NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
το scart δεν σε απασχολεί, είναι άλλο κύκλωμα.

Μίλα με νόβα να σου πουν που θα πας τον δέκτη να τον κοιτάξουν

Εννοειται οτι δεν λεω τιποτα...
Θα δοκιμασω και τις υπολοιπες λυσεις αν γινει τιποτα, αλλιως θα επιστραφει...
Απλα θελω να δω αν στο scart θα βγαλει ηχο...
Θα δοκιμασω κι αλλα καλωδια HDMI μηπως και...

Last edited:
Μετα απο πτωση τασης του δικτυου της ΔΕΗ ο αποκωδικοποιητης δεν βγαζει ηχο στο HDMI (στο scart δεν το δοκιμασα καθως δεν ειχα καλωδιο)...
Εκανα επαναφορα εργοστασιακων καθως και hard reset αλλα τιποτα...
Τον αποκωδικοποιητη τον εχω 1,5 χρονο η εγγυηση του ειναι ενας χρονος η δυο? Αν δεν ειναι μεσα στην εγγυηση ποσο θα κοστισει?
Επισης τον δοκιμασα και στις 2 θυρες HDMI της TV στην μια η εικονα ειναι κανονικη αλλα χωρις ηχο και στην αλλη θυρα εχει ροζ αποχρωση και παλι χωρις ηχο...
Εχει κανεις καποια ιδεα η να τον παω σε κανεναν ηλεκτρονικο η στην Forthnet για αντικατασταση?

Εννοειται οτι δεν λεω τιποτα...
Θα δοκιμασω και τις υπολοιπες λυσεις αν γινει τιποτα, αλλιως θα επιστραφει...
Απλα θελω να δω αν στο scart θα βγαλει ηχο...
Θα δοκιμασω κι αλλα καλωδια HDMI μηπως και...

Λοιπον το δοκιμασα με scart και παιζουν κανονικα τα παντα και ηχος και εικονα...
Αν σε περιπτωση που δεν φταιει το καλωδιο υπαρχει περιπτωση να εχει καψει καποιο/καποια pin απο το HDMI?

Παιζει τετοια φαση απ το τροφοδοτικο? Να μην δουλευει ο ηχος απ το HDMI ενω απ το scart παιζουν τα παντα και να φταιει αυτο?
Οχι δεν εχω δοκιμασει αλλο τροφοδοτικο θα κοιταξω τα volt και τα ampere που θελει και θα το δοκιμασω...

Επίσης, αν ο τρόπος πληρωμής λογαριασμών είναι με πάγια εντολή, η εγγύηση είναι για πάντα.

Μια ερώτηση όταν η στάθμη ειναι 0 με 2 και η ακρίβεια είναι 100 % τι σημαίνει; δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανένα κανάλι ούτε hd. Η κάτω μπάρα σε όλα 100 και πανω 0
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Παιδιά μια βοήθεια. Είμαι λάτρης του τέννις και έβλεπα το supertennis hd που ήταν στο public μπουκέτο. Ξαφνικά το κανάλι χάθηκε και ούτε με σάρωση το βρίσκω. Ήταν ΣΊΓΟΥΡΑ στο νούμερο 20 εώς 29 (δεν θυμάμαι ακριβώς). Ξέρει κανείς τι παίζει? Εσείς το πιάνετε?

Το πιάνω κανονικά στο νούμερο 18 στο Public. Δοκιμάστε μια νέα σάρωση και αν δεν το βρίσκετε δοκιμάστε να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Με αυτό τον τρόπο στο σκανάρισμα πιάνει περισσότερα κανάλια.

Κι αμέσως μετά το ξανά χάνει και θέλει πάλι επαναφορά εργ. ρυθμίσεων κ.ο.κ

Το supertennis hd ειναι στη θεση 22 στο public bouquet και οχι στη θεση 18.

Status
Not open for further replies.