NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Δεν ξερω αν φταιει το πιατο εμενα καμια φορα που εκανα σαρωση δεν εβρισκε τα ESP HD,SD,2...
Βαλε το NS1 ειτε το εχεις στο πακετο ειτε οχι και κανε σαρωση, εγω εκει το συντονιζω και μου κατεβαζει πανω απο 580 καναλια και βεβαια ολα τα ελληνικα...
Αν γνωριζει καποιος καλυτερα ας βοηθησει...

το έκανα όπως μου είπες φίλε μου, αλλά τζίφος! σε ευχαριστώ για την πρόταση σου.

ποιο καναλι να εχω για να κανω μια εκ νεου ρυθμιση του κατοπτρου? δυσκολη συχνοτητα να εχω η ευκολη κατα το κεντραρισμα?

Σ ευχαριστω πολυ φιλε Serafeim.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

edit δε προλαβα να κανω επεξεργασια στο προηγουμενο ποστ, τεσπα , βαση τον πινακα http://gr.kingofsat.net/pos-13E.php δε βλεπω καποια συχνοτητα 10723 για να δω ποια καναλια εχει αυτη η συχνοτητα, κανω κατι λαθος?

ναι την ειχα δει αλλα νομιζα υπηρχε διαφορα, ευχαριστω και παλι.

Από την τρίτη που έγινε η εγκατάσταση ο αποκωδικοποιητης άλλαζε μονος του κανάλι, σήμερα έχει κλείσει καμια δεκαρια φορες ζήτημα αν έχω δει καμια ώρα επανέρχεται για δέκα δευτερόλεπτα ξανά κλείνει αν μέσα σε τρεις μέρες που τον έχω αρχίζει και κάνει τέτοια μια χαρά.. Υπάρχει καμια λύση η έτσι θα κάνει συνεχεια?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Αναβαθμιση εχεις κανει?

από την τρίτη που τον εγκατέστησε ο τεχνικός δεν έχω πειράξει τίποτα, δε το κατέχω κιόλας το άθλημα..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

πήγα στις ρυθμίσεις, αναβαθμίσει και πάτησα ok,κάτι κατεβάζει.. μόλις τελειώσει θα χρειαστεί να κάνω κάτι άλλο η θα επανέλθει μονος του?

Θα επανέλθει μόνος του.
Πήγαινε στις περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις και βάλε "οχι" και στις 2 επιλογές.

παληκαρια μετα απο αλλαγη lnb και ψιλο ρυθμισμα ο συγκεκριμενος δεκτης και στο καναλι mega εχω ακριβεια σηματος 100% και σταθμη 81% , καλα ειμαι? ειδα ομως πως η βαση δεν ειναι ακριβως καθετη αλλα εχει μια κληση λιγο οριζοντιος, δυστυχως επειδη ειναι η βαση βιδωμενη στο τζακι και σε πολυκατοικια δε μπορω να κανω αλλη επεμβαση, ελπιζω το χειμωνα να μην εχω θεμα

Μια χαρά είσαι, αν έχεις πρόβλημα, θα έχεις μόνο σε πολύ δυνατή βροχή, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε.

εδω και μια ωρα δε μπορω να βαλω καποιο καναλι στ αγαπημενα, εκανα μια αναζητηση αλλα δε βρηκα τροπο, μπορει να μου πει καποιος αν ειναι ευκολο?

Πήγαινε Ρυθμίσεις-Προσωπικά Μπουκέτα και με το δεξί βελάκι NOVA.Με τη σειρά που θα κλικάρεις τα κανάλια θα σου εμφανίζονται στο μπουκέτο σου.Μετά δεν αλλάζουνε σειρά.

κοιτα φιλε, εκανα παραγγελια αυτο εδω http://www.e-shop.gr/golden-media-gm-201-lnb-single-long-neck-p-PER.705388 , παρακολουθωντας την κιννηση παραγγελιας βλεπω οτι αλλαζουν τα στοιχεια του απο 0,1 db σε 0,3 db, τους στελνω email για πιο λογο δεν με ενημερωσαν για την αλλαγη τους και να το ακυρωσουν, η απαντηση που πηρα ειναι οτι ακυρωθηκε, τιποτε αλλο , οχι οτι περιμενα δηλαδη αλλα τεσπα, προς το παρων εβαλα αυτο που δινει η νοβα (ο,1db) και πηγα σε καταστημα της περιοχης μου για να παραγγειλω αυτο εδω http://www.hellasdigital.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=1474 (θα κανει καμια 10ρια μερες να ερθει), φιλε Ακη δε περιμενω να δω καποια διαφορα αναμεσα στα δυο lnb (νοβα και smart titanium), δε νομιζω ν ανεβει αλλο η σταθμη σηματος διοτι οπως ειπα και παραπανω η βαση δεν ειναι καθετα, εχει μια κληση οπως κοιταμε το κατοπτρο απο πισω προς τ αριστερα, ευχαριστω για αλλη μια φορα εσενα και ολα τα παιδια εδω μεσα που μας δινετε λυσεις στις αποριες- προβληματα που εχουμε.

Μην ανησυχείς καθόλου. Και τα lnb που δίνει η nova (daxis, dicum) είναι ok. Χαίρομαι που βελτίωσες τα σήματά σου. Οι ενδείξεις σου είναι μια χαρά.

Status
Not open for further replies.