NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
δες εδω: http://www.mediafire.com/download/labpk9be2ioa7in/nova831.txt

έχω το usb-300 και δουλεύει άψογα.

Καλησπέρα,υπάρχει πιθανοτητα να δουλέψει σε τηλεχειρηστήριο Made for you 4 in 1 της Edision?εχουν σπασει τα νεύρα μου δε μπορω να βρω κατι συμβατο για να δουλέψει με τον 831

Το κακό ειναι οτι εδωσα 30 ευρό για το Made for you 4 in 1 Edision + cd εγκατάστασης + καλώδιο USB υπερυθρων + μεταφορικά και γι αυτο ψαχνω να το κάνω να δουλέψει αλλα δε μπορω.Δεν εχουν στη βαση δεδομενον τους τον 831 (μου είχε πει καποιος τεχνικος οτι υπήρχε) και οσο και αν εχω ψάξει δε εχω βρει τρόπο να το κανω να δουλέψει,ξερει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να το κανω να δουλέψει με τον 831?

με ενδιαφέρει να αγοράσω κάποιον καλό αποκωδικοποιητή που να είναι συμβατός με νόβα όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας μου στέιλει ένα πμ

Ψάχνοντας λίγο το μενού σήμερα είδα μια αναβάθμιση να με περιμένει.
Ήταν η .35
Την έκανα κι έχω την εντύπωση ότι δεν κολλάνε τα κανάλια τόσο πολύ, αλλά δεν έχω ακόμα παίξει αρκετά με τις αλλαγές των καναλιών.
Θα επανέλθω...

@al capone Μηπως εχεις panasonic τηλεοραση; Εχεις καποιο scart για να δοκιμασεις αν εχει ηχο ετσι; Εχεις κανει ολα τα update του 831;

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

@al capone Μηπως εχεις panasonic τηλεοραση; Εχεις καποιο scart για να δοκιμασεις αν εχει ηχο ετσι; Εχεις κανει ολα τα update του 831;

Τηλεόραση έχω sony bravia 32,με το scart παίζει μια χαρά ο ήχος,αναβαθμίσει είχα κάνει πριν καμια δεκαρια μέρες,απλά σήμερα πήρα hdmi καλώδιο για καλύτερη εικόνα την οποια και έχω αλλα δεν έχω καθόλου ήχο

Επειδη δεν βρισκω ακρη...χρησιμοποιω το usb dvbt dongle της nova για τα επιγεια ψηφιακα καναλια. Ξερουμε γιατι μετα απο κλεισιμο του Pace τα "χανει" και πρεπει να γινει αναζητηση απο την αρχη;

Τέλεια η εναλλαγή των καναλιών.
Δεν μπορώ να τον κολλήσω με τίποτα.

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Τηλεόραση έχω sony bravia 32,με το scart παίζει μια χαρά ο ήχος,αναβαθμίσει είχα κάνει πριν καμια δεκαρια μέρες,απλά σήμερα πήρα hdmi καλώδιο για καλύτερη εικόνα την οποια και έχω αλλα δεν έχω καθόλου ήχο

Δοκιμασε διαφορετικο καλωδιο, ή δοκιμασε αυτο το καλωδιο σε κάποια άλλη συσκευη με hdmi.

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Βάλε στις περιβαντολογικές ρυθμίσεις το αδρανοποίηση στο Off και λογικά θα λυθεί το πρόβλημα σου.

Οι περιβαλλοντολογικές ρυθμισεις εχουν να κάνουν με τον ηχο στο hdmi;

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Δοκίμασα με μια άλλη τηλεόραση που έχω LG και έχει και ήχο κανονικά, μάλλον θα έχει κάποιο πρόβλημα η sony, φτου.. ένα χρόνο την έχω

δες μηπως εχει καμια επιλογη η τιβι για τον ηχο.
μηπως θα πρεπει να δηλωσεις καπου οτι ηχο θα τον περνεις μεσω hdmi,ή κατι παραπλησιο.

Όχι φίλε μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επειδη δεν βρισκω ακρη...χρησιμοποιω το usb dvbt dongle της nova για τα επιγεια ψηφιακα καναλια. Ξερουμε γιατι μετα απο κλεισιμο του Pace τα "χανει" και πρεπει να γινει αναζητηση απο την αρχη;

Βάλε στις περιβαντολογικές ρυθμίσεις το αδρανοποίηση στο Off και λογικά θα λυθεί το πρόβλημα σου.

Last edited by a moderator:
τι διαφορά έχει ο ήχος επιλογης downmix με τον passthrow η καπως έτσι. γιατί αν βάλουμε επιλογή downmix ο ήχος χαμηλώνει και στα hd απο το τηλεκοντρόλ του δέκτη. Αυτό το πρόσεξα γιατί στο home cinema χαμηλωνε και με passthrow ενώ στην tv οχι. λίγο κουλό. ...

downmix: μετατροπή σε στέρεο
passthrough: ο αυθεντικός ήχος από το stream (πολυκάναλος ή στέρεο)

Status
Not open for further replies.