NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
ρε παιδια εχω το δεκτη απο Αυγουστο του 2013 και εδω 2 χρονια σχεδον ολο κολληματα τραβαει, δηλαδη οταν το αφησω σε καποιο καναλι αρκετη ωρα η αν παω απο NOVA μπουκετο σε public η σε Encrypted η και tv guide να πατησω μπορει για κανα λεπτο να μην ακουει σε τιποτα τι γινεται το χει και κανας αλλος, ολοι, κανεις?

Δεν είναι κόλλημα, κλειδώνει η κάρτα αν είσαι για πολλές ώρες εκτός καναλιών της NOVA γιατί δεν λαμβάνει παλμό, απλά το αφήνεις για 10 ως 30 δευτερόλεπτα -συνήθως- σε συχνότητα της NOVA και επανέρχεται.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες.

Πώς δεν ισχύει, μου το κάνει συνέχεια όταν παρακολουθώ STARSTV για ώρες, ή γενικότερα όταν βλέπω κανάλια στο public bouquet. Όταν γυρίζω στο NOVA, συχνά είναι κλειδωμένη η κάρτα και επανέρχεται - συνήθως- 30 δευτερόλεπτα αργότερα, όταν την αφήσω π.χ. στο 105.

Συμβαίνει και σε μένα. Όταν βλέπω κάποιο αγώνα στα RAI Sport και μετά από ώρα γυρίσω στο μπουκετό της Nova μου βγάζει ότι η κάρτα είναι κλειδωμένη.
Όπως γράφει κι ο johnkok, μετά από ελάχιστο χρόνο επανέρχεται.

Προφανώς επειδή δεν βλέπω ελεύθερα κανάλια από τον pace να μην το έχω προσέξει.
Πάντως το πρόβλημα του φίλου valkyrion σίγουρα δεν έχει να κάνει με αυτό.
Μιλάει για τα γνωστά προβλήματα δέκτη κοντρόλ που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς.

αν παω απο NOVA μπουκετο σε public η σε Encrypted η και tv guide να πατησω μπορει για κανα λεπτο να μην ακουει σε τιποτα

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Προφανώς επειδή δεν βλέπω ελεύθερα κανάλια από τον pace να μην το έχω προσέξει.
Πάντως το πρόβλημα του φίλου valkyrion σίγουρα δεν έχει να κάνει με αυτό.
Μιλάει για τα γνωστά προβλήματα δέκτη κοντρόλ που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς.

αυτο που εννοω ειναι οτι τραβαει κολληματα σχεδον στα παντα και δε βγαζει αυτο το μηνυμα που λενε οι αλλοι το ε30 και μετα απο λιγο ανοιγει η οθονη αυτο που εννοω ειναι οτι βλεπω πχ nova cinema και παω να αλλαξω καναλι μετα αφου τελειωσει η ταινια και δεν αλλαζει και αν πατησω παραπανω φορες μετα οταν ξεκολλαει οσες φορες το πατησα τοσα καναλια θα περασει γρηγορα η παταω το πρασινο για σταθμη σηματος και καμια φορα δεν ´´ακουει´´

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

δε βγαζει αυτο το μηνυμα που λενε οι αλλοι το ε30 και μετα απο λιγο ανοιγει η οθονη
Και μενα καποιες στιγμες εκει που βλεπω κανονικα πεταει μηνυμα (αν θυμαμαι καλα) Ε30 και ξεκολλαει μονο αν κανω ζαπινγκ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Καλησπερα σε ολους .
Αν τελειωσει η συμβαση μου και κανω διακοπη απο την nova , ο δεκτης θα εξακολουθει να δειχνει τα ελευθερα κανάλια;

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Και μενα καποιες στιγμες εκει που βλεπω κανονικα πεταει μηνυμα (αν θυμαμαι καλα) Ε30 και ξεκολλαει μονο αν κανω ζαπινγκ.

Κι εμένα μου το κάνει στον 865 κάποιες φορές και μου είπαν να το πάω για έλεγχο. Μάλλον θα αντικατασταθεί. Θα κάνω υπομονή όμως μέχρι να βγει ο καινούργιος δέκτης κι όταν το ξαναπαρουσιάσει το πρόβλημα τότε θα τον πάω για έλεγχο.

Εγω που εχω εδω και μηνες την beta εκδοση , μου ειχαν πει "Μια χαρα ειστε, αυτη ειναι η τελευταια εκδοση" , αρα περιμενω να κολλησει εντελως για να καταλαβουν οτι ισως να θελει αντικατασταση...

Βρε παιδιά μια βοήθεια. Όταν τον βάζω standby από το τηλεκοντρολ, μετά από λίγη ώρα ανοίγει μόνος του, τι πρέπει να κάνω?
Και μιας και δεν έχω ξαναασχοληθει ή αναβάθμιση του δέκτη γίνεται αυτόματα?
Στο μενού του που το σκαλισα γράφει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες αναβαθμισεις.

Η αναβάθμιση γίνεται από το χρήστη. Αν στο μενού γράφει "δεν υπάρχει διαθέσιμη" μην σε ανησυχεί. Περιμένουμε άλλωστε τη νέα.
Πήγαινε ξανά στο μενού του δέκτη και τσέκαρε οι Περιβαντολογικές ρυθμίσεις να είναι ΌΧΙ.

Περιβαντολογικές ρυθμίσεις στο "όχι" είναι, θα το παρακολουθησω και βλέπουμε... ευχαριστώ.

εγω κανω πολυ υπομονη με τον συγκεκριμενο δεκτη, συνεχεια εχει αυτα τα κολληματα με την αλλαγη καναλιων, ξερω γινομαστε κουραστικοι (εχει αναφερθει αλλωστε πολλες φορες)αλλα δεν παλευεται αλλο ,το κακο ειναι οτι δε κανουν και κατι,τελος παντων

αυτη την ρημαδα την public bouquet λιστα δεν την κοιτανε εκει στην Νοβα λιγο;Γεμάτη με κωδικοποιημένα Καναλια,data και αλλες σαβούρες.Τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν ολα τα fta κανάλια;

Status
Not open for further replies.