NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Το supertennis είναι όπου το βρει η σάρωση. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι αριθμοί στο μπουκέτο. Δυστυχώς για να γίνει σωστή σαρωση πρέπει να επιλέξουμε εργοστασιακές ρυθμίσεις όπου χάνονται τα προσωπικά μπουκέτα. Και στον 865 η συμπεριφορά είναι ακριβώς η ίδια, επιεικώς απαράδεκτο.

στην συνδεση μου με τον 831 HD μεσολαβη disect στην θεση 1 με κατοπτρο 1 μετρο , απ οτι διαβαζω εδω εχετε σχεδον ολοι σας σημα πανω απο 90% , εγω σχεδον εχω σε ολα τα καναλια ισχυ 60% με ποιοτητα 90%, λετε να φταιει το disect? καποιος γνωστης να μου πει εαν το βγαλω θα εχω καλυτερο σημα η οχι? επισης σε αλλαγη καναλιων χρειαζετε περιπου 2-3 δευτερολεπτα για να δω εικονα, ετσι γινετε και σε σας η μηπως θελω αλλο lnb? αυτο που εχω εχει καμια 10ρια χρονακια

Με 1 μέτρο έπρεπε να έχεις καλύτερες ενδείξεις, στην ποιότητα ειδικά 100%. Δες τη στόχευσή σου και φυσικά καλό είναι να αλλάξεις και lnb.

Last edited:
απ οτι θυμαμαι πιο κεντρο δε πηγαινε, θα το ελεγξω, ευχαριστω πολυ.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

οχι δεν εχω κανει καμια αναβαθμιση, πηγαινω στο menu για αναβαθμιση και μου λεει πως δεν υπαρχει διαθεσιμη

Όταν λες δεν έχεις κάνει καμία, εννοείς δεν έχεις κάνει ποτέ?
Κάντου εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξανά σκανάρισμα και δες αν τα κανάλια αλλάζουν πιο γρήγορα.
Ο δέκτης δεν είναι και από τους πιο γρήγορους αλλά 2/3 δευτερόλεπτα είναι πολύς χρόνος.

ναι φιλε δεν εχω κανει ποτε, δε θα επρεπε αν υπηρχε να μου βγαλει εκει μεσα την αναβαθμιση? θα κανω αυτο που λες αλλα μαλλον θα φταιει το lnb που εχω, ειναι πολυ παλιο, ευχαριστω!

uploadfromtaptalk1405376797024.jpg

σε αυτά τα κανάλια έχω 0 σήμα, εσείς έχετε εικόνα ;

Οχι δεν εχω ουτε εγω. Μου λεει "κωδικοποιημενη λειτουργια".

Μετα απο πτωση τασης του δικτυου της ΔΕΗ ο αποκωδικοποιητης δεν βγαζει ηχο στο HDMI (στο scart δεν το δοκιμασα καθως δεν ειχα καλωδιο)...
Εκανα επαναφορα εργοστασιακων καθως και hard reset αλλα τιποτα...
Τον αποκωδικοποιητη τον εχω 1,5 χρονο η εγγυηση του ειναι ενας χρονος η δυο? Αν δεν ειναι μεσα στην εγγυηση ποσο θα κοστισει?
Επισης τον δοκιμασα και στις 2 θυρες HDMI της TV στην μια η εικονα ειναι κανονικη αλλα χωρις ηχο και στην αλλη θυρα εχει ροζ αποχρωση και παλι χωρις ηχο...
Εχει κανεις καποια ιδεα η να τον παω σε κανεναν ηλεκτρονικο η στην Forthnet για αντικατασταση?

Συγνωμη που επανερχομαι μετα απο 20 μερες αλλα μονο ετσι μπορω να το εξηγησω...
Τελικα η εικονα και ο ηχος στο HDMI επανηλθαν στο ακεραιο μετα απο πτωση τασης και στη συνεχεια διακοπη του δικτυου της ΔΕΗ!!!!
Αυτο το πραγμα δεν το εχω ξαναδει...

Λειτούργησε καταλυτικά η διακοπή. Θα ήταν πάνω από 10 λεπτά και έκανε reset ο δέκτης. Η πτώση τάσης δεν έπαιξε κανένα ρόλο.
Σε κολλήματα, συνήθως λένε, βάλτε τον από την πρίζα για κανένα δεκάλεπτο.

Συνηθως, για να μην πω ποτέ, με στιγμιαίες πτώσεις τάσης, δεν φτιάχνει κανένα τροφοδοτικό ή κύκλωμα.

Συμφωνω...
Στο μονο πραγμα που μου εχει τυχει να ξεκολλησει με πτωση τασης η υπερταση ειναι μονο ρελεδακι 12V πλακετας...

χθές βράδυ είχε καταιγίδα και έχω χάσει ορισμένα κανάλια πχ όλα τα novacinema (εκτός από novacinema1), Βουλή, κλπ. Κάνω αναζήτηση, έκανα εργοστασιακές, το έβγαλα από την μπρίζα, δεν τα βρίσκει! Καμμιά ιδέα; :bigcry:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μίλησα με την τεχνική εξυπηρέτηση και θα έρθει τεχνικός να ρυθμίσει το πιάτο, σήμα 47%!!. Πάντως συνδέθηκα με εκπρόσωπο σε 3 δευτερόλεπτα!!!

Δεν ξερω αν φταιει το πιατο εμενα καμια φορα που εκανα σαρωση δεν εβρισκε τα ESP HD,SD,2...
Βαλε το NS1 ειτε το εχεις στο πακετο ειτε οχι και κανε σαρωση, εγω εκει το συντονιζω και μου κατεβαζει πανω απο 580 καναλια και βεβαια ολα τα ελληνικα...
Αν γνωριζει καποιος καλυτερα ας βοηθησει...

Παιδια καλησπερα.Γνωριζει καποιος αν μπορω να συνδεσω τον pace 831 με 8 diseqc?Και αν ναι πως?

Status
Not open for further replies.