NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

"Πέρα απο την ανανέωση στο menu interface του δέκτη, μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που μάθαμε είναι ότι μετά τη νέα αναβάθμιση θα δίνεται η δυνατότητα στους συνδρομητές να τοποθετούν ενα κοινό usb stick στο δέκτη τους (πχ 8GB) και να αποκτούν δυνατότητα pause - rewind του live προγράμματος! .."

καλο..!

Άρα και δυνατότητα εγγραφής; :chinscratch:

για τον 865 δεν ακουγεται τιποτα ομως...

Βλέπω να μας αφήνει γεια ο 865 αν πάρει καμιά τρελή αναβάθμιση ο μικρός αδελφός. :beatnik2:

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Άρα και δυνατότητα εγγραφής; :chinscratch:

μπα...θα περιοριστει-εσκεμενα-μονο στο time shift.καλο βεβαια θα ειναι εαν προστεθει και εγγραφη,αλλα ετσι δεν θα υπαρχει και νοημα να κυκλοφορει ο 865.

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Σωστο μεν αλλα γιατι να μην δινει την δυναοτητα εγγραφης σε εξωτερικο δισκο? Σκεψου οποιος εχει χρηματα παιρνει τον 865 η οποιος δεν τα παει καλα με ηλεκτρονικα καλουδια. Οποιος θελει παλι μπορει να παρει τη βασικη εκδοση του μηχανηματος (831) και αν εχει και ενα δισκο να μπορει να τον κοτσαρει και να κερδισει την εγγραφη.
Και οι δυο κερδισμενοι βγαινουν.
Ειναι χαζο να σου δωσει timeshift αλλα να σου στερησει εγγραφη.

Θα συμφωνήσω. Παιζει στρατηγικη εδω και πλάνο. Πιστευω πως ο καθένας μπορει να παρει εναν σκληρό και να τον βαλει (τουλαχιστον απο αυτους που ενδιαφερονται και που ξερουν πως μπορουν να κανουν εγγραφες). Απο αυτη την αποψη, ο 865 ειναι αχρηστος.
Εδω ερχεται η εξης παρατηρηση ομως. Εσυ, ο Δημητρης, ο Νικος, εγω, ολο και καπου εχουμε εναν σκληρο. Αν χρειαστει ομως να αγορασει κάποιος εξωτερικό σε usb δε θα πρεπει να δωσει τουλάχιστον κανενα 60ευρο;
Για καποιον λοιπον που θα κανει καινουργια συνδρομη, γιατι να μην παρει κατευθειαν τον 865, να γλιτωσει και την φασαρια; Ενεργοποιώντας την εγγραφή στον 831, ικανοποιείς τους σχετικά "πιο ψαγμενους", κρατας και τις πωλησεις του 865 διαφημίζοντας το multiview, την ευκολια του ενσωματωμενου δισκου και το δευτερο δεκτη.

Υ/Γ: Το δοκιμαστικό interface που ειχαν ανεβασει τα παιδια μου αρεσει πολυ σαν εμφανιση. Ελπίζω να ειναι κάτι τετοιο.

Ως ενδεχόμενο για εγγραφή σε εξωτερικό σκληρό είχε ακουστεί για τους δεκτές ΚΑΟΝ του otetv. Οι συμφορουμίτες που έχουν γνώσεις είχαν πει πως δεν γίνεται να γράφεις και να παρακολουθείς κανάλι από άλλο αναμεταδοτη. Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη γιατί οι γνώσεις μου δεν φτάνουν μέχρι εκεί.
Πάντως δεν πιστεύω πως είναι και το ευκολότερο πράγμα για υλοποίηση.

Εννοείται ότι για να έχεις εγγραφή θες 2 δέκτες. Με έναν μόνο time-shift μπορείς να έχεις ή εγγραφή συμβατή με αυτό που παρακολουθείς.
Και μην περιμένετε ότι οι εγγραφές δεν θα είναι κωδικοποιημένες.
[Επίσης από φήμες χορτάσαμε και από τις 2 πλατφόρμες.]

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Άχρηστος ο 865 με διπλό δέκτη και on demand;

To on demand μπορεις να το εχεις και στον 831 με το καταλληλο firmware, με τους περιορισμους του 1 δεκτη ή παραλληλα με το ethernet.... μη ξεχνατε, στο δοκιμαστικο φαινόταν πως η θυρα ηταν ενεργοποιημενη-προσωπικα το ευχομαι να ειναι ετσι.. Οσο για τις εγγραφες, γραφω ό,τι βλεπω-πιθανο, δε θα χαλαγε κανεναν μας αυτη η εξτρα επιλογη, ή βλεπω καναλι και γραφω αλλο ιδιας συχνοτητας-τελειως απιθανο σεναριο.
Οπως ομως ανεφερα, πιστευω ο 865 θα παραμεινει στην κυκλοφορια εξαιτιας του δευτερου δεκτη, του multiview και του ενσωματωμενου σκληρου.

Τι θα προσφερει η ethernet? Στο αντιστοιχο ιδιοκτησιακο skyHD box η ethernet κανει παπαδες. Εδω τι καλουδια θα μας προσφερει?
Οσον αφορα το δισκο και την εγγραφη ανεξαρτητα αν θελεις να βλεπεις κατι και να γραφεις καποιο αλλο καναλι της συχνοτητας θα το ηθελα απλα και μονο για εγγραφες σε απουσια μου. Για παραδειγμα με εκνευριζει πολυ να πρεπει να στηθω στις 2200 για να δω μια ταινια της αρεσκειας μου και να μην μπορω να την νδω μετα απο μερες η την επομενη η οποτε εχω χρονο βρε αδερφε στην τελικη, εννοεοται φυσικα οτι το περιεχομενο στο δισκο θα ειναι κωδικοποιημενο και διαθεσιμο για αναπαραγωγη οσο εισαι σε συνδρομη. Αυτα εξυπακουονται!

Βρε παιδιά, ας επανέλθουμε στην πραγματικότητα.
Να είμαστε ευχαριστημένοι ακόμα και αν λύσουν τα προβλήματα των δεκτών που υπάρχουν χρόνια τώρα, όπως για παράδειγμα να μην κολλάει κατά το ζάπινγκ, να μην κάνει σάρωση δικτύου όταν γίνεται διακοπή ρεύματος χάνοντας πολλά κανάλια, να μην χρειάζεται να μπαίνω σε συγκεκριμένες συχνότητες για να εμφανίσει τα βασικά κανάλια της NOVA (Eurosport 1 & 2, HD / fashion tv HD και πολλά ακόμα), να μην χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, να μην χρειάζεται να κάνω 2-3 σαρώσεις για να εμφανιστούν τα κανάλια, να μην κόβεται ξαφνικά ο ήχος ή η εκπομπή ενός καναλιού και να χρειάζεται επανεκκίνηση ο δέκτης για να ξαναλειτουργήσει και πολλά άλλα προβλήματα.
Καλό είναι να φανταζόμαστε ότι η Nova θα γίνει sky ή canal+, αλλά όταν τόσα χρόνια δεν έχει λύσει βασικά προβλήματα στη λειτουργία του δέκτη, μην έχουμε την ψευδαίσθηση ότι ακόμα και αν διαθέσει τέτοιες υπηρεσίες (εγγραφή σε usb, ondemand) αυτές οι υπηρεσίες θα λειτουργούν χωρίς προβλήματα.
Κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί μιλάμε για ένα πάροχο ο οποίος έχει μείνει σε στασιμότητα αρκετό καιρό τώρα, την στιγμή που ο ανταγωνιστής του προσθέτει σχεδόν κάθε μήνα νέα κανάλια και νέες υπηρεσίες.

Αγαπητε φιλε εχεις δικιο βουνο,
Σαφως και κρατω μικρο καλαθι. Ειδιακ στην περιπτωση μου οπου περιμενω σχεδον δυο χρονια να λυσουν το τεχνικο η αλλο προβλημα βασει του οποιου εγω σαν πρωην πελατης της επιγειας Nova δεν μπορουσα και δεν μπορω ακομα να βλεπω HD σε οτι βλεπω στην standard μορφη του ακομα και με πληρωμη δεν τρεφω αυταπατες,
Το να προσβλεπεις σε βελτιωση υπηρεσιων και να δινεις και ιδεες σ αυτους που απο οτι φαινεται δεν τις εχουν η τις εχουν λειψες δεν βλαπτει.
Ο sky uk μας πιανει μεν τον κολο καθε Σεπτεμβριο αλλα καθε χρονο μας δινει αναβαθμιση λογισμικου (χωρις τις περεταιρω παραμετροποιησεις) η οποια βασιζεται σε αποκατασταση bugs αν εχουν μεινει αλλα κυριως με προσθηκη νεων υπηρεσιων σε σημειο μαλσιτα που να αναρωτιεμαι τι θα προσφερουν τον αλλο χρονο?

Η ισοτιμια λιρας ευρω μας ξετιναξε.
Διορθωτικες κινησεις βοηθησαν λιγο να ισοφαρισει το πραγμα
Το πληρες πακετο ειχε 65 λιρες που εφτασε με την ισοτιμια να περασει και τα 90 ευρω,
Σουταρα τα sports και κρατησα τα υπολοιπα πακετα και κατεβασα τη συνδρομη στις 50 λιρες και κατι αλλα εχω και μια εκπτωση που ληγει τον Αυγουστο οποτε η κανονικη τιμη εθα ειναι στις 53 λιρες με σημερινη ισοτιμια κοντα στα 73 ευρω

Για να κλείσω το offtopic σε ρώτησα γιατί καθώς θα διαβάζεις και εσύ, γράφουμε διάφορα τόσο για τις τιμές, τόσο και για τα "κουτιά" των εδώ παροχων. Φτάσαμε να γράφουμε ότι τα 25 ευρώ είναι καλά να μείνω στο Χ παροχο. Θέλουμε όμως το κουτί να κάνει τα πάντα. Και επειδή η ανταπάντηση είναι ότι αν και η nova η ο ΟΤΕ είχε τα αντίστοιχα τότε θα πλήρωνα όσο όσο, .... άστο, στα λόγια ξέρουμε να λέμε πολλά. :smile:

Λες για αλλαγες; Ατυπα, σε τοσο σημειο που να αγγίζει και το τυπικό δηλαδη, δωρεαν δεν ηταν;

ε δες το πρωτο πρωτο banner στη αρχικη σελιδα

ΔΩΡΟ ο δεκτης!

Status
Not open for further replies.