθμισης του καλωδιου. Εφόσον εχεις ποιοτητα 90-100 και δεν εχεις σπασιματα, μην κανεις τιποτα.
Ευχαριστώ πολύ!
Σε επικοινωνία που είχα με τον εμπειρο τεχνικό της κοινόχρηστης εγκατάστασης μου υποσχέθηκε ότι θα το κοιταξει την επόμενη εβδομάδα αν και μου τόνισε ότι μεχρι και 20% να έχω στάθμη θα πιάνω κανονικά!!!

Πηρα το scart για pan.. ενδεχομενο και ξεκινησα την ενημερωση.. Για να δουμε..

Σε ποιο καναλι πρεπει να ειναι ο δεκτης για να βρει την ενημερωση? Ο δικος μου δεν βρισκει τιποτα

Πηρα το scart για pan.. ενδεχομενο και ξεκινησα την ενημερωση.. Για να δουμε..
Εμένα έκανε σήμερα αναβάθμιση μιας και σήμερα τον σύνδεσαν οι τεχνικοί και δεν είδα κάποιο πρόβλημα!

Ειδε κανεις κατι νεο με την αναβθμιση? εγω δεν ειδα τιποτα διαφορετικο. μηπως βγηκε επειδη σταματησε το επιγειο γι αυτους που εβαζαν το usb stick

@ilise Δεν εχει σημασια το καναλι.

Καμία εμφανής διαφορα σε μενού, εκκινηση, πλοηγηση.

Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση και δεν παρατηρώ προς το παρόν κάποια διαφορά.

Οι φίλοι μας του forum που έχουν επαφές με τα ενδότερα τις nova να μάθουμε τι περιλαμβάνει αυτή η αναβάθμιση.

Υπάρχει πιθανότητα, να αφορά η αναβάθμιση, την φημολογούμενη δυνατότητα για 4 δέκτες multiview και μάλιστα με ασύρματη σύνδεση μεταξύ τους;

Όχι,για να συνέβαινε αυτό θα έπρεπε να έχουν ενσωματωμένη ασύρματη κάρτα δικτύου.Για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να κυκλοφορήσουν νέοι δέκτες που,εκτός των άλλων,θα συμπεριλαμβάνουν τέτοια κάρτα στο εσωτερικό τους.

Σε συνέχεια του χθεσινού να αναφέρω οτι το βράδυ που κοίταξα οι μετρήσεις είχαν επανέλθει στο 50-51% για στάθμη και καρφωτό 100% στην ακρίβεια, ενώ σήμερα το πρωί που ξανακοίταξα είδα τα χθεσινά νούμερα (45-48% και 90-100% ακρίβεια)... Δικαιολογούνται οι μικρές αυτές αποκλίσεις από τη θερμοκρασία ή τις καιρικές συνθήκες εν γένει;

Status
Not open for further replies.