NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
DSC_0025.jpg
Τα κανάλια εμφανίζονται με το λογότυπό τους.Προσέξτε τον "συνδετήρα" που εμφανίζεται στο πλάι των τίτλων.Υποδηλώνει ότι αφορά σειρά.

DSC_0023.jpg
Αυτή είναι η μορφή του tv guide.Η μετακίνηση +- 24 ώρες δεν γίνεται πλέον με κόκκινο και μπλε κουμπί,αλλά με << και >>.Κι εδώ βλέπετε ότι όπου φαίνεται "συνδετήρας" αφορά επεισόδιο σειράς.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Μήπως έκανες τσεκάρισμα με άλλο USB Χάρη;

Εδώ http://greekdigitaltv.blogspot.gr/2015/06/novabox-831-hd-nterface-timeshift-search.html διαβάζουμε ότι "Παράλληλα θα έχουν και την επιπρόσθετη δυνατότητα Timeshift ....με δυνατότητα αγοράς USB Stick ή σκληρού δίσκου από ένα κατάστημα Forthnet"!!!!

Ωχ .. άρα μη συμβατά αυτά που βάλαμε Χάρη;

δεν νομιζω...
usbflash ειναι που το μονο που μπορει να ζητησει,ειναι καποιες τυπικες προδιαγραφες.τι διαφορετικο δηλαδη μπορει να εχει το δικο τους usb flash ή δισκος?

δεν νομιζω...
usbflash ειναι που το μονο που μπορει να ζητησει,ειναι καποιες τυπικες προδιαγραφες.τι διαφορετικο δηλαδη μπορει να εχει το δικο τους usb flash ή δισκος?

Μηπως οτι ειχε και το στικακι DTT dongle για ψηφιακα που ηταν μονο για τον δικο τους δεκτη? Καταφερε κανεις να το κανει να δουλεψει σε αλλο δεκτη εκτος nova?

Όχι,δεν εννοούν ότι θα είναι συμβατά μόνο αν τα αγοράσεις από τη Forthnet.Απλά,σου λένε ότι αυτά τα προϊόντα χρειάζεσαι και έλα να τα βρεις σε μας.
Όχι Νίκο,δεν δοκίμασα με άλλο usb,θα το κάνω μαζί με κάτι άλλο που θέλω να τσεκάρω και θα επανέλθω.

Μηπως οτι ειχε και το στικακι DTT dongle για ψηφιακα που ηταν μονο για τον δικο τους δεκτη? Καταφερε κανεις να το κανει να δουλεψει σε αλλο δεκτη εκτος nova?

τραβηγμενο μου φαινεται.στο dtt εχει την δικαιολογια της συμβατοτητας(λογικο).
ο αποθηκευτικος χωρος ομως,ειναι απλα αποθηκευτικος χωρος.
ασε που δεν υπαρχει λογος να γινει.δεν θα υπαρχει περιεχομενο για να προστατευτει.προσωρινα τμηματα εικονας απο το timeshift θα περιλαμβανει.
πιστευω οτι ειναι καποια διορθωση στο firmware,ή δεν μπορει να συνεργαστει με καποια flashdrives,οπως εχουμε δει και σε αλλες συσκευες.(Mediaplayers,Τηλεορασεις κτλ)

3.jpg

Εγώ αυτό δοκίμασα Δημήτρη. Είναι και το μόνο πάνω από 4g που έχω. Θα κοιτάξω να βρω και κάποιο άλλο να τσεκάρω, στην ανάγκη θα γίνει αγορά κάποιου αρκεί να μάθουμε τις απαιτήσεις και να είμαι σίγουρος ότι θα συνεργαστεί με το δέκτη.

χμμμ.μηπως επειδη ειναι usb3.0?
το πιο πιθανο πιστευω οτι ειναι καποιο bug του firmware.

Last edited by a moderator:
Μακαρι.. Ελπιζω μονο να μην απαιτεί κανενα otfe που θα ειναι προεγκατεστημένο μόνο σε δικά τους usb stick.

Δοκίμασα κι άλλο φλασάκι.Ένα transcend 8gb.Ούτε αυτό δουλεύει.Πλέον,δεν μπορώ να πιστέψω ότι τίθεται θέμα ασυμβατότητας.Απλά πιστεύω ότι θα ενεργοποιηθεί με νεότερη αναβάθμιση.Κάτι άλλο που διαπίστωσα είναι ότι ο επίγειος usb δέκτης της NOVA δεν δουλεύει με αυτή την αναβάθμιση,αν και υπάρχει DTT στη λίστα μπουκέτων του δέκτη.Όσο για τη θύρα ethernet,νομίζω ότι είναι ήδη ενεργοποιημένη,χωρίς όμως να δίνει αυτή τη στιγμή κάποια δυνατότητα στο χρήστη.Παραθέτω τις φωτογραφίες με συνδεδεμένο το δέκτη στο internet και αποσυνδεδεμένο.
DSC_0029.jpg
.
.
.
DSC_0030.jpg

Άρα usb θύρα ενεργή, μένει να μάθουμε γιατί δεν δουλεύει το time shift, η καλύτερο τι usb χρειαζόμαστε.
Θύρα ethernet ενεργή, μένει να περιμένουμε τις νέες υπηρεσίες.

Είπα και εγώ, θα δούλευε σωστά ο δέκτης με μια αναβάθμιση ????

Ταπεινή μου γνώμη ειναι όχι ότι δεν δουλεύει σωστά, αλλά δε έχουν ενεργοποιήσει τις συγκεκριμένες δυνατότητες γιατι δεν εχει τελειώσει η αναβάθμιση σε όλους τους χρήστες του ένα λόγο δεκτή.

καλησπερα , πως κανουμε την νεα αναβαθμιση εμενα δεν μου εχει εμφανισει κατι οτι θελει αναβαθμιση ;

Εμείς δεν κάνουμε τίποτα γίνετε αυτόματα από το σύστημα απλά πρέπει να είναι ο δέκτης συνεχεία ανοικτός.

Έχε το δέκτη απλά ανοικτό, θα γίνει αυτόματα.
Αυτό θα πει συγχρονισμός. :grinning-smiley-043

Status
Not open for further replies.