NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

δοκιμασα sandisk cruzer edge 8gb αλλα και παλι βγαζει το ιδιο σφαλμα.τελικα δουλευει ή οχι ρε παιδια αυτο το timeshift?

Ποιες είναι οι προδιαγραφές του USB stick?

Για τη σωστή χρήση του Pause/Rew/FFw/start, προτείνεται η χωρητικότητα του USB memory stick να είναι άνω των 8GB. Τα USB memory stick που έχει διαπιστωθεί ότι λειτουργούν απρόσκοπτα σε αυτή τη λειτουργία είναι διαθέσιμα στα καταστήματα forthnet. Προτείνουμε τουλάχιστον 8GB για μία ώρα προσωρινής αποθήκευσης προγράμματος. Με 16GB εξασφαλίζουμε σχεδόν 2 ώρες προσωρινής αποθήκευσης προγράμματος.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω εξωτερικό σκληρό δίσκο?

"Ναι υπάρχει η δυνατότητα αυτή. Ο σκληρός δίσκος: - θα πρέπει να έχει χωρητικότητα άνω των 8GB (έως 1TB) και να έχει εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος - κατά τη εισαγωγή του στη USB θύρα του αποκωδικοποιητή ο δίσκος θα γίνει format και θα χαθούν όλα τα δεδομένα που προϋπήρχαν σε αυτόν - δεν θα είναι δυνατή η χρήση του για τη θέαση περιεχομένου σε άλλη συσκευή (λ.χ. laptop)."

Εγώ δεν διάβασα πουθενά ότι θέλει ενεργοποίηση, η οτι θα ενεργοποιηθεί αργότερα και είναι εκτός λειτουργίας, όπως η εγγραφή.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

τωρα που μιλησα με την τεχνικη υποστηριξη,μου ειπαν οτι μπορει να ειναι λογω multiview.εκλεισα και με πηρανε καπακι.
μου ειπε να ξανακοιταξω μηπως και,αλλα εκανε παλι το ιδιο.
θα το κοιταξουν και θα με παρουν μου ειπε.

το φλασακι ειναι εντος προδιαγραφων.sandisk cruzer 8gb.δεν νομιζω οτι ειναι εκει το προβλημα.

Last edited by a moderator:
Στο μεταξύ στο my account υπάρχει η επιλογή αναβάθμισης

3. Αναβάθμιση εξοπλισμού

Η αναβάθμιση του αποκωδικοποιητή σου NovaΒox έχει προγραμματιστεί να γίνει αυτόματα!
Αν επιθυμείς να αναβαθμίσεις ΑΜΕΣΑ τον αποκωδικοποιητή σου, πάτησε το κουμπί "Αποστολή" και όλοι οι αποκωδικοποιητές NovaΒox της υπηρεσίας σου θα αναβαθμιστούν αυτόματα.
Για να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση θα πρέπει ο αποκωδικοποιητής να είναι συνδεδεμένος με το ρεύμα. O απαιτούμενος χρόνος υπολογίζεται σε περίπου 30’.

Απ' ότι κατάλαβα,δυστυχώς δεν θα φτιάξουν τα favourites.Κοινώς τον ήπιαμε!Μακάρι τουλάχιστον να ενεργοποιήσουν νέες δυνατότητες και κυρίως το πολλαπλό multivew,για να έχει και κάποιο νόημα η αναβάθμιση.

παιδια μολις καταφερα κι εγω να αναβαθμίσω! Δυο ερωτησεις:
1. Το ethernet ακόμη άχρηστο?
2. Με στικάκι μπορεί να γίνει εγγραφη προγράμμτος και στον 831?

Παιδιά εγω μεσω του my account πάτησα την επιλογή που είπε ο φίλος πιο πάνω . Αποστολή αναβάθμισης. Θα σας ενημερώσω.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Απ' ότι κατάλαβα,δυστυχώς δεν θα φτιάξουν τα favourites.Κοινώς τον ήπιαμε!

δε καταλαβα απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα??? εγω δε ξερω αλλο δεκτη παγκοσμιως που να μη σου δινει τη δυνατοτητα να βαλεις τα καναλια με τη σειρα που τα θες εσυ! αν ειναι δυνατον! ειναι ντροπη αυτο το πραγμα και πρεπει να το φτιαξουν αμεσα

Δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου.Σύμφωνα με την απάντηση από το support,τουλάχιστον το άμεσα που λες το ξεχνάμε.Επίσης,για το παγκοσμίως που λες,ούτε κι εκεί κάνεις λάθος.Και του ΟΤΕ ο δέκτης μπορεί να μη σου δίνει δυνατότητα αρίθμησης από το 1,που κι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα αφού δεν σου επιτρέπει να πατάς το νούμερο που θυμάσαι εύκολα,αλλά τουλάχιστον σου επιτρέπει να βάλεις τα κανάλια με τη σειρά που θέλεις.Εδώ το τερματίσαμε...Ούτε νούμερο,ούτε σειρά.Δυνατότητα διαχείρισης προσωπικού μπουκέτου μηδέν.Απορώ μάλιστα γιατί υπάρχει favourites στον δέκτη.

Last edited:
Εκτός από την εγγραφη ακόμη δεν μπορείς να κάνεις με το στικάκι ουτε πάγωμα της εικόνας?

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Παιδιά εγω μεσω του my account πάτησα την επιλογή που είπε ο φίλος πιο πάνω . Αποστολή αναβάθμισης. Θα σας ενημερώσω.

Που είναι αυτή η επιλογή; Δεν τη βρίσκω στο myaccount.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

μια απορια, μετα την περιβοητη αναβαθμιση που εκανα δε μπορω να καταλαβω πως μεταπηδω επιλογη καναλιου δεκα δεκα οπως εκανε πρωτα και οχι ενα ενα που κανει τωρα απο την λιστα καναλιων ,γινετε η θα περιμενουμε καποια αναβαθμιση?

Κράτα πατημένο το πανω ή το κάτω βέλος και θα πετύχεις αυτό που θες ;)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Που είναι αυτή η επιλογή; Δεν τη βρίσκω στο myaccount.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ -> Τεχνικές ρυθμίσεις -> 3. Αναβάθμιση εξοπλισμού

Υπάρχει επίσημη ενημέρωση στο support για τον 865 παιδιά ότι θα αναβαθμιστεί προσεχώς.
Ας μείνουμε στην συζήτηση για τον 831.

Last edited:
Εγώ δεν έκανα τίποτα και χθες που άνοιξα τον δέκτη να σου το νέο περιβάλλον. Βέβαια ο δέκτης ήταν πάρα πολύ αργός και ανταποκρίνονταν στις αλλαγές των καναλιών μετά από 3-4 δευτερόλεπτα... Επειδή δεν είχα χρόνο θα του κάνω ένα reset σήμερα.

Ζήτησα χθες μεσημέρι αναβάθμιση από το my account, αλλά τίποτα. Ξαναδοκίμασα το βράδυ, αλλά πάλι σήμερα το πρωί δεν άλλαξε τίποτα

Ζήτησα χθες μεσημέρι αναβάθμιση από το my account, αλλά τίποτα. Ξαναδοκίμασα το βράδυ, αλλά πάλι σήμερα το πρωί δεν άλλαξε τίποτα

εαν εχεις multiview και κυριο δεκτη τον 865,λογικα δεν θα σου κανει αναβαθμιση γιατι δεν βλεπει τον 831.
απλα υποθεσεις κανω,γιατι ολο το μενου ρυθμισεων στο myaccount,εχει να κανει με τον κυριο δεκτη και οχι με τον slave.

εαν εχεις multiview και κυριο δεκτη τον 865,λογικα δεν θα σου κανει αναβαθμιση γιατι δεν βλεπει τον 831.
απλα υποθεσεις κανω,γιατι ολο το μενου ρυθμισεων στο myaccount,εχει να κανει με τον κυριο δεκτη και οχι με τον slave.

Όχι, δεν έχω multiview. Μόνο τον 831 έχω. Θα ξαναδοκιμάσω.

Status
Not open for further replies.