NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Σήμερα ο Pace ξανάκανε τα δικά του. Δεν είχε ήχο! Στην ααρχή νόμιζα ότι έφταιγε το καλώδιο. Δοκίμασα άλλο, HDMI, SCART, τίποτα. Με ένα reset επανήλθε. Αλλά μου φαίνεται πολύ κουφό...

Δοκίμασα χθες να βάλω hdmi στον pace της πεθεράς και είχε ασπρόμαυρη εικόνα. Με σκαρτ έχει κάτι άσπρες τελείες παντού, χάλια δηλαδή η εικόνα. Τηλεόραση ή δέκτης;
ΥΓ: Τα καλώδια τα δοκίμασα σπίτι μου και λειτουργούν κανονικά

Καλησπέρα,

Έχω ίσως την πιο χαζή ερώτηση που έχει διατυπωθεί ποτέ στο παρόν νήμα.
Όταν χειρίζομαι τον αποκωδικοποιητή pace 831 και βρίσκομαι στο menu πώς ΑΚΡΙΒΩΣ αλλάζω επιλογές για ένα συγκεκριμένο μενού;
Π.χ. βρίσκομαι στο Ρυθμίσεις Τηλεόρασης/Τύπος τηλεόρασης/Κανάλι UHF 36.
Πώς μπορώ να επιλέξω μια συγκεκριμένη επιλογή από το ακραίο δεξιό μενού που δίνει τη δυνατότητα να διαλέξω την επιλογή της αρεσκείας μου (CH21, CH22, CH23 κλπ.);;

Ντρέπομαι για την φτηνιάρικη ερώτηση, αλλά δυστυχώς έχω κολλήσει.

Π.χ. βρίσκομαι στο Ρυθμίσεις Τηλεόρασης/Τύπος τηλεόρασης/Κανάλι UHF 36.
Πώς μπορώ να επιλέξω μια συγκεκριμένη επιλογή από το ακραίο δεξιό μενού που δίνει τη δυνατότητα να διαλέξω την επιλογή της αρεσκείας μου (CH21, CH22, CH23 κλπ.);;
Αν κατάλαβα καλά τι ρωτάς.
Δεξί βέλος και οκ για επιλογή.
Οι μετακινήσεις μέσα στο μενού υπο-μενού κλπ με τα βελάκια γύρω απο το κουμπί ΟΚ. Και ΟΚ για επιλογή

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Δοκίμασα χθες να βάλω hdmi στον pace της πεθεράς και είχε ασπρόμαυρη εικόνα. Με σκαρτ έχει κάτι άσπρες τελείες παντού, χάλια δηλαδή η εικόνα. Τηλεόραση ή δέκτης;
ΥΓ: Τα καλώδια τα δοκίμασα σπίτι μου και λειτουργούν κανονικά

η tv της πεθερα σου ειναι πολλα χρονια ; ενοω πανω απο 15 χρονια ; λογικα θα ειναι η τιβι δοκιμασε στο hdmi να βαλεις κατι αλλο dvd να δεις πως παιζει λογικα ειναι η τιβι ... .

Όχι, σχεδόν πενταετίας, μάρκας samsung. Κι εγώ πιστεύω η tv φταίει, λογικά το Σ/Κ θα πάρω το laptop μου να δοκιμάσω γιατί άλλη συσκευή στο σπίτι της δεν έχει hdmi.....:slapface:

επισης να ρυθμισεις το μενου απο τον Pace μεσα να βαλεις ειναι 1080ι και η τιβι να ειναι full hd η hd ready

Θα το δω κι αυτό. Πάντως στο σπίτι μου με τον technicolor του ΟΤΕ ή σύνδεση του laptop με την τηλεόραση μου (philips 4ετίας) δουλεύει μια χαρά. Μάλλον η τηλεόραση φταίει, θα χει πιάσει πουρί η είσοδος του hmdi! :flipout:

Αυτή η τιμημένη η αναβάθμιση στο fw πότε θα έρθει; Βυζιά βγάλαμε....

Δεν θυμαμαι απο ποια πηγή ήρθε αυτη η πληροφόρηση, αλλα όσο περνάει ο καιρός δύο ενδεχόμενα παιζουν-η αναβαθμιση να ηταν απλα ραδιο αρβύλα, ή απλά να μην την δημοσιευουν εν όψη καποιου καινουργιου εταιρικου δέκτη.

Επίσημο δεν υπήρξε ποτέ κάτι. Σε μπλοκ έχουν γραφεί διάφορα, και για δέκτες και για αναβάθμιση.
Δηλαδή θεωρείς ότι το Digital TV και η δημοσιογραφική του ομάδα ειναι αναξιόπιστοι;

@cmoustakas Κανεις δε λεει κατι τετοιο. Άλλο ο ανεπισημος και αλλο ο αναξιοπιστος.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Επίσημο δεν υπήρξε ποτέ κάτι. Σε μπλοκ έχουν γραφεί διάφορα, και για δέκτες και για αναβάθμιση.

Σε αναβάθμιση (firmware) του δέκτη της NovaBox 831 HD, θα προχωρήσει αρκετά σύντομα η Nova. Η αναβάθμιση σύμφωνα με πληροφορίες θα ανανεώσει την εικόνα του menu interface του δέκτη και θα προσθέσει κάποιες ακόμη δυνατότητες που θα κάνουν την εμπειρία θέασης των καναλιών της Nova απολαυστικότερη. Παράλληλα, πληροφορίες του digitaltvinfo.gr αναφέρουν πως μάλλον κατα την άνοιξη οι υπάρχοντες δέκτες HD831 καθώς και ο PVR HD865 θα σταματήσουν να προσφέρονται στους νέους συνδρομητές και θα αντικατασταθούν απο δύο νεότερα μοντέλα δεκτών(απλό και PVR), πάλι της εταιρείας PACE. Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

https://www.digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/13685-anavatmisi-stous-dektes-tis-nova

Status
Not open for further replies.