NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Βοήθεια....
Καλησπέρα σας αγαπητοί. Αντιμετωπιζω ενα πρόβλημα με τον εν λόγω δεκτή. Πάω ο δικός σου (Πέμπτη 27/11) κατα το μεσημερακι να ακούσω κάποια τραγουδακια στο stars tv και απο τοτε ο δέκτης έχει μουλαρωσει. Ανάβει με το λαμπάκι εμπρός να είναι πρασινο και μετα απο κάποια δευτερόλεπτα γίνεται αυτό το πορτοκαλοκόκκινο. Εννοειτε το κοντρολ δεν υπακούει συνεχώς. Το κλείνω απο το ρεύμα πισω , ξανά ανοίγει παλι τα ίδια. Πάω να κάνω σάρωση εκ νέου και εκεί που ξεκιναει σταματαει η σάρωση στο 15% λεγοντας με πως πρεπει να ελεχξω την κεραία η οποία είναι μια χαρά. Ακόμα έτσι ειναι ... Νεκρός :( Μου παρουσιαζε τέτοια κουσουρια στο παρελθον αλλά σήμερα το παρακάνει. Κάθε αποψη δεκτή.

τσέκαρε τα καλώδια του lnd στον δέκτη ότι είναι οκ και δοκίμασε να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις. βγάλε τον και για κανένα 15λεπτο από το ρεύμα.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Καλημερα σας, γνωριζει μηπως κανεις αν ο δεκτης μπορει χειριστεί με το lg magic remote?

προς ενημερωση με της samsung δουλευει τελεια , σαν να ειναι δικο του

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

καλημερα γνωριζει κανεις πως αλλαζω τη συχνοτητα του rf out απο το μενου η δε γινεται?

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

καλημερα γνωριζει κανεις πως αλλαζω τη συχνοτητα του rf out απο το μενου η δε γινεται?

μενού- ρυθμίσεις - τεχνικές ρυθμίσεις -ρυθμίσεις τηλεόρασης - τύπος τηλεόρασης

Υπάρχει ένα κόλπο να εμφανιστούν τα κανάλια και χωρίς να γίνει σάρωση η εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αν ο δέκτης κατεβάζει την συχνότητα πού είναι τα ESP κανάλια αν μείνουμε συντονισμένοι σε κάποιο κανάλι της συχνότητας πχ France24 θα εμφανιστούν και τα κανάλια ESP. Το φαινόμενο αυτό το αντιμετωπίζω πάντα όταν έχω το dongle για τα επίγεια συνδεδεμένο. Παρόλο πού έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση στον 831 δυστυχώς δεν έχει αλλάξει κατι.

Με αφορμή το παραπάνω post από τον Digital Screamer μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω για την περίπτωση που έχουμε το dtt dongle nova συνδεδεμένο στο δέκτη μας.
Οταν λοιπόν σύνδεσα το dongle είχα τo εξής προβλήμα μετά το σκανάρισμα καναλίων:
-έλλειπαν τα κανάλια , mezzo ,eurosport1&2 και dorceltv. Η λύση ήταν να ακολουθήσω την παραπάνω λογική ,για να βρώ τα eurosport 1&2 συντονίστηκα για λίγο στο france24 (11240), για να βρώ το mezzo συντονίστηκα για λίγο στο ukraine today (11623) για το dorceltv δεν βρήκα καποιο καναλι της συχνοτητας του (12322) στο public bouquet. Χρονοβόρα διαδικασία αλλά λύνει το πρόβλημα .

Ρε παιδιά ποιο είναι το PIN? Έχω βάλει τα κλασσικά και δεν πιάνουν. Μένει μόνο μια προσπάθεια για να κλειδώσει

Γύρω στις 1.00 το βράδυ εξαφανίστηκαν όλα τα κανάλια ("αδύνατος ο εντοπισμός σήματος..." κλπ) και επανήλθαν μετά απο σάρωση...
Δεν μου έχει συμβεί ξανά εδώ και 7 χρόνια....

Πριν κάνεις σάρωση η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, βγάζε το δέκτη από το ρεύμα κανα 10λεπτο, αν το ξανά κάνει. Επανέρχονται και γλυτώνεις σάρωση κλπ.

ο δέκτης είναι μεγάλη μπαγκατέλα, κολλάει αφάνταστα, χάνει τον ήχο και άλλα διάφορα, απορώ πως έχουν στηριχτεί επάνω του για να πουλάνε τις υπηρεσίες τους εκεί στη νόβα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Ευχαριστώ! Που μπορεί να οφείλεται αυτό?

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω. Αν διαβάσεις το θέμα του δέκτη θα δεις τις αναφορές τω μελών, τις οποίες έχουν μεταφέρει και στο support.
Έχουν υποσχεθεί ότι κοιτάζουν το θέμα. Σ´ένα μελλοντικό Update ας ελπίσουμε οτι θα έχει διορθωθεί.

Status
Not open for further replies.