NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Παιζει τετοια φαση απ το τροφοδοτικο? Να μην δουλευει ο ηχος απ το HDMI ενω απ το scart παιζουν τα παντα και να φταιει αυτο?
Οχι δεν εχω δοκιμασει αλλο τροφοδοτικο θα κοιταξω τα volt και τα ampere που θελει και θα το δοκιμασω...

Επίσης, αν ο τρόπος πληρωμής λογαριασμών είναι με πάγια εντολή, η εγγύηση είναι για πάντα.

Μια ερώτηση όταν η στάθμη ειναι 0 με 2 και η ακρίβεια είναι 100 % τι σημαίνει; δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανένα κανάλι ούτε hd. Η κάτω μπάρα σε όλα 100 και πανω 0
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Παιδιά μια βοήθεια. Είμαι λάτρης του τέννις και έβλεπα το supertennis hd που ήταν στο public μπουκέτο. Ξαφνικά το κανάλι χάθηκε και ούτε με σάρωση το βρίσκω. Ήταν ΣΊΓΟΥΡΑ στο νούμερο 20 εώς 29 (δεν θυμάμαι ακριβώς). Ξέρει κανείς τι παίζει? Εσείς το πιάνετε?

Το πιάνω κανονικά στο νούμερο 18 στο Public. Δοκιμάστε μια νέα σάρωση και αν δεν το βρίσκετε δοκιμάστε να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Με αυτό τον τρόπο στο σκανάρισμα πιάνει περισσότερα κανάλια.

Κι αμέσως μετά το ξανά χάνει και θέλει πάλι επαναφορά εργ. ρυθμίσεων κ.ο.κ

Το supertennis hd ειναι στη θεση 22 στο public bouquet και οχι στη θεση 18.

Το supertennis είναι όπου το βρει η σάρωση. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι αριθμοί στο μπουκέτο. Δυστυχώς για να γίνει σωστή σαρωση πρέπει να επιλέξουμε εργοστασιακές ρυθμίσεις όπου χάνονται τα προσωπικά μπουκέτα. Και στον 865 η συμπεριφορά είναι ακριβώς η ίδια, επιεικώς απαράδεκτο.

στην συνδεση μου με τον 831 HD μεσολαβη disect στην θεση 1 με κατοπτρο 1 μετρο , απ οτι διαβαζω εδω εχετε σχεδον ολοι σας σημα πανω απο 90% , εγω σχεδον εχω σε ολα τα καναλια ισχυ 60% με ποιοτητα 90%, λετε να φταιει το disect? καποιος γνωστης να μου πει εαν το βγαλω θα εχω καλυτερο σημα η οχι? επισης σε αλλαγη καναλιων χρειαζετε περιπου 2-3 δευτερολεπτα για να δω εικονα, ετσι γινετε και σε σας η μηπως θελω αλλο lnb? αυτο που εχω εχει καμια 10ρια χρονακια

Με 1 μέτρο έπρεπε να έχεις καλύτερες ενδείξεις, στην ποιότητα ειδικά 100%. Δες τη στόχευσή σου και φυσικά καλό είναι να αλλάξεις και lnb.

Last edited:
απ οτι θυμαμαι πιο κεντρο δε πηγαινε, θα το ελεγξω, ευχαριστω πολυ.

Status
Not open for further replies.