NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Ε τωρα παει εγινε.
Και το οτε go κυκλοφορισε,

Εδω διαρρεουν τα iphone

Καλα εγω δεν προλαβαινω αυριο, ελπιζω να μην βγαλει κανενα προβλημα μεσα στο Σ/Κ .

Εγώ προσωπικά από την στιγμή που δεν έχω πρόβλημα το αφήνω έτσι όπως είναι! Σύνδεσα κι ethernet επάνω αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μου έλεγε στις ρυθμίσεις ότι είναι συνδεδεμένος ο δέκτης στο ίντερνετ αλλά μέχρι εκεί!

γιατι να κατεβουν δηλαδη? σιγα το πραμα. δεν τα εκλεψε κανεις απο τα μυστικα εργαστηρια της νοβα

πιστευω εξελιξεις θα εχουμε με τη νεα σεζον. με καταργηση των sd, αλλαγη της 11823 τον ιουνιο, νεους δεκτες/update στους παλιους και επαναπλασαρισμα του nova go

Απτο στομα σου και στου θεου ταυτι...

Σιγά το μυστικό και τις παγκοσμίου πρωτιάς λειτουργίες που να θέλουν να τις κρύψουν.

Κοροϊδευόμαστε τώρα ?

Αν ήταν να τα έχουνε όλα under control, δεν θα κάνανε το testing update μέσω OTA αλλά μέσω serial flash ή απευθείας με EEPROM programmer στους δέκτες των beta tester τους.

Καλα μπορει να θελαν να δοκιμασουν και την διαδικασια οτα με το νεο software.

Και οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω σιγα τη διαρροη. Τετοιες υπηρεσιες προσφερουν εδω και χρονια στο εξωτερικο.

Ισα ισα θα τους προτειναμε να μας κανουν beta users :-)

Ασε που ηδη μεσω των σχολιων μας τους δινουνε feedback! ;-)

Last edited:
Χθες πάντως δεν είχα ήχο στο HDMI του 831. Από το scart έπαιζε κανονικά. Αφού βεβαιώθηκα ότι ήταν κόλλημα του δέκτη, πάτησα το RESET. Ο ήχος επανήλθε, αλλά το μπουκέτο "NOVA" έλειπε εντελώς από το μενού. Έβαλα-έβγαλα την κάρτα, τίποτα. Δεύτερο RESET, εμφανίστηκαν όλα τα μπουκέτα, αλλά δεν είχαν κανέναν σταθμό! Το έβγαλα από την μπρίζα, το άφησα να ηρεμήσει, το ξανάβαλα, και επανήλθε...

Έκανα ξανά σήμερα για δοκιμή σκαναρισμα για κανάλια και μου έβγαλε 400+ αντί για 184 που μου έβγαζε στην αρχή! Έχει και το ZDF που στην αρχή δεν υπήρχε!

σε φιλο με 831 εδω και μερικες ημερες εντελως ξαφνικα ο δεκτης δεν βλεπει το σημα του Hotbird.Ηταν συνδεμενος με σω πολυδιακλαδωτη με ρυθμιση 2/4 σε DiseqC 1.0.Οτι και να εκανα(και Hard reset) το σημα δεν το εβλεπε.Μεχρι που εδωσα την HH του Quattro LNB του Hotbird κατευθιαν στον δεκτη(ευτυχως στην πολυκατοικια δεν την χρειαζετε αλλος) και ειδαμε φως...Τυχαιο;...μετα απο 2 χρονια στην ιδια εγκατασταση;Η καποια σχεση με την Αναβαθμιση,την οποια ομως ΔΕΝ κατεβασε;;;

Ναι,Βεβαίως.Οτι και να κανω...μαλλον δεν δεχετε ο πολυδιακλαδωτης την εντολη DiseqC του Novabox.Το περιεργο ειναι οτι σε DiseqC διακοπτη που το δοκιμασα δουλευει! Ο πολυδιακλαδωτης παντως ειναι ενταξει,δοκιμασμενος με Tv με ενσωματωμενο δ.δεκτη,αλλα και με τον Promax μου.Θυμαμαι οτι παλιοτερα ειχαν οι 831 προβλημα οσοι λαμβαναν σημα μεσω πολυδιακλαδωτων(ηθελαν σημα μεσω loop out αλλου δεκτη για να δουλεψουν) αλλα με αναβαθμιση ειχε επιλυθει.

Ακουγεται πολυ περιεργο. Παει καιρος (αν οχι χρονια) απο τοτε που ειχε επιλυθει το θεμα με το diseq, οποτε μαλλον σιγουρα εχει γινει αναβαθμιση απο τοτε. Εχεις δοκιμάσει σε αλλη πορτα του διακλαδωτη; Δυσκολο να εχει κατι παθει ο pace, αλλα με τετοια προσωπικοτητα δυσκολο να πεις με σιγουρια. Και εγω τον εχω σε diseq με τον 0.8W και 4.8Ε και δεν ειχα θεμα.

Ο εν λόγω δέκτης διαθέτει Macrovision είτε από το Scart είτε από το composite;

Μιλησα με εναν εκει στην νοβα, του ειπα οτι μαλλον εχω beta εκδοση αλλα απο την στιγμη που δεν εχω προβλημα με την εικονα δεν μου προτεινε αλλαγη δεκτη, Οσο για το χαμηλο σημα μαλλον φταιω εγω και η εγκατασταση μου ειπε... !
Μενω ετσι μεχρι να βγαλουνν νεα εκδοση.

Ολα τα καναλια μου τα επιασε και εμενα με νεα σαρωση και επανεκκινηση. Το τηλεκοντρολ δουλευει κανονικα και το κουμπι κατω απο το ΟΚ.

εχω ενα παραξενο προλημα !! εχω τον NOVA Pace 831 HD καθε μερα ωρα ελλαδος 9.00 το βραδυ με 9.και πεντε εχει ενα κολιμα τις εικονας για 10 με 20 δευτερολεπτα αυτο γινεται καθε μερα το διαστημα της ωρας 9.00 με 9.30 το βραδυ μετα και πριν ολα ειναι οκ !!! το κολημα αυτο το παγωμα της εικονας θα το κανει ,η στις 9.00 με και πεντε , η στις 9.15 πηγενοντας για 9.20 , η στις 9.25 πηγενωντας για και μιση η σπανια αλλα μπορει και τις τρεις αυτες φορες!!!! το ιδιο προβλημα παρεμπιπτόντως εχει και ο αδελφος μου που μενει σε αλλο σπιτι τυχαιο... μηπως και σε κανεναν αλλον εχει τυχει παρομοιο προβλημα__>>>??????

Έχει ξανά συζητηθεί, συμβαίνει καθημερινά στις 9:03 περίπου. Παγώνει η εικόνα για περίπου 5-10 δευτερόλεπτα. Όταν το έγραψαν εδώ τα παιδιά αδυνατουσα να το πιστέψω μέχρι που το παρατήρησα και εγώ. Που οφείλεται τώρα αυτό δεν ξέρω.

Status
Not open for further replies.