NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Λογικά δεν είχε κάνει άλλη φορά και υπήρχε διαθέσιμη.

δεν τις κανει αυτοματα?γιατι εαν θυμαμαι καλα,το τελευταιο firmware το κατεβασε θελαμε δε θελαμε.
μηπως ηθελε να πει επαναφορα και μπερδευτηκε?
εκτος και εαν ειχε κολλησει ο δεκτης του και με την επαναφορα εκανε και update.

κι`εγω αυτο θυμαμαι παιδια.εαν δεν κανω λαθος,ειχε αναφερθει απο καποιους εδω μεσα οτι το update το πηραν αυτοματα.
τεσπα-οπως και να εχει δεν βλεπω το firmware που ειχε εμφανιστει καποια στιγμη, με το πολυ ωραιο περιβαλλον και τα διαφορα καλουδια.
τι εγινε-το μετανοιωσαν..?

Μιλούσα με το Ναθ για άσχετο λόγο και εκείνη την ώρα έκανε επαναφορά του δέκτη για να επανέλθουν τα Eurosport. Είδε λοιπόν ότι υπάρχει αναβάθμιση (τελευταία) που δεν είχε κάνει.
Αυτόματη πάντως δεν έκανε ποτέ κανένας δέκτης τουλάχιστον σ εμένα.

Δυναται να γινει αυτοματα (πχ o 831 του viasat), αλλα δεν εχω δει ποτε αυτοματη ενημερωση στην νοβα. Ακομη και οταν ειχε κολλησει ο δεικτης με την panaκριση, μου ειχαν στειλει pm τα παιδια απο το support για να μπω και να κατεβασω αλλο firmware το οποιο ηταν προσωρινα live και να επαναφερω τον δεκτη.

οι αναβαθμίσεις της nova δεν νομίζω να γεινόνται αυτόματα, σε έμενα από το 1999 που είμαι συνδρομητής καμια αναβάθμιση δεν έχει γίνει αυτόματα

Μήπως γίνονται αυτόματα μόνο στη συχνότητα που έχει το Mega; Γιατί όποτε πήρα την τεχνική υποστήριξη μου έλεγαν να το γυρίσω στο Mega.

εγω τελευταια εχω πολυ συχνα κολλήματα με τον 831.
χαλια, σου σπαει τα νευρα να κολλαει τοσο συχνά.τυχαινει στιγμες να μην μπορω καν να ανοιξω την λίστα καναλιών.

Μήπως γίνονται αυτόματα μόνο στη συχνότητα που έχει το Mega; Γιατί όποτε πήρα την τεχνική υποστήριξη μου έλεγαν να το γυρίσω στο Mega.

Οι ενημερωσεις της κάρτας ναι. Αναβαθμιση λογισμικου του δεκτη ομως, εχω την εντυπωση πως δεν εχει διαφορα η συχνοτητα.

Αυτό για την αυτόματη αναβάθμιση παίζει και να ισχύει, καθώς απέφευγα να κάνω αναβάθμιση στο τελευταίο firmware, λόγω των προβλημάτων που διάβαζα οτι παρουσίαζε, μέχρι που κάποια στιγμή μπήκα στο help και είδα οτι με κάποιο "μαγικό" τρόπο είχε
εγκατασταθεί.
Πάντως χειρότερο απο τα κολλήματα που παθαίνει που και που ο δέκτης κατα την εναλλαγή καναλιών είναι η απώλεια του ήχου. Πλέον κάθε περίπου 7 - 10 μέρες ο ήχος χάνεται παντελώς και θέλει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να φτιάξει.
Έχει καταντήσει λίγο κουραστικό.

Την τελευταια βδομαδα μερα παραμερα τρωει κολλημα ο 831. Εκει που παιζει κανονικα παγωνει η εικονα και δεν λειτουργει τιποτα. Μονο αν βγαλω και ξαναβαλω την πριζα επανερχεται. Φταει αυτη η beta εκδοση που εχω? Εχω βαλει και οτε tv αλλα δεν νομιζω να φταιει σε κατι, ειναι σε διαφορετικο καλωδιο.
Τελικα με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων φαινεται οτι ειναι ενταξει ο 831, δεν μου εχει ξανακανει κανενα προβλημα.

η αναβαθμιση θα ερθει μεσα στο καλοκαιρι σιγουρα, αλλα πότε ακριβώς δεν ξερούν ακομα είναι σε δοκιμαστικο στάδιο κανουν δοκιμες

Αυτό για την αυτόματη αναβάθμιση παίζει και να ισχύει, καθώς απέφευγα να κάνω αναβάθμιση στο τελευταίο firmware, λόγω των προβλημάτων που διάβαζα οτι παρουσίαζε, μέχρι που κάποια στιγμή μπήκα στο help και είδα οτι με κάποιο "μαγικό" τρόπο είχε
εγκατασταθεί.
Πάντως χειρότερο απο τα κολλήματα που παθαίνει που και που ο δέκτης κατα την εναλλαγή καναλιών είναι η απώλεια του ήχου. Πλέον κάθε περίπου 7 - 10 μέρες ο ήχος χάνεται παντελώς και θέλει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να φτιάξει.
Έχει καταντήσει λίγο κουραστικό.

Γιωργο εχεις το stickaki για να πιανεις digea? Αυτο που λες το εχω παρατηρησει στον αδερφο μου με τον ηχο που χανεται.. Αλλα βγαζω το ρευμα για 10 δευτερολεπτα το ξαναβαζω και ολα οκ

Γιωργο εχεις το stickaki για να πιανεις digea? Αυτο που λες το εχω παρατηρησει στον αδερφο μου με τον ηχο που χανεται.. Αλλα βγαζω το ρευμα για 10 δευτερολεπτα το ξαναβαζω και ολα οκ
Λευτέρη οχι δεν έχω στικάκι. Χρησιμοποιώ όμως την ψηφιακή έξοδο ήχου του δέκτη, οπότε ίσως αυτό να προκαλεί κάποιο θέμα.
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ πάντως να τον βγάλω απο την πρίζα οταν παθαίνει το πρόβλημα αυτό. Ελπίζω να πιάσει και σε εμένα μπας και γλιτώσω τα reset.

ρε παιδια εχω το δεκτη απο Αυγουστο του 2013 και εδω 2 χρονια σχεδον ολο κολληματα τραβαει, δηλαδη οταν το αφησω σε καποιο καναλι αρκετη ωρα η αν παω απο NOVA μπουκετο σε public η σε Encrypted η και tv guide να πατησω μπορει για κανα λεπτο να μην ακουει σε τιποτα τι γινεται το χει και κανας αλλος, ολοι, κανεις?

Θα πρότεινα σε πρώτη φάση να κάνεις μία επαναφορά, εργοστασιακών ρυθμίσεων. Φρόντισε οι Περιβαντολογικές ρυθμίσεις να είναι στο "όχι."

Έχεις κάνει μέσα στα 2 αυτά χρόνια "ενημέρωση" του δέκτη?

Θα πρότεινα σε πρώτη φάση να κάνεις μία επαναφορά, εργοστασιακών ρυθμίσεων. Φρόντισε οι Περιβαντολογικές ρυθμίσεις να είναι στο "όχι."

Έχεις κάνει μέσα στα 2 αυτά χρόνια "ενημέρωση" του δέκτη?

ναι εχω το τελευταιο firmware και συχνα κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και απο την αρχη που το πηρα οι περιβαντολλογικες ρυθμισεις τις ειχα οχι και στα δυο και παλι τραβαει κολληματα που και που

Ως γνωστον αυτος ο δεκτης κανει τα τρελα του μερικες φορες
τωρα αν εσυ αντιμετωπιζεις πολυ συχνα προβληματα
παρε τηλ. το 2106602000 να σου πουν το πλησιεστερο
καταστημα ηλεκτρονικου που συνεργαζεται η νοβα
να στον ελεγξουν και να στον αντικαταστησουν αμεσα αν εχει οντως
προβλημα-εχεις 24μηνη εγγυηση που ληγει σε 2μηνες

Status
Not open for further replies.